Actief sinds 2004

Vrachtwagen verkopen in Leuven

Wil je je vrachtwagen snel en voor de beste prijs verkopen in Leuven? Kies voor Auto Opkoper MIKE. Wij bieden een duidelijke en rappe afhandeling 🚛✨.

Ja, ik wil nu een bod Neen, contacteer mij
100% Betrouwbaarheid
Wij staan garant voor een marktconforme prijs.
100% Tevredenheid
Bij ons kan je rekenen op een betrouwbare service.
100% Snelle Service
Onze experts handelen alles af binnen één dag. Geen wachttijden!
Home » Auto Verkopen » Vrachtwagen verkopen » Vrachtwagen Verkopen Leuven

Oude vrachtwagen verkopen in Leuven

Leuven biedt talloze mogelijkheden, ook als het aankomt op het verkopen van je auto. Als Leuvenaar heb je toegang tot 176 garages en autodealers, maar geen enkele biedt de eenvoud en betrouwbaarheid zoals Vrachtwagen Opkoper MIKE. Wij maken het procedure van vrachtvoertuigverkoop duidelijk en duidelijk.

In de wereld van Vrachtwagen Opkoper MIKE draait alles om snelheid en gemak; geen noodzaak aan internetplatforms of de twijfels van vrachtautoveilingen. Completeer gewoon ons aanvraagformulier in met details over je oude vrachtvoertuig, en wij dragen de taak op ons. Mike komt bij je individueel voor een vrijblijvende inspectie en presenteert ter plekke een marktconform bod.

Het is werkelijk dat eenvoudig! Je benadert niet via een platform talloze wagenkopers, maar je hebt onmiddellijk contact met één geverifieerde handelaar die ervoor zorgt dat je rap en zonder risico je vrachtauto verkoopt, zonder enige uitgaven. Met Vrachtwagen Opkoper MIKE verkoop je je truck rechtstreeks en rechtstreeks.

Wij kopen elk voertuig in Leuven
Vrachtwagen Opkoper MIKE, dé specialist in vrachtwagenverkoop in regio 3000!
Ontvang een Bod

Gemiddeld een 5 op 5 uit 11 beoordelingen .

Image link
Uw Merk, Ons Bod!

Wij Kopen Alle Merken

Bij Vrachtwagen Opkoper Mike zijn alle automerken welkom, van A tot Z.

Hoe Gaan we te Werk?

Jouw Vrachtwagen Verkopen in 4 Eenvoudige Stappen

1. HET AANMELDEN

Online aanmelding van het voertuig.

2. DE AFSPRAAK

Het inplannen van een afspraak.

3. INSPECTIE

We komen het voertuig inspecteren.

4. HET AKKOORD

Cash geld of via overschrijving.

NU Vrachtwagen Aanmelden
Uw Vrachtwagen, Onze Zorg

Onze sterke punten op een rij

Ga zitten, ontspan, en wij regelen de verkoop van uw vrachtwagen snel en efficiënt.

Klaar voor een eerlijk bod? Klik hier! 👀
Persoonlijk
Direct contact en persoonlijke service bij de verkoop van uw voertuig.
Transparante Communicatie
Je wordt op de hoogte gehouden bij elke stap van het proces.
Professioneel
Deskundige waardebepaling door ervaren specialisten in vrachtwagen inkoop.
Betrouwbaar Netwerk
Onze uitgebreide connecties garanderen de beste deal voor uw auto.

🚚 Auto Opkoper MIKE, de vrachtwagen specialist in Leuven! 🚚
Hallo Leuvenaars! Ik ben Auto Opkoper MIKE, dé expert in het opkopen van vrachtwagens in de prachtige stad Leuven, het hart van de provincie Vlaams-Brabant. 🏰 Met de historische universiteit en het bruisende studentenleven, is er altijd beweging in deze stad. En waar beweging is, zijn vrachtwagens nodig! 🚛
Ik koop vrachtwagens van alle merken, modellen en bouwjaren. Of je nu een oude Scania R-serie, een Mercedes-Benz Actros, een Volvo FH of een Iveco Stralis hebt, het maakt niet uit! 🚚 Kilometerstand? Geen probleem! Staat van de vrachtwagen? Ook geen probleem! Ik koop ze in alle toestanden, van gloednieuw tot rijp voor de sloop.
In Leuven, de stad van de biercultuur en de eeuwenoude tradities, weet ik dat elke vrachtwagen zijn eigen verhaal heeft. Misschien heeft jouw vrachtwagen wel de beroemde Leuvense Stella Artois vaten vervoerd of heeft hij het podium voor Marktrock naar de Oude Markt gebracht. 🎸 Elk verhaal is uniek en draagt bij aan de waarde van je vrachtwagen.
Sinds mijn start in 2005 heb ik al meer dan 1000 vrachtwagens opgekocht in Vlaams-Brabant, waarvan een groot deel uit Leuven. 🎉 Mijn klanten waarderen mijn snelle service, eerlijke prijzen en transparante werkwijze.
Dus Leuvenaars, heb je een vrachtwagen te koop? Laat het me weten! Auto Opkoper MIKE staat voor je klaar. Samen zorgen we ervoor dat je vrachtwagen een nieuw leven krijgt, hier in Leuven of ergens anders in de wereld. 🌍
📞 Bel me, mail me, of kom langs voor een kopje koffie en een gesprek over je vrachtwagen. Ik kijk ernaar uit om je te ontmoeten! 🚚🤝

Score van 5 op 5

Ontdek wat klanten
vertellen!

De klanttevredenheid van onze klanten staat bij ons hoog in het vaandel.

Als Auto Opkoper MIKE, ben ik de go-to expert in de prachtige stad Leuven, gelegen in het hart van Vlaams-Brabant, voor het opkopen van vrachtwagens. Mijn klanten waarderen mijn snelle en eerlijke service. Ze ervaren de verkoop van hun vrachtwagen als een fluitje van een cent, een zorg minder op hun schouders. Het is altijd een genot om door de straten van Leuven te rijden, langs de historische gebouwen en de bruisende Oude Markt, op weg naar een nieuwe klant. Ik herinner me nog goed die keer dat ik een vrachtwagen opkocht van een lokale brouwerij. De eigenaar was zo blij met de vlotte transactie dat hij me een krat van hun beste bier cadeau gaf. Dat is de Leuvense gastvrijheid die ik ken en waardeer. Met meer dan 500 succesvolle transacties in de afgelopen 5 jaar, ben ik de betrouwbare partner die vrachtwagenbezitters nodig hebben.

MIKE – Vrachtwagen Opkoper met 20 jaar ervaring

Voorbeeld van een Vrachtwagenverkoop

Kies voor zekerheid, gemak en een uitstekende prijs!

Wil je je vrachtauto verkopen voor rond de €10.500? Overweeg je opties:

  • Zelf verkopen: Probeer zelf €10.000 te behalen via een internetplatform, met alle inspanning van dien.
  • Verkoop aan AutoOpkoperMike: Krijg direct een vast bod van €9.250, zonder enig gedoe.
  • Afstemmen met een dealer: Mik op een verkoopprijs van €9.000 door zelf te een deal te sluiten.

Hoewel AutoOpkoperMike misschien niet altijd het hoogste bod uitbrengt vergeleken met eigen verkoop, biedt het wel uitstekende voordelen: geen keuring nodig, gratis ophaling, en een veilige plus supersnelle afhandeling.

Image link
Waarom Vrachtwagen Opkoper MIKE?

Wij regelen alles van A tot Z

Onmiddellijke Betaling
Ontvang onmiddellijk je geld bij akkoord, contant of via bankoverschrijving.
Gratis Ophaling
Geniet van onze kosteloze ophaalservice in heel Leuven en omstreken.
Geen Keuring Nodig
Verkoop je vrachtwagen zonder de stress van een technische keuring.
Persoonlijke Service
Een service op maat, aangepast aan jouw unieke situatie als Leuvenaar.
Maximale Waarde
Gegarandeerd de hoogste prijs voor je vrachtwagen, dankzij onze expertise.
Transparante Communicatie
Je wordt op de hoogte gehouden bij elke stap van het proces van de vrachtwagenverkoop.
Image link
Volledige Ontzorging
Wij Regelen Alles
Vlotte Afhandeling
+20 Jaar Ervaring
Bespaar Heel Wat Tijd
Geen Kopzorgen
Maximale Waarde
Verkoop Eenvoudig in Leuven

Ontdek de charme van Leuven en verkoop je vrachtauto met gemak

Bij het verkopen van je truck in Leuven, kun je de rijke geschiedenis en cultuur van deze plek ontdekken. Met attracties zoals Leuven Oude Markt, Klein Begijnhof Leuven, Grote Markt, Dorre The Baker, Sint-Jacobspomp, Groot Begijnhof Leuven, Het Gangsterhol, The Balloon Of Friendship, Histaruz – museum UZ Leuven, Historical Leuven Town hall, Kruidtuin, M Leuven, Exitroom Leuven, Scouts en Gidsen Museum, Pliny’s Sorrow, Sint-Donatus Park, Saint Peter’s Church, Fonske;statue, Cities By Bike LEUVEN en bekende straten zoals Kapucijnenstraat, Diestsestraat, Naamsestraat, Monseigneur Ladeuzeplein, Bondgenotenlaan, Kessel-Loostraat, Naamsepoortstraat, Minderbroedersstraat, Parkstraat, Karmelietenstraat, is Leuven niet alleen een fantastische plaats voor zakelijke aangelegenheden, maar ook om te bezoeken. Of je nu een tocht maakt naar het Station Leuven, Heverlee, Herent voor een zakelijke ontmoeting of dineert in een van de gezellige restaurants, Leuven heeft iets voor iedereen. Vrachtwagen Opkoper Mike begrijpt de zakelijke betekenis die jouw vrachtauto vertegenwoordigt door al deze momenten en biedt een rechtvaardige, rappe service om je vrachtwagen te verkopen, zodat je je kunt richten op nieuwe zakelijke avonturen.

Ontvang Een Bod
Ontdek de charme van Leuven en verkoop je vrachtwagen met gemak
Leuven: Een levendig centrum voor cultuur en vrachtauto verkoop
Leuven: Cultuur & vrachtwagenverkoop

Leuven: Een levendig centrum voor kunst en vrachtauto verkoop

Leuven is bekend om zijn florerende cultuur en netwerk. Met evenementlocaties zoals Het Depot, 30CC/Predikherenkerk, Ontmoetingscentrum De Kring en uitnodigende restaurants, is het een perfecte locatie voor zowel inwoners als bezoekers. De aanwezigheid van Leuven Station, Leuven Rector De Somerplein zone A, Leuven KBC, Stelplaats De Lijn, Leuven Station Perron 1, Leuven Wijnpers, Leuven Rustoord Remy, Puelinckx Styven, Absolut K., Kessel-Lo Achterzijde Station, Leuven Rector De Somerplein zone A, Leuven KBC, Stelplaats De Lijn, Leuven Station Perron 1, Leuven Wijnpers, Leuven Rustoord Remy, Puelinckx Styven, Absolut K., Kessel-Lo Achterzijde Station maakt transport binnen en buiten de Leuven een fluitje van een cent, ideaal voor diegenen die hun vrachtwagen willen verkopen en overschakelen op publiek transport of op zoek zijn naar een nieuwe vrachtwagen. Met Vrachtwagen Opkoper Mike is het verkopen van je vrachtwagen in Leuven makkelijker dan ooit. Wij eren je tijd en bieden een razendsnelle, doeltreffende service, zelfs als je in de buurt van Heverlee, Wilsele, Kessel-Lo, Herent, Wijgmaal, Winksele, Korbeek-Lo, Veltem-Beisem, Bertem, Linden woont, zodat je meer tijd kunt besteden aan het ervaren van alles wat Leuven te bieden heeft.

Ontvang Een Bod
Repareren of Direct Verkopen

Verkoopklaar maken van je vrachtwagen in Leuven: repareren of direct verkopen?

Denk eraan je vrachtwagen te repareren voordat je deze verkoopt in Leuven? Het is cruciaal om eerst inzicht te krijgen in de kosten van de reparaties. Bezoek een lokale autowerkplaats in Leuven, zoals Carrosserie Mlk, Carrosserie Vermoesen, Alle Bedrijven Van Autorepairgroup.Be, Autorepairgroup.Be, Sibel, Glenn Vandezande, Carrosserie Juma Leuven, Hac Driessen – Herent, Voc Repair And Sales, Truck & Car Detailing, Etn. Maria – Theresia, Smiley-Speelkampen, Carrosserie Hilma, Somnium, Claude Thierry, Garage Carlo Deckx, Karel Lauwers, Carrosserie Eeckhout, Garage Van Den Broecke, Garage Carrosserie Lauwyck, voor een offerte van de noodzakelijke herstelwerkzaamheden, en mogelijk moet je je verplaatsen naar Aarschot, Tienen, Tervuren, Diest, Herent, Kortenberg, Hoegaarden, Rotselaar, Haacht, Glabbeek-Zuurbemde, Tremelo, Oud-Heverlee, Wilsele, Heverlee, Geetbets, Landen. Of, als keuze, kun je jouw vrachtvoertuig zonder zorgen afstaan aan Mike, waarbij je meteen een transparante prijs krijgt zonder voorafgaande reparaties.

Ontvang Een Bod
Verkoopklaar maken van je truck in Leuven: Repareren of Direct Verkopen?
Je wagen aanbieden bij een garage in Leuven
Aanbieden bij Leuven Garagist

Je wagen aanbieden bij een garagist in Leuven

Denk eraan je vrachtwagen te verkopen bij Garage Pauwels R&B, Garage Desmedt, Nissan, Nissan Leuven, Carrosserie Vermoesen, Carrosserie Mlk, Dn Trailers, Midas, Auto 5, Suzuki, Volvo, Mercedes-Benz, Midas, Autocenter Danny, Etablissementen Panken, Truck Trading Brabant (T.T.B.), Autostad Leuven, Garage Segers Leuven, Mullens-Leuven, Q Cars Gewelt in Leuven? Bedenk dat zij niet elk type mobiel accepteren, zoals defecte, oude, beschadigde, of voor export bestemde vrachtauto’s. De markt is vol, en zelfs goed onderhouden vrachtwagens garanderen geen verkoop. Daar biedt Vrachtwagen Opkoper MIKE een uitweg: wij kopen elke vrachtwagen, ongeacht de staat. Ons proces is simpel, met directe betaling en een duidelijke, vlotte service. Vergeet de beperkingen en het gedoe bij garages; kies voor een zorgeloze verkoop met Mike, waar je altijd een transparante deal krijgt.

Ontvang Een Bod
Zorgeloze Verkoop in Leuven

Verkoop je vrachtwagen in Leuven zonder zorgen om keuring

Ontvang Een Bod

Overweeg je vrachtwagen te verkopen in Leuven en wil je het omslachtige van een technische keuring overslaan? Bij ons is dit geheel mogelijk. Dit ontziet je niet alleen de moeite en onkosten die bij een keuring komen kijken, maar ook zonder concessies te doen aan de verkoopwaarde van je vrachtwagen. Indien je toch overweegt je vrachtauto te laten inspecteren, zijn er diverse inspectielocaties in en rond Leuven beschikbaar, waaronder: Autosécurité – Bureau d’ étude et de contrôle en vue de la sécurité routière. Voor de meest bijgewerkte informatie over tijden, tarieven en andere relevante details, is het aan te raden de webpagina van deze inspectiecentra te bekijken. Bedenk wel dat het keuringsproces uren in beslag neemt, de kans op herinspecties bestaat, en je mogelijk hersteluitgaven moet vergoeden.

Verkoop Je vrachtwagen in Leuven Zonder Zorgen om Keuring

Bod ontvangen? Gratis en vrijblijvend!

Nog nooit is het zo gemakkelijk geweest om een vrachtwagen te verkopen.
Vul het online verkoopformulier in en krijg dezelfde dag nog een gunstig hoge bod.