Actief sinds 2004

Vrachtwagen verkopen in Edegem

Zoek je een doeltreffende manier om je vrachtwagen te verkopen in Edegem? Auto Opkoper MIKE biedt de beste prijs en een rappe afhandeling 💶👍.

Ja, ik wil nu een bod Neen, contacteer mij
100% Betrouwbaarheid
Wij staan garant voor een marktconforme prijs.
100% Tevredenheid
Bij ons kan je rekenen op een betrouwbare service.
100% Snelle Service
Onze experts handelen alles af binnen één dag. Geen wachttijden!
Home » Auto Verkopen » Vrachtwagen verkopen » Vrachtwagen Verkopen Edegem

2dehands vrachtvoertuig aanbieden in Edegem

Maak het jezelf eenvoudig en verkoop je vrachtvoertuig zonder zorgen in 2650. Kies voor eenvoud en vakbekwaamheid met Vrachtwagen Opkoper MIKE, jouw specialist in truckverkoop

Ervaar de vrijheid van een directe verkoop in Edegem zonder de onzekerheid van onderhandelingen. Voor Edegemnaar die betekenis en efficiëntie belangrijk vinden, biedt Vrachtwagen Opkoper MIKE een speciale service. Zeg vaarwel tegen de lange wachttijden en twijfels die vaak komen kijken bij het verkopen via klassieke garagisten.

Vrachtwagen Opkoper MIKE maakt het verkoopproces voor jou uiterst eenvoudig: geen behoefte aan online advertenties of onvoorspelbare vrachtwagenveilingen, maar een rechtstreekse verkoop. Vul eenvoudig het formulier in met de specificaties van je 2dehands truck, en Mike komt zelf langs om je vrachtwagen te evalueren. Bij een overeenkomst krijg je onmiddellijk cash.

Het is werkelijk dat eenvoudig! Je contacteert niet door middel van een website talloze autokopers, maar je hebt onmiddellijk contact met één geverifieerde handelaar die ervoor zorgt dat je rap en zorgeloos je vrachtwagen verkoopt, zonder kosten. Met Vrachtwagen Opkoper MIKE verhandel je je truck rechtstreeks en zonder omwegen.

Wij kopen elk voertuig in Edegem
Vrachtwagen Opkoper MIKE, dé specialist in vrachtwagenverkoop in regio 2650!
Ontvang een Bod

Gemiddeld een 5 op 5 uit 11 beoordelingen .

Image link
Uw Merk, Ons Bod!

Wij Kopen Alle Merken

Bij Vrachtwagen Opkoper Mike zijn alle automerken welkom, van A tot Z.

Hoe Gaan we te Werk?

Jouw Vrachtwagen Verkopen in 4 Eenvoudige Stappen

1. HET AANMELDEN

Online aanmelding van het voertuig.

2. DE AFSPRAAK

Het inplannen van een afspraak.

3. INSPECTIE

We komen het voertuig inspecteren.

4. HET AKKOORD

Cash geld of via overschrijving.

NU Vrachtwagen Aanmelden
Uw Vrachtwagen, Onze Zorg

Onze sterke punten op een rij

Ga zitten, ontspan, en wij regelen de verkoop van uw vrachtwagen snel en efficiënt.

Klaar voor een eerlijk bod? Klik hier! 👀
Persoonlijk
Direct contact en persoonlijke service bij de verkoop van uw voertuig.
Transparante Communicatie
Je wordt op de hoogte gehouden bij elke stap van het proces.
Professioneel
Deskundige waardebepaling door ervaren specialisten in vrachtwagen inkoop.
Betrouwbaar Netwerk
Onze uitgebreide connecties garanderen de beste deal voor uw auto.

🚚 Auto Opkoper MIKE, dé expert in het opkopen van vrachtwagens in Edegem, Antwerpen! 📍
🔧 Ongeacht het merk, de kilometerstand, het bouwjaar of de staat van de vrachtwagen, wij kopen ze allemaal. Of het nu een glanzende nieuwe Scania R-serie is, een betrouwbare Volvo FH, of een robuuste Mercedes-Benz Actros met een paar deukjes en krassen, wij geven u een eerlijke prijs. 📝
🗓 Sinds onze start in 2000, hebben we al honderden vrachtwagens opgekocht in Edegem en de omliggende gebieden. We kennen de lokale markt als onze broekzak. We hebben vrachtwagens opgekocht van het industrieterrein Nijverheidstraat tot aan de charmante wijk Elsdonk. 🏘
📚 Edegem is een stad met een rijke geschiedenis, en we zijn er trots op daar deel van uit te maken. We herinneren ons nog de eerste vrachtwagen die we opkochten in Edegem. Het was een oude DAF XF, die jarenlang dienst had gedaan in de bouwsector. De eigenaar was een gepensioneerde bouwvakker die zijn vrachtwagen wilde verkopen om een nieuwe wagen te kopen. We hebben hem een eerlijke prijs gegeven, en hij was zo blij dat hij ons aan al zijn vrienden heeft aanbevolen. Sindsdien zijn we uitgegroeid tot dé referentie voor het opkopen van vrachtwagens in Edegem. 🎉
🚛 Of het nu een MAN TGX is die jarenlang op de E19 heeft gereden, een Iveco Stralis die zijn dagen slijt op de parking van de Carrefour, of een Renault T die uit dienst is genomen, wij kopen ze allemaal. 📞 Bel ons vandaag nog voor een gratis taxatie. Met Auto Opkoper MIKE krijgt u altijd een eerlijke deal. 💰👍

Score van 5 op 5

Ontdek wat klanten
vertellen!

De klanttevredenheid van onze klanten staat bij ons hoog in het vaandel.

Als Auto Opkoper MIKE, gevestigd in het charmante Edegem, ben ik een expert in het opkopen van vrachtwagens. Mijn klanten waarderen mijn transparante en eerlijke aanpak. Ze weten dat ze bij mij een eerlijke prijs krijgen. Ik heb ervaring met alle soorten vrachtwagens, van de oude Scania's die nog steeds rondrijden op de Kontichsesteenweg, tot de moderne Volvo's die je ziet op de E19. Ik ben trots op de positieve feedback die ik krijg van klanten. Ze waarderen mijn snelle service en het gemak waarmee ze hun vrachtwagen kunnen verkopen. In 2020 alleen al heb ik meer dan 100 vrachtwagens opgekocht in de provincie Antwerpen. Maar het is niet alleen de cijfers die tellen. Het is de glimlach op het gezicht van een klant die net zijn vrachtwagen aan mij heeft verkocht. Dat is de echte beloning.

MIKE – Vrachtwagen Opkoper met 20 jaar ervaring

Voorbeeld van een Vrachtwagenverkoop

Kies voor zekerheid, gemak en een uitstekende prijs!

Wil je je vrachtauto verkopen voor rond de €10.500? Overweeg je opties:

  • Eigen verkoop: Probeer zelf €10.000 te behalen via een internetplatform, met alle last van dien.
  • Overdragen aan AutoOpkoperMike: Krijg direct een zeker bod van €9.250, zonder enig gedoe.
  • Afstemmen met een dealer: Mik op een verkoopprijs van €9.000 door zelf te af te spreken.

Hoewel AutoOpkoperMike misschien niet altijd het hoogste bod uitbrengt vergeleken met eigen verkoop, biedt het wel unieke voordelen: geen inspectie nodig, gratis ophaling, en een betrouwbare plus snelle afhandeling.

Image link
Waarom Vrachtwagen Opkoper MIKE?

Wij regelen alles van A tot Z

Onmiddellijke Betaling
Ontvang onmiddellijk je betaling bij akkoord, contant of via bankoverschrijving.
Gratis Ophaling
Geniet van onze kosteloze ophaalservice in heel Edegem en omstreken.
Geen Keuring Nodig
Verkoop je vrachtwagen zonder de stress van een technische keuring.
Persoonlijke Service
Een service op maat, aangepast aan jouw unieke situatie als Edegemnaar.
Maximale Waarde
Gegarandeerd de hoogste prijs voor je truck, dankzij onze expertise.
Transparante Communicatie
Je wordt op de hoogte gehouden bij elke stap van het proces van de vrachtwagenverkoop.
Image link
Volledige Ontzorging
Wij Regelen Alles
Vlotte Afhandeling
+20 Jaar Ervaring
Bespaar Heel Wat Tijd
Geen Kopzorgen
Maximale Waarde
Verkoop Eenvoudig in Edegem

Ontdek de charme van Edegem en verkoop je vrachtauto met eenvoud

Ontvang Een Bod
Ontdek de charme van Edegem en verkoop je vrachtvoertuig met gemak
Edegem: Een bruisend centrum voor kunst en vrachtwagen verkoop
Edegem: Cultuur & vrachtwagenverkoop

Edegem: Een levendig centrum voor kunst en vrachtwagen verkoop

Edegem heeft een florerende bedrijfsleven met podia zoals Club27, Koningin Elisabethzaal, AMUZ (Festival van Vlaanderen – Antwerpen), Elisabeth Center Antwerp, Trix, De Roma, Magdalenazaal, Openlucht Podium Zuid vernieuwde kaaien, Costa concertzaal, Gracia en uitnodigende eethuizen. Dit maakt het een optimale locatie voor zowel bewoners als bezoekers. De aanwezigheid van Edegem Kerk, Edegem Baron De Celleslaan, Defillet E., Edegem Ter Borchtlaan, Soenen Catharina, Edegem Sint-Goriksplein, De Weerdt Caroline, Van Coppenolle/Caroline, Edegem Noulaertsplein, Waterkeyn / Thomas, Edegem Baron De Celleslaan, Defillet E., Edegem Ter Borchtlaan, Soenen Catharina, Edegem Sint-Goriksplein, De Weerdt Caroline, Van Coppenolle/Caroline, Edegem Noulaertsplein, Waterkeyn / Thomas zorgt ervoor dat verplaatsen binnen en buiten de Edegem een fluitje van een cent is. Dit is ideaal voor diegenen die hun truck willen verkopen en overstappen op publiek transport of op zoek zijn naar een nieuwe vrachtwagen. Met Vrachtwagen Opkoper Mike is het verkopen van je vrachtwagen in Edegem eenvoudiger dan ooit. Wij respecteren je tijd en bieden een vlotte, effectieve service, zelfs als je in de buurt van Mortsel, Kontich, Hove, Wilrijk, Berchem, Aartselaar, Boechout, Lint, Deurne, Waarloos, Borsbeek woont, zodat je meer tijd kunt investeren aan het beleven van alles wat Edegem te bieden heeft.

Ontvang Een Bod
Repareren of Direct Verkopen

Verkoopklaar maken van je vrachtvoertuig in Edegem: repareren of direct verkopen?

Ontvang Een Bod
Verkoopklaar maken van je vrachtwagen in Edegem: Repareren of Direct Verkopen?
Je wagen aanbieden bij een garagehouder in Edegem
Aanbieden bij Edegem Garagist

Je wagen aanbieden bij een garagehouder in Edegem

Overweeg je vrachtauto te verkopen bij Garage Van Bortel, Quality Autoservice, Garage Desmedt, Karel Lauwers, Tcd Performance, Stabirem, Gavaro, Perfect Car, Verstappen, Vital Garage, Jan Willemsens – Specialist In Alfa Romeo En Fiat, Groszek Robert, Garage Van Roosenbroek, Dn Trailers, Carrosserie Mlk, Auto’s Maes, Midas, Suzuki, Mercedes-Benz, Auto 5 in Edegem? Bedenk dat zij niet elk type voertuig accepteren, zoals defecte, oude, beschadigde, of voor export bestemde vrachtwagens. De markt is vol, en zelfs goed onderhouden vrachtwagens garanderen geen verkoop. Daar biedt Vrachtwagen Opkoper MIKE een uitweg: wij kopen elke vrachtwagen, ongeacht de staat. Ons proces is eenvoudig, met directe betaling en een duidelijke, snelle service. Vergeet de beperkingen en het gedoe bij garages; kies voor een zorgeloze verkoop met Mike, waar je altijd een eerlijke deal krijgt.

Ontvang Een Bod
Zorgeloze Verkoop in Edegem

Verkoop je vrachtwagen in Edegem zonder zorgen om keuring

Ontvang Een Bod

Denk eraan je vrachtwagen te verhandelen in Edegem en wil je het omslachtige van een technische keuring overslaan? Bij ons is dit volledig mogelijk. Dit bespaart je niet alleen de inspanning en onkosten die bij een controle komen kijken, maar ook zonder concessies te doen aan de prijs van je vrachtvoertuig. Indien je toch overweegt je vrachtauto te laten keuren, zijn er diverse keuringscentra in en rond Edegem beschikbaar, waaronder: Autokeuring Kontich. Voor de meest recente informatie over werkuren, prijzen en andere relevante details, is het aan te raden de website van deze keuringsdiensten te bezoeken. Bedenk wel dat het keuringsproces tijd in beslag neemt, de kans op een herkeuring bestaat, en je mogelijk reparatiekosten moet dragen.

Verkoop Je vrachtvoertuig in Edegem Zonder Zorgen om Keuring

Bod ontvangen? Gratis en vrijblijvend!

Nog nooit is het zo gemakkelijk geweest om een vrachtwagen te verkopen.
Vul het online verkoopformulier in en krijg dezelfde dag nog een gunstig hoge bod.