Actief sinds 2004

Auto verkopen in Gent

Heb je plannen om je auto te verkopen en woon je in Gent? Perfect! 🎯 Bij ons krijg je direct een eerlijke prijs en handelen we alles razendsnel af 🌪️💨. Zeg vaarwel tegen je oude bolide en hallo tegen een mooie deal!

Ja, ik wil nu een bod Neen, contacteer mij
100% Betrouwbaarheid
Wij staan garant voor een marktconforme prijs.
100% Tevredenheid
Bij ons kan je rekenen op een betrouwbare service.
100% Snelle Service
Onze experts handelen alles af binnen één dag. Geen wachttijden!
Home » Oost-Vlaanderen » Auto Verkopen Gent

2dehands voertuig aanbieden in Gent

Sta je te popelen om je voertuig op de meest stressvrije manier te verkopen in Gent? Auto Opkoper MIKE staat voor je klaar als de toonaangevende specialist op het gebied van autoverkoop in de 9000 omgeving!

Ervaar de vrijheid van een directe verkoop in Gent zonder de stress van onderhandelingen. Voor Gentenaar die waarde en efficiëntie belangrijk vinden, biedt Auto Opkoper MIKE een unieke service. Zeg vaarwel tegen de lange wachttijden en onzekerheid die vaak komen kijken bij het verkopen via klassieke garagisten.

Elimineer de tussenstappen en ontloop het gedoe van online advertenties of onvoorspelbare veilingen. Door enkel ons gedetailleerde formulier in te vullen met gegevens over je 2dehands wagen, neem je de eerste stap naar een zorgeloze verkoop. Auto Opkoper MIKE pakt het anders aan; wij komen naar je toe voor een individuele evaluatie en bieden onmiddellijk een marktconform bod.

Bij instemming is de transactie onmiddellijk voltooid en ontvang je onmiddellijk je betaling. Onze benadering verzekert een snelle, veilige verkoop zonder bijkomende lasten of moeilijkheden. Met Auto Opkoper MIKE doorloop je zonder moeite het verkoopproces.

Wij kopen elk voertuig in Gent
Auto Opkoper MIKE, dé specialist in autoverkoop in regio 9000!
Ontvang een Bod

Gemiddeld een 5 op 5 uit 11 beoordelingen .

Image link
Uw Merk, Ons Bod!

Wij Kopen Alle Merken

Bij Auto Opkoper Mike zijn alle automerken welkom, van A tot Z.

Hoe Gaan we te Werk?

Jouw Auto Verkopen in 4 Eenvoudige Stappen

1. HET AANMELDEN

Online aanmelding van het voertuig.

2. DE AFSPRAAK

Het inplannen van een afspraak.

3. INSPECTIE

We komen het voertuig inspecteren.

4. HET AKKOORD

Cash geld of via overschrijving.

NU Auto Aanmelden
Uw Auto, Onze Zorg

Onze sterke punten op een rij

Ga zitten, ontspan, en wij regelen de verkoop van uw auto snel en efficiënt.

Klaar voor een eerlijk bod? Klik hier! 👀
Persoonlijk
Direct contact en persoonlijke service bij de verkoop van uw voertuig.
Transparante Communicatie
Je wordt op de hoogte gehouden bij elke stap van het proces.
Professioneel
Deskundige waardebepaling door ervaren specialisten in auto inkoop.
Betrouwbaar Netwerk
Onze uitgebreide connecties garanderen de beste deal voor uw auto.
Score van 5 op 5

Ontdek wat klanten
vertellen!

De klanttevredenheid van onze klanten staat bij ons hoog in het vaandel.

In het hart van Gent, waar de Leie en Schelde samenvloeien, bevindt zich een unieke kans voor elke autobezitter die overweegt zijn voertuig te verkopen. Auto opkoper MIKE heeft zich ontpopt als lokale expert in 9000 Gent, bekend om zijn betrouwbare en vlotte service. Of je nu door de historische straten van Patershol rijdt of langs de levendige Graslei, Mike's reputatie als eerlijke auto opkoper reikt verder dan alleen het stadscentrum. Hij biedt niet alleen een eerlijke prijs voor je wagen maar zorgt ook voor een moeiteloze afhandeling zonder verborgen kosten. Van Ledeberg tot aan Sint-Amandsberg, autobezitters hebben keer op keer bevestigd dat Mike's benadering van ‘auto verkopen' stressvrij en transparant is. Dus als je in 9000 Gent woont en overweegt jouw auto te verkopen, laat deze kans dan niet schieten om met auto opkoper MIKE samen te werken waar service en integriteit hand in hand gaan.

MIKE – Auto Opkoper met 20 jaar ervaring

Voorbeeld van een Autoverkoop

Kies voor zekerheid, gemak en een uitstekende prijs!

Wil je je auto verkopen voor rond de €10.500? Overweeg je opties:

  • Zelf verkopen: Probeer zelf €10.000 te behalen via een online platform, met alle moeite van dien.
  • Verkoop aan AutoOpkoperMike: Krijg direct een vast bod van €9.250, zonder enig gedoe.
  • Onderhandelen met een dealer: Mik op een verkoopprijs van €9.000 door zelf te onderhandelen.

Hoewel AutoOpkoperMike misschien niet altijd het hoogste bod uitbrengt vergeleken met particuliere verkoop, biedt het wel ongeëvenaarde voordelen: geen keuring nodig, gratis ophaalservice, en een veilige plus razendsnelle afhandeling.

Image link
Waarom Auto Opkoper MIKE?

Wij regelen alles van A tot Z

Onmiddellijke Betaling
Ontvang onmiddellijk je geld bij akkoord, contant of via bankoverschrijving.
Gratis Ophaling
Geniet van onze kosteloze ophaalservice in heel Gent en omstreken.
Geen Keuring Nodig
Verkoop je auto zonder de stress van een technische keuring.
Persoonlijke Service
Een service op maat, aangepast aan jouw unieke situatie als Gentenaar.
Maximale Waarde
Gegarandeerd de hoogste prijs voor je auto, dankzij onze expertise.
Transparante Communicatie
Je wordt op de hoogte gehouden bij elke stap van het proces van de autoverkoop.
Image link
Volledige Ontzorging
Wij Regelen Alles
Vlotte Afhandeling
+20 Jaar Ervaring
Bespaar Heel Wat Tijd
Geen Kopzorgen
Maximale Waarde
Verkoop Eenvoudig in Gent

Ontdek de charme van Gent en verkoop je bolide met eenvoud

Wanneer je besluit om je auto te verkopen in Gent, ontdek je de rijke geschiedenis en cultuur die deze plaats te bieden heeft. Met attracties zoals Gravensteen, Ghent Graffiti Alley, Friday Market, Tractiestation, Glass Alley, Het Patershol, Vrijdagmarkt, Fuente, House Kraanlei 81, Het Toreken, In memoriam, Het Belfort van Gent, Castle Of Gerald the Devil, Book Tower, Puente SINT JORISKAAI, Fontein, Standbeeld Emiel Claus, Metselaarhuis, Ai Nati Oggi;For Those Born Today en bekende straten zoals Kortrijksesteenweg, Waaistraat, Sint-Pietersnieuwstraat, Sint-Michielsstraat, Krijgslaan, Oude Houtlei, Sint-Kamillusstraat, Bijgaardenstraat, is Gent niet alleen een geweldige plek om te wonen, maar ook om te verkennen. Of je nu een ritje maakt naar het Gent-Dampoort, Station Gent-Sint-Pieters, Gentbrugge voor een excursie of eet in een van de sfeervolle eethuizen, Gent heeft voor elk wat wils. Auto Opkoper Mike begrijpt de emotionele waarde die jouw wagen kan hebben door al deze ervaringen en biedt daarom een eerlijke, vlotte service om je wagen te verkopen, zodat je je kunt focussen op het maken van nieuwe ervaringen.

Ontvang Een Bod
Ontdek de charme van Gent en verkoop je voertuig met eenvoud
Gent: Een bruisend centrum voor kunst en bolide verkoop
Gent: Cultuur & Autoverkoop

Gent: Een bruisend centrum voor kunst en wagen verkoop

Gent staat bekend om zijn dynamische gemeenschap en gemeenschap, met podia zoals Handelsbeurs, Vooruit, MIRY Concertzaal, Pardon Anna, One-call Group Bvba en gastvrije eethuizen, waardoor het een perfecte locatie is voor zowel bewoners als gasten. De aanwezigheid van Gent.Roj, Gent Sint-Pietersstation, Flixbus Halte, Gent Muidestation, Smash, Supermarchés, Drongen Station, Ambiorix, Ravelingien/Els, La Juarve, Gent Sint-Pietersstation perron 3, Gent Sint-Pietersstation, Flixbus Halte, Gent Muidestation, Smash, Supermarchés, Drongen Station, Ambiorix, Ravelingien/Els, La Juarve, Gent Sint-Pietersstation perron 3 maakt verplaatsen binnen en buiten de Gent een eitje, ideaal voor diegenen die hun wagen willen verkopen en switchen op openbaar vervoer of op zoek zijn naar een nieuwe bolide. Met Auto Opkoper Mike is het verkopen van je auto in Gent eenvoudiger dan ooit. Wij respecteren je tijd en bieden een snelle, efficiënte service ook al woon je in de buurt van Sint-Amandsberg, Wondelgem, Ledeberg, Mariakerke, Evergem, Gentbrugge, Oostakker, Drongen, Destelbergen, zodat je meer tijd kunt doorbrengen aan het beleven van alles wat Gent te bieden heeft.

Ontvang Een Bod
Repareren of Direct Verkopen

Verkoopklaar maken van je voertuig in Gent: repareren of direct verkopen?

Overweeg je jouw wagen te repareren alvorens te verkopen in Gent? Het is essentieel om eerst inzicht te krijgen in de kosten verbonden aan de reparaties. Daarvoor kun je terecht bij een lokale carrosseriebedrijf in Gent, zoals Autoschadebedrijf Van Den Broecke, Malfait Carrosserie, Carrosserie Eeckhout, Carrosserie Lasseel, Carrosserie Mlk, Garage Van Den Broecke, Garage Carwash Reidanus, Van Den Berghe Patrick, Car-Ko Bvba, Alle Bedrijven Van Autorepairgroup.Be, Renvro, De Meester Bvba, Carrosserie Monnaers, Janson Ph, Martens, Carrosserie Pieters, Care Carrosserie, Garage A.Z., Carrosserie Rijhove, Carrossier Benny Depuydt, waar je een offerte voor de benodigde herstelwerkzaamheden kunt aanvragen en je misschien moet verplaatsen naar Evergem, Deinze, Melle, Aalter, Merelbeke, Lochristi, Gavere, Destelbergen, De Pinte, Oosterzele, Ledeberg, Moerbeke, Zwijnaarde, Wondelgem, Gentbrugge, Drongen. Of, als alternatief, kun je jouw bolide meteen zonder zorgen verkopen aan Mike, waarbij je direct een eerlijke prijs krijgt zonder de noodzaak voor voorafgaande reparaties.

Ontvang Een Bod
Verkoopklaar maken van je auto in Gent: Repareren of Direct Verkopen?
Je wagen aanbieden bij een garagehouder in Gent
Aanbieden bij Gent Garagist

Je wagen aanbieden bij een garagist in Gent

Overwegen je bolide te verkopen bij Garage Desmedt, Eddy Van Wonterghem, Garage Carwash Reidanus, Garage Goetmaekere, Vandegeuchte, Matthys Carrosserie, Nissan, Nissan Gent, Nissan Gent Noord, Autocenter Stevens, Garage Van Den Broecke, Beurms Ludwig, Van Megroot, Garage Baele, Auto-Service Thomas, Van Den Berghe Patrick, Garage-Carrosserie Jvi, Autocrew Vlb Cars, Dn Trailers, Carrosserie Mlk in Gent? Bedenk dat zij niet elk type wagen accepteren, zoals defecte, oude, beschadigde, of voor export bestemde auto’s. De markt is vol, en zelfs goed onderhouden auto’s garanderen geen verkoop. Daar biedt Auto Opkoper MIKE een uitweg: wij kopen elke auto, ongeacht de staat. Ons proces is eenvoudig, met directe betaling en een transparante, snelle service. Vergeet de beperkingen en het gedoe bij garagisten; kies voor een zorgeloze verkoop met Mike, waar je altijd een eerlijke deal krijgt.

Ontvang Een Bod
Zorgeloze Verkoop in Gent

Verkoop je auto in Gent zonder zorgen om keuring

Overweeg je jouw auto te aanbieden in Gent en wil je het gedoe van een technische keuring overslaan? Bij ons is dit volledig mogelijk. Dit bespaart je niet alleen de moeite en uitgaven die bij een controle komen kijken, maar ook zonder concessies te doen aan de prijs van je voertuig. Indien je toch overweegt je auto te laten inspecteren, zijn er diverse keuringsstations in en rond Gent beschikbaar, waaronder: SBAT Autokeuring. Voor de meest actuele informatie over werkuren, prijzen en andere relevante details, is het aan te raden de website van deze inspectiecentra te bekijken. Bedenk wel dat het keuringsproces uren in beslag neemt, de kans op extra inspecties bestaat, en je mogelijk reparatiekosten moet dragen.

Ontvang Een Bod
Verkoop Je Auto in Gent Zonder Zorgen om Keuring

Bod ontvangen? Gratis en vrijblijvend!

Nog nooit is het zo gemakkelijk geweest om een auto te verkopen. Vul het online verkoopformulier in en krijg dezelfde dag nog een gunstig hoge bod.