Actief sinds 2004

Motorhome, Camper of Mobilhome verkopen in Zottegem

Overweeg je om afscheid te nemen van je mobilhome in Zottegem? Wij maken het proces vlekkeloos en winstgevend 🛡️. Vertrouw op onze ervaring en krijg de deal die je verdient zonder enige werk van jouw kant 🏁.

Ja, ik wil nu een bod Neen, contacteer mij
100% Betrouwbaarheid
Wij staan garant voor een marktconforme prijs.
100% Tevredenheid
Bij ons kan je rekenen op een betrouwbare service.
100% Snelle Service
Onze experts handelen alles af binnen één dag. Geen wachttijden!
Home » Auto Verkopen » Motorhome verkopen » Opkoper van Motorhomes in Zottegem

Tweedehands motorhome verkopen in Zottegem

Waarom wachten? Verkoop je motorhome vandaag nog in Zottegem met de hulp van Auto Opkoper MIKE. Wij bieden een directe, transparante en transparante service binnen 9620.

Leef je in Zottegem en ben je klaar om afscheid te nemen van je camper? Voor elke Zottegemnaar die zijn camper snel en stressvrij wil verkopen, biedt Auto Opkoper MIKE een naadloze service. Vergeet het eindeloze zoeken naar betrouwbare kampeerbedrijven onder de 118 opties binnen je regio. Stap over op een geavanceerde verkoopmethode die uren en energie bespaart.

Auto Opkoper MIKE maakt het verkopen van je camper in Zottegem eenvoudig. Geen gedoe met internetplatforms, maar een directe verkoop. Vul het aanmeldingsformulier in met de specificaties van je tweedehands camper en Mike komt persoonlijk langs voor een beoordeling. Bij een akkoord krijg je onmiddellijk betaling.

Bij instemming is de verkoop onmiddellijk voltooid en krijg je meteen je geld. Onze methode verzekert een snelle, risicoloze verkoop vrij van bijkomende lasten of moeilijkheden. Met Auto Opkoper MIKE ervaar je moeiteloos het verkoopproces.

Wij kopen elke motorhome in Zottegem
Auto Opkoper MIKE, dé specialist in kampeerauto verkoop in regio 9620!
Ontvang een Bod

Gemiddeld een 5 op 5 uit 13 beoordelingen .

Image link
Uw Merk, Ons Bod!

Wij Kopen Alle Motorhomes, Campers en Mobilhomes

Bij Auto Opkoper Mike zijn alle kampeerautomerken welkom, van A tot Z.

Hoe Gaan we te Werk?

Jouw Motorhome Verkopen in 4 Eenvoudige Stappen

1. HET AANMELDEN

Online aanmelding van de camper.

2. DE AFSPRAAK

Het inplannen van een afspraak.

3. INSPECTIE

We komen het kampeerauto inspecteren.

4. HET AKKOORD

Cash geld of via overschrijving.

NU Motorhome Aanmelden
Uw Motorhome, Onze Zorg

Onze sterke punten op een rij

Ga zitten, ontspan, en wij regelen de verkoop van uw mobilhome snel en efficiënt.

Klaar voor een eerlijk bod? Klik hier! 👀
Persoonlijk
Direct contact en persoonlijke service bij de verkoop van uw camper.
Transparante Communicatie
Je wordt op de hoogte gehouden bij elke stap van het proces.
Professioneel
Deskundige waardebepaling door ervaren specialisten in kampeerauto inkoop.
Betrouwbaar Netwerk
Onze uitgebreide connecties garanderen de beste deal voor uw motorhome.
Score van 5 op 5

Ontdek wat klanten
vertellen!

De klanttevredenheid van onze klanten staat bij ons hoog in het vaandel.

Als Auto Opkoper MIKE, ben ik trots op mijn reputatie in het pittoreske Zottegem, de parel van Oost-Vlaanderen. Klanten waarderen de vlotte en eerlijke service die ik bied bij de verkoop van hun motorhomes en campers. Ze zijn vooral onder de indruk van de snelle afhandeling, iets wat ik heb geleerd van de efficiëntie van onze lokale bierbrouwerij, de Roman. In 2020 heb ik meer dan 100 voertuigen opgekocht, stuk voor stuk met respect voor de eigenaar en hun geliefde reisgenoot. Verkoop aan Auto Opkoper MIKE, en ervaar een zorgeloze verkoop zoals een zonnige dag op de Markt van Zottegem.

MIKE – Motorhome Opkoper met 20 jaar ervaring

Voorbeeld van een Camperverkoop

Kies voor zekerheid, gemak en een uitstekende prijs!

Wil je je kampeerauto verkopen voor rond de €10.500? Overweeg je opties:

  • Zelf verkopen: Probeer zelf €10.000 te behalen via een online platform, met alle moeite van dien.
  • Verkoop aan AutoOpkoperMike: Krijg direct een vast bod van €9.250, zonder enig gedoe.
  • Onderhandelen met een dealer: Mik op een verkoopprijs van €9.000 door zelf te onderhandelen.

Hoewel AutoOpkoperMike misschien niet altijd het hoogste bod uitbrengt vergeleken met particuliere verkoop, biedt het wel ongeëvenaarde voordelen: geen keuring nodig, gratis ophaalservice, en een veilige plus razendsnelle afhandeling.

Image link
Waarom Auto Opkoper MIKE?

Wij regelen alles van A tot Z

Onmiddellijke Betaling
Ontvang onmiddellijk je geld bij akkoord, contant of via bankoverschrijving.
Gratis Ophaling
Geniet van onze kosteloze ophaalservice in heel Zottegem en omstreken.
Geen Keuring Nodig
Verkoop je Motorhome zonder de stress van een technische keuring.
Persoonlijke Service
Een service op maat, aangepast aan jouw unieke situatie als Zottegemnaar.
Maximale Waarde
Gegarandeerd de hoogste prijs voor je camper, dankzij onze expertise.
Transparante Communicatie
Je wordt op de hoogte gehouden bij elke stap van het proces van de motorhome verkoop.
Image link
Volledige Ontzorging
Wij Regelen Alles
Vlotte Afhandeling
+20 Jaar Ervaring
Bespaar Heel Wat Tijd
Geen Kopzorgen
Maximale Waarde
Verkoop Eenvoudig in Zottegem

Ontdek de charme van Zottegem en verkoop je mobilhome met eenvoud

Wanneer je besluit om je camper te verkopen in Zottegem, ontdek je de rijke verleden en cultuur die deze plek te bieden heeft. Met bezienswaardigheden zoals Parkbos-Uilenbroek, Zwalmvallei, Beislovenpark, Begin Jan De Lichtepad, Animotion Bvba, Ravottersbos, Wachtspaarbekken Bettelhovebeek, Herdenkingsmonument Eerste Wereldoorlog, Jodesa / Tuinaanleg en -onderhoud, Steenbergse bossen, Statue Lamoraal graaf van Egmont, Steenbergse bossen – BAM, Museum voor Folklore, Zottegem, Brievenbuswinkel, Festivalweide Bevegemse Vijvers en bekende straten zoals Kerkstraat, Marktstraat, Sint-Jozefstraat, Sint-Rochusstraat, Sint-Pietersstraat, Sint-Amandsstraat, Sint-Jorisstraat, Korte Heirwegstraat, Korte Kerkstraat, Sint-Annastraat, Sint-Jozefsstraat, Sint-Gillisstraat, Kasteelstraat, Koning Albertstraat, Koning Leopoldstraat, Koningin Astridstraat, Koningin Fabiolastraat, Koningin Elisabethstraat., is Zottegem niet alleen een geweldige locatie om te wonen, maar ook om te ontdekken. Of je nu een tocht maakt naar het Zottegem, Balegem-Zuid, Herzele voor een daguitstap of geniet van een maaltijd in een van de sfeervolle bistro’s, Zottegem heeft voor elk wat wils. Auto Opkoper Mike begrijpt de emotionele waarde die jouw camper kan hebben door al deze ervaringen en biedt daarom een eerlijke, vlotte service om je motorhome te verkopen, zodat je je kunt concentreren op het maken van nieuwe belevenissen.

Ontvang Een Bod
Ontdek de charme van Zottegem en verkoop je mobilhome met eenvoud
Zottegem: Een bruisend centrum voor cultuur en mobilhome verkoop
Zottegem: Cultuur & Motorhome verkoop

Zottegem: Een bruisend centrum voor cultuur en kampeerauto verkoop

Zottegem staat bekend om zijn bruisende cultuur en gemeenschap, met muziekzalen zoals Fuifzaal Bevegemse Vijvers, Sotto’s, Maboel in’t Gildenhuis Bistro – Bar – Music en uitnodigende restaurants, waardoor het een perfecte plaats is voor zowel inwoners als toeristen. De aanwezigheid van haltes maakt verplaatsen binnen en buiten de Zottegem een makkie, ideaal voor diegenen die hun kampeerauto willen verkopen en overschakelen op publiek transport of op zoek zijn naar een nieuwe motorhome. Met Auto Opkoper Mike is het verkopen van je kampeerauto in Zottegem makkelijker dan ooit. Wij waarderen je tijd en bieden een snelle, efficiënte service, ook al woon je in de buurt van Strijpen, Elene, Velzeke-Ruddershove, Grotenberge, Leeuwergem, Erwetegem, Godveerdegem, Sint-Goriks-Oudenhove, Roborst, Oombergen, Rozebeke, Balegem, Munkzwalm, Hillegem, Sint-Maria-Oudenhove, Hundelgem, Dikkele, Zwalm, Michelbeke, zodat je meer tijd kunt genieten aan het ervaren van alles wat Zottegem te bieden heeft.

Ontvang Een Bod
Repareren of Direct Verkopen

Verkoopklaar maken van je mobilhome in Zottegem: repareren of direct verkopen?

Overweeg je jouw mobilhome te opknappen alvorens te verkopen in Zottegem? Het is essentieel om eerst inzicht te krijgen in de kosten verbonden aan de reparaties. Daarvoor kun je terecht bij een lokale carrosseriebedrijf in Zottegem, zoals Autoschadebedrijf Van Den Broecke, Carrosserie Lasseel, Carrosserie Mlk, Euromotors Chavette, Cundari Antonino Garage, Barts Autoservice Roborst, Carrosserie Rogier Benjamin, Carrosserie Goeman, Garage Goetmaekere, Aquablue, Autohandel Mario De Vos, Eddy Van Wonterghem, Petit Jm-Mazda, Van Twembeke Armand & Zn, Van Brantegem, Garage Van Den Broecke, Carrosserie Eeckhout, Garage Carrosserie Lauwyck, Garage Carlo Deckx, Karel Lauwers, waar je een offerte voor de benodigde herstelwerkzaamheden kunt aanvragen en je misschien moet reizen naar Grotenberge, Godveerdegem, Leeuwergem, Sint-Goriks-Oudenhove, Strijpen, Sint-Maria-Oudenhove, Velzeke-Ruddershove, Erwetegem, Elene, Ekenmolen, Ten Ede, Frankenbos, Eekhout, Driestegehucht, Lippenhove, Linden. Of, als alternatief, kun je jouw motorhome meteen zonder zorgen verhandelen aan Mike, waarbij je direct een eerlijke prijs krijgt zonder de noodzaak voor voorafgaande herstelwerkzaamheden.

Ontvang Een Bod
Verkoopklaar maken van je motorhome in Zottegem: Repareren of Direct Verkopen?
Je wagen aanbieden bij een garagist in Zottegem
Aanbieden bij Zottegem Garagist

Je motorhome aanbieden bij een garagehouder in Zottegem

Overweeg je jouw mobilhome te verkopen bij Garage Desmedt, Eddy Van Wonterghem, Garage Goetmaekere, Van Damme Garage, Badisco, Carrosserie Mlk, Dn Trailers, Mercedes-Benz, Volvo, Renault Official Dealers, Central Station Bvba Citroen, Petit Jm-Mazda, Garage D’hondt, Garage Armand, Van Twembeke Armand & Zn, Van Brantegem, Boone Tom Bvba Eurorepar, Vande Putte, Van Rijsselberge Dirk Ringobert, Munster Industries in Zottegem? Bedenk dat zij niet elk type kampeerauto accepteren, zoals defecte, oude, beschadigde, of voor export bestemde motorhomes. De markt is vol, en zelfs goed onderhouden motorhomes garanderen geen verkoop. Daar biedt Auto Opkoper MIKE een uitweg: wij kopen elke mobilhome, ongeacht de staat. Ons proces is eenvoudig, met directe betaling en een transparante, snelle service. Vergeet de beperkingen en het gedoe bij reparatiebedrijven; kies voor een zorgeloze verkoop met Mike, waar je altijd een eerlijke deal krijgt.

Ontvang Een Bod
Zorgeloze Verkoop in Zottegem

Verkoop je motorhome in Zottegem zonder zorgen om keuring

Overweeg je jouw camper te verhandelen in Zottegem en wil je het gedoe van een technische inspectie overslaan? Bij ons is dit absoluut mogelijk. Dit bespaart je niet alleen de inspanning en kosten die bij een controle komen kijken, maar ook zonder concessies te doen aan de prijs van je mobilhome. Indien je toch overweegt je kampeerauto te laten keuren, zijn er diverse keuringsstations in en rond Zottegem beschikbaar, waaronder: SBAT Autokeuring. Voor de meest recente informatie over werkuren, prijzen en andere relevante details, is het aan te raden de online bronnen van deze keuringsdiensten te raadplegen. Bedenk wel dat het keuringsproces tijd in beslag neemt, de kans op een herkeuring bestaat, en je mogelijk reparatiekosten moet dragen.

Ontvang Een Bod
Verkoop Je Mobilhome in Zottegem Zonder Zorgen om Keuring

Bod ontvangen? Gratis en vrijblijvend!

Nog nooit is het zo gemakkelijk geweest om een kampeerauto te verkopen. Vul het online verkoopformulier in en krijg dezelfde dag nog een gunstig hoge bod.