Home » Auto Verkopen » VW verkopen
Actief sinds 2004

Vw Verkopen? Snel en Simpel

Neem afscheid van onnodige complicaties: verhandel je VW snel en ontvang de hoogste prijs.

Ben je van plan om je Volkswagen te verkopen en wil je dit op een vlotte, veilige en transparante manier doen? Dan is Auto Opkoper MIKE de beste optie voor jou. Het maakt niet uit of je een particulier bent die zijn tweedehands VW wil verkopen, of een bedrijf dat zijn wagenpark wil vernieuwen – wij zorgen steeds voor de beste prijs en een vlotte afhandeling. Onze jarenlange ervaring in de Belgische autohandel garandeert dat wij een eerlijke prijs kunnen geven voor je auto, gebaseerd op de actuele VW auto prijs en de algemene autowaarde in de VW automarkt.
Bij Auto Opkoper MIKE houden we van transparantie en snelheid. Je hoeft geen auto advertentie te plaatsen of je auto in te ruilen bij een VW verkooppunt. Wij doen een snelle en eerlijke VW auto taxatie en bieden de mogelijkheid tot een veilige en transparante VW auto-aankoop. Wat je ook zoekt – of het nu een snelle verkoop, een eerlijke VW auto prijs, of een betrouwbare VW handelaar in België is – je vindt het bij Auto Opkoper MIKE. Verkoop je VW vandaag nog en ervaar de efficiënte en vlotte service die wij bieden.

Wij kopen jouw VW
VW verkopen aan een auto opkoper
Auto Opkoper MIKE, dé deskundige in de inkoop van VW personenauto’s, suv’s, hatchbacks, sedans, stationwagons, mpv’s, crossovers, cabrio’s, elektrische auto’s, hybride auto’s, …
Krijg een waardebepaling

Gemiddeld een 5 op 5 uit 11 beoordelingen .

Image link
Uw VW, Ons Bod!

Wij Kopen Alle Vw modellen

Bij Auto Opkoper MIKE ben je aan het juiste adres om je Volkswagen model zoals de Golf, Passat, Polo, Tiguan, Arteon, T-Roc, Touareg, Up!, Caddy, Amarok, Transporter, Multivan, Caravelle, en California, te verkopen. Wij kopen regelmatig verschillende types wagens zoals personenauto’s, SUV’s, hatchbacks, sedans en stationwagons. Ook MPV’s, crossovers, cabrio’s, elektrische auto’s en hybride auto’s zijn welkom. Of je nu een Sharan, Touran, Crafter, Beetle, Eos, Jetta, Scirocco, Phaeton, Fox, Lupo, Corrado of Bora wilt verkopen, wij staan voor je klaar. Wij bieden je een eerlijke prijs en een snelle, probleemloze afhandeling. Verkoop je VW aan Auto Opkoper MIKE en ervaar het gemak en de zekerheid van een professionele auto opkoper.

Hoe Gaan we te Werk?

Jouw VW Verkopen in 4 Eenvoudige Stappen

1. HET AANMELDEN

Online aanmelding van het voertuig.

2. DE AFSPRAAK

Het inplannen van een afspraak.

3. INSPECTIE

We komen het voertuig inspecteren.

4. HET AKKOORD

Cash geld of via overschrijving.

NU VW Aanmelden
Uw Voertuig, Onze Zorg

Onze sterke punten op een rij

Ga zitten, ontspan, en wij regelen de verkoop van uw voertuig snel en efficiënt.

Klaar voor een eerlijk bod? Klik hier! 👀
Persoonlijk
Direct contact en persoonlijke service bij de verkoop van uw voertuig.
Transparante Communicatie
Je wordt op de hoogte gehouden bij elke stap van het proces.
Professioneel
Deskundige waardebepaling door ervaren specialisten in auto inkoop.
Betrouwbaar Netwerk
Onze uitgebreide connecties garanderen de beste deal voor uw voertuig.
Score van 5 op 5

Ontdek wat klanten
vertellen!

De klanttevredenheid van onze klanten staat bij ons hoog in het vaandel.

Overweegt u uw VW auto te verkopen? Bij ‘Auto Opkoper MIKE' kopen we alle modellen van VW wagens, ongeacht de staat, het merk of het model. Of je nu een Golf, Passat, Polo, of een andere VW wilt verkopen, wij nemen ze graag van je over. Zelfs als je wagen motorproblemen heeft, verschillende mankementen vertoont of specifieke defecten heeft, zijn wij geïnteresseerd. We kopen zelfs VW's aan voor export. Als een toonaangevende Belgische autohandel bieden wij je de beste prijs voor je VW in België. Je hoeft je geen zorgen te maken over de autowaarde van je VW, of het plaatsen van een auto advertentie op een van de vele VW autoverkoop sites. Wij maken de auto-aankoop en auto inruilen proces eenvoudig, snel en moeiteloos. Dus waar wacht je nog op? Verkoop uw VW vandaag nog aan ‘Auto Opkoper MIKE' en krijg de beste prijs voor je wagen!

MIKE – Auto Opkoper met 20 jaar ervaring

Voorbeeld van een Autoverkoop

Kies voor zekerheid, gemak en een uitstekende prijs!

Wil je je auto verkopen voor rond de €10.500? Overweeg je opties:

  • Zelf verkopen: Probeer zelf €10.000 te behalen via een online platform, met alle moeite van dien.
  • Verkoop aan AutoOpkoperMike: Krijg direct een vast bod van €9.250, zonder enig gedoe.
  • Onderhandelen met een dealer: Mik op een verkoopprijs van €9.000 door zelf te onderhandelen.

Hoewel AutoOpkoperMike misschien niet altijd het hoogste bod uitbrengt vergeleken met particuliere verkoop, biedt het wel ongeëvenaarde voordelen: geen keuring nodig, gratis ophaalservice, en een veilige plus razendsnelle afhandeling.

Image link
Waarom Auto Opkoper MIKE?

Wij regelen alles van A tot Z

Onmiddellijke Betaling
Ontvang direct je geld bij akkoord, contant of via bankoverschrijving.
Gratis Ophaling
Geniet van onze kosteloze ophaalservice in heel Boechout en omstreken.
Geen Keuring Nodig
Verkoop je VW zonder de stress van een technische keuring.
Persoonlijke Service
Een service op maat, aangepast aan jouw unieke situatie als Boechoutenaar.
Maximale Waarde
Gegarandeerd de hoogste prijs voor je VW, dankzij onze expertise.
Transparante Communicatie
Je wordt op de hoogte gehouden bij elke stap van het proces van de autoverkoop.
Image link
Volledige Ontzorging
Wij Regelen Alles
Vlotte Afhandeling
+20 Jaar Ervaring
Bespaar Heel Wat Tijd
Geen Kopzorgen
Maximale Waarde
Meer dan VW's

Wij kopen niet alleen VW modellen, maar ook andere merken.

Bij Auto Opkoper MIKE beperken we ons niet alleen tot het opkopen van Volkswagen merken. Nee, we gaan een flinke stap verder. Jouw Audi, BMW, Mercedes-Benz, Volvo, Subaru, Ford, Toyota, Honda, Chevrolet, of Nissan zijn bij ons namelijk ook van harte welkom. Wij begrijpen dat je snel en zorgeloos van je wagen af wil zijn. Daarom staan we klaar om je hierbij te helpen. Waarom zou je nog langer wachten? Je kan meteen contact met ons opnemen en we zorgen ervoor dat je auto snel en professioneel opgekocht wordt, ongeacht het merk. Bij Auto Opkoper MIKE staat jouw tevredenheid voorop. Wij bieden je een eerlijke prijs en zorgen voor een vlotte afhandeling. Dus heb je een auto die je wil verkopen? Aarzel dan niet langer en kies voor de service van Auto Opkoper MIKE.

Ontvang Een Bod
Ons inkoopprogramma omvat niet enkel VW  voertuigen, maar strekt zich ook uit tot een breed scala aan andere merken.
Wat heeft een effect op de waardebepaling van een VW?
Waarde bepalen van VW's

Wat beïnvloedt de waardebeoordeling van een VW?

Bij het bepalen van de waarde van je VW spelen diverse factoren een rol. Het model van de auto is van groot belang; een nieuwe of populairder model kan meer waard zijn dan een ouder of minder gewild model. De staat van de auto is ook cruciaal. Een auto in uitstekende staat, zowel interieur als exterieur, zal een hogere waarde hebben dan een auto met schade of gebreken. De kilometerstand speelt eveneens een rol: een auto met weinig kilometers op de teller is doorgaans meer waard.
Het is belangrijk om een realistische prijs voor je auto te bepalen. Een te hoge prijs kan potentiële kopers afschrikken, terwijl een te lage prijs je mogelijk geld kost. Bij Auto Opkoper MIKE helpen we je graag met het bepalen van de juiste prijs. We beoordelen je auto op basis van verschillende factoren om de meest eerlijke prijs te bepalen. Zo ben je er zeker van dat je de juiste waarde voor je VW krijgt.

Ontvang Een Bod
Hoe een VW verkopen?

Welke methoden zijn er om een VW te commercieel aanbieden?

Er zijn verschillende methoden om je VW te verkopen. Je kan kiezen voor een particuliere verkoop waarbij je zelf de prijs bepaalt en onderhandelt met de koper. Het nadeel hier is dat je zelf voor de administratie moet zorgen. Een andere optie is een dealer, waar je meestal een lagere prijs krijgt, maar wel geniet van een vlotte afwikkeling. De derde optie is een auto opkoper, die je auto koopt ongeacht de staat, kilometerstand of leeftijd. De verkoop gebeurt snel en efficiënt, zonder gedoe of risico. Voordeel hier is dat je direct geld krijgt en de administratie wordt geregeld. Voordelen van het verkopen aan een opkoper zoals Auto Opkoper MIKE zijn de snelle service, eerlijke prijs en professionele afhandeling.

Ontvang Een Bod
Welke technieken zijn er om een VW te verhandelen?
Wat zijn de bedenkingen bij de verhandeling van een VW?
Vw Verkoopoverwegingen

Wat zijn de overwegingen bij de verkoop van een VW?

Als je overweegt je VW te verkopen, zijn er enkele cruciale punten om te overwegen. Voorop staat de waardebepaling van je auto. Factoren zoals leeftijd, kilometerstand en algemene staat spelen een rol in de prijs. Een professionele taxatie door Auto Opkoper MIKE kan je hierbij helpen. Vermeld zeker ook eventuele extras, zoals een geavanceerd navigatiesysteem of lederen interieur, die de waarde kunnen verhogen.
Daarnaast is het belangrijk dat je papierwerk in orde is. Denk hierbij aan het onderhoudsboekje, de car-pass en het keuringsbewijs. Zorg ook dat je auto proper is, zowel vanbinnen als vanbuiten. Een goed gepresenteerde wagen verkoopt altijd beter. Vergeet ten slotte niet om eerlijk te zijn over eventuele gebreken. Dit kan je latere problemen besparen. Vertrouw op Auto Opkoper MIKE voor een vlotte afhandeling van je verkoop.

Ontvang Een Bod
Vw verkopen zonder keuring?

VW verkopen zonder inspectie? Voor- en nadelen op een rij.

Als je van plan bent om je VW te verkopen, moet je je auto volgens de wetgeving eerst naar de keuring brengen. Dit kan je heel wat tijd en geld kosten. Je moet een afspraak maken, tijd vrijmaken om daar naartoe te rijden, en mogelijk dagen wachten tot je de resultaten krijgt. Bovendien moet je ook rekening houden met eventuele extra kosten als je auto afgekeurd zou worden. Je moet dan naar de garage voor de nodige herstellingen, wat opnieuw tijd en geld kost.
Bij Auto Opkoper MIKE hoef je je hier geen zorgen over te maken. Wij kopen je VW over zonder dat je naar de keuring moet gaan. Dit bespaart je heel wat tijdsverlies en mogelijke extra kosten. Verkoop je auto aan ons, en vermijd het gedoe van de keuring. Je hoeft je geen zorgen te maken over eventuele afkeuringen en bijhorende reparaties. Verkopen aan een particulier brengt vaak onvoorziene kosten met zich mee. Kies voor zekerheid en gemak, kies voor Auto Opkoper MIKE.

Ontvang Een Bod
VW verkopen zonder keuring? Voor- en nadelen op een rij.

Bod ontvangen? Gratis en vrijblijvend!

Nog nooit is het zo gemakkelijk geweest om een VW te verkopen. Vul het online verkoopformulier in en krijg dezelfde dag nog een gunstig hoge bod.