Snel Antwoord!

🔍 Vaak Gestelde Vragen over Autoverkoop 🚗💼

Klaar om je auto in België te verkopen, maar heb je vragen?
Check onze FAQ voor alle antwoorden die je nodig hebt om met vertrouwen te verkopen!

Stel Jouw Vraag

Zit je nog met onbeantwoorde vragen over autoverkoop? Aarzel niet en stel ze hier. Wij staan klaar om al jouw vragen snel en duidelijk te beantwoorden!

Op zoek naar antwoorden rondom autoverkoop? 🇧🇪✅ Vind hier de meest gestelde vragen en duidelijke antwoorden.

Je kunt je auto verkopen door contact op te nemen met een betrouwbare auto opkoper zoals wij, of door de auto particulier te verkopen. Meld je auto aan via ons online formulier of neem direct contact met ons op voor een snelle afhandeling.

Voor de verkoop van je auto heb je het inschrijvingsbewijs, de keuringsbewijzen (indien van toepassing), een geldige identiteitskaart, en de verkoopovereenkomst nodig. Bij verkoop aan een opkoper kunnen aanvullende documenten vereist zijn.

Ja, je kunt je auto verkopen zonder keuring, vooral aan auto opkopers die gespecialiseerd zijn in de aankoop van voertuigen ongeacht hun staat. Echter, bij particuliere verkoop is een keuring vaak vereist.

De snelheid van de verkoop hangt af van de verkoopmethode. Bij verkoop aan een auto opkoper zoals wij kun je vaak dezelfde dag nog je auto verkopen en direct betaald krijgen.

De waarde van je auto wordt bepaald op basis van factoren zoals merk, model, bouwjaar, kilometerstand, staat van het voertuig, en de huidige marktwaarde. Je kunt een schatting aanvragen via onze website.

Ja, wij kopen ook auto’s voor export. Afhankelijk van de specificaties en staat van je auto kan verkopen voor export een voordelige optie zijn.

Bij verkoop van je auto aan ons of een andere partij moet het inschrijvingsbewijs overgedragen worden aan de koper. Zorg ervoor dat je dit document klaar hebt bij de verkoop.

Absoluut, schadeauto’s zijn welkom. Wij kopen auto’s in elke staat, inclusief voertuigen met schade, en bieden hier een eerlijke prijs voor.

Een afspraak voor de keuring voor verkoop kan online gemaakt worden via de officiële website van de autokeuringsstations in je regio of telefonisch.

Als je je inschrijvingsbewijs kwijt bent, dien je een duplicaat aan te vragen bij de DIV (Dienst Inschrijving Voertuigen). Dit moet geregeld worden voordat je de auto verkoopt.