Actief sinds 2004

Motorhome, Camper of Mobilhome verkopen in Zomergem

Is het tijd om je mobilhome te verkopen in Zomergem? Spring aan boord voor een vlotte verkoop 🚅💨. Wij zorgen voor een veilige en zekere service, en jij loopt weg met cash in je zak 💸. Geen problemen, geen stress, alleen voldoening gegarandeerd!

Ja, ik wil nu een bod Neen, contacteer mij
100% Betrouwbaarheid
Wij staan garant voor een marktconforme prijs.
100% Tevredenheid
Bij ons kan je rekenen op een betrouwbare service.
100% Snelle Service
Onze experts handelen alles af binnen één dag. Geen wachttijden!
Home » Auto Verkopen » Motorhome verkopen » Opkoper van Motorhomes in Zomergem

Occasie kampeerauto verkopen in Zomergem

Waarom wachten? Verkoop je motorhome vandaag nog in Zomergem met de hulp van Auto Opkoper MIKE. Wij bieden een vlotte, betrouwbare en transparante service binnen 9930.

Zomergem biedt talloze mogelijkheden, ook als het aankomt op het verkopen van je camper. Als Zomergemnaar heb je toegang tot 74 garages en verkopers, maar geen enkele biedt de gemak en veiligheid zoals Auto Opkoper MIKE. Wij maken het proces van camperverkoop helder en duidelijk.

Auto Opkoper MIKE zorgt voor een vlot verkoopproces zonder online advertenties of twijfelachtige kampeerautoveilingen. Vul het formulier in met de informatie van je oude motorhome, en Mike komt zelf langs om je motorhome te beoordelen. Bij een overeenkomst krijg je onmiddellijk geld.

Ervaar de vrijheid van een directe verkoop in Zomergem zonder de stress van onderhandelingen. Voor Zomergemnaar die belang en efficiëntie belangrijk vinden, biedt Auto Opkoper MIKE een speciale service. Zeg vaarwel tegen de lange vertragingen en twijfels die vaak komen kijken bij het verkopen via klassieke garagehouders.

Wij kopen elke motorhome in Zomergem
Auto Opkoper MIKE, dé specialist in kampeerauto verkoop in regio 9930!
Ontvang een Bod

Gemiddeld een 5 op 5 uit 13 beoordelingen .

Image link
Uw Merk, Ons Bod!

Wij Kopen Alle Motorhomes, Campers en Mobilhomes

Bij Auto Opkoper Mike zijn alle kampeerautomerken welkom, van A tot Z.

Hoe Gaan we te Werk?

Jouw Motorhome Verkopen in 4 Eenvoudige Stappen

1. HET AANMELDEN

Online aanmelding van de camper.

2. DE AFSPRAAK

Het inplannen van een afspraak.

3. INSPECTIE

We komen het kampeerauto inspecteren.

4. HET AKKOORD

Cash geld of via overschrijving.

NU Motorhome Aanmelden
Uw Motorhome, Onze Zorg

Onze sterke punten op een rij

Ga zitten, ontspan, en wij regelen de verkoop van uw mobilhome snel en efficiënt.

Klaar voor een eerlijk bod? Klik hier! 👀
Persoonlijk
Direct contact en persoonlijke service bij de verkoop van uw camper.
Transparante Communicatie
Je wordt op de hoogte gehouden bij elke stap van het proces.
Professioneel
Deskundige waardebepaling door ervaren specialisten in kampeerauto inkoop.
Betrouwbaar Netwerk
Onze uitgebreide connecties garanderen de beste deal voor uw motorhome.
Score van 5 op 5

Ontdek wat klanten
vertellen!

De klanttevredenheid van onze klanten staat bij ons hoog in het vaandel.

Als Auto Opkoper MIKE, gevestigd in het pittoreske Zomergem, Oost-Vlaanderen, zet ik mij dagelijks in om de verkoop van uw motorhome, mobilhome, kampeerwagen of camper zo aangenaam mogelijk te maken. Klanten prijzen de vlotte, eerlijke service en de warme, lokale aanpak. Met een kopje koffie uit onze lokale bakkerij ‘Bakkerij De Wilde' bespreken we rustig uw wensen en krijgt u een eerlijke prijs voor uw voertuig. Net zoals de beroemde Zomergemse reuzen ‘Reus en Reuzin', staan wij groot in onze service en klein in onze aanpak. Verkoop aan Auto Opkoper MIKE, waar uw camper in goede handen is!

MIKE – Motorhome Opkoper met 20 jaar ervaring

Voorbeeld van een Camperverkoop

Kies voor zekerheid, gemak en een uitstekende prijs!

Wil je je kampeerauto verkopen voor rond de €10.500? Overweeg je opties:

  • Zelf verkopen: Probeer zelf €10.000 te behalen via een online platform, met alle moeite van dien.
  • Verkoop aan AutoOpkoperMike: Krijg direct een vast bod van €9.250, zonder enig gedoe.
  • Onderhandelen met een dealer: Mik op een verkoopprijs van €9.000 door zelf te onderhandelen.

Hoewel AutoOpkoperMike misschien niet altijd het hoogste bod uitbrengt vergeleken met particuliere verkoop, biedt het wel ongeëvenaarde voordelen: geen keuring nodig, gratis ophaalservice, en een veilige plus razendsnelle afhandeling.

Image link
Waarom Auto Opkoper MIKE?

Wij regelen alles van A tot Z

Onmiddellijke Betaling
Ontvang direct je betaling bij akkoord, contant of via bankoverschrijving.
Gratis Ophaling
Geniet van onze kosteloze ophaalservice in heel Zomergem en omstreken.
Geen Keuring Nodig
Verkoop je Motorhome zonder de stress van een technische keuring.
Persoonlijke Service
Een service op maat, aangepast aan jouw unieke situatie als Zomergemnaar.
Maximale Waarde
Gegarandeerd de hoogste prijs voor je motorhome, dankzij onze expertise.
Transparante Communicatie
Je wordt op de hoogte gehouden bij elke stap van het proces van de motorhome verkoop.
Image link
Volledige Ontzorging
Wij Regelen Alles
Vlotte Afhandeling
+20 Jaar Ervaring
Bespaar Heel Wat Tijd
Geen Kopzorgen
Maximale Waarde
Verkoop Eenvoudig in Zomergem

Ontdek de charme van Zomergem en verkoop je kampeerauto met eenvoud

Wanneer je besluit om je motorhome te verkopen in Zomergem, ontdek je de rijke verleden en levenswijze die deze plek te bieden heeft. Met attracties zoals Dorpspomp, Oorlogsmonument Zomergem, Kwadebossen, Bowling Euro-City;Partycenter, ’t Oud Liefken, Kokorico, VPK-ALBO.be;kwaliteit – service – vakmanschap, Dark At Night NV, Tuinhuisjes Vermeire, Bert Vdl Tuinaanleg, Bustani – tuinen bvba, Bivakzone – Het Leen, provinciaal domein Het Leen, Molen van Doornzele, Kasteel Ooidonk, Bétottia, Summergem, Walibi Belgium, De Noker, Brasserie Brutus en bekende straten zoals Kloosterstraat, Kastanjelaan, Kasteelstraat, Koningin Astridlaan, Koning Albertlaan, Kerkhofstraat, Kerkdreef, Kerkhoflaan, is Zomergem niet alleen een geweldige locatie om te leven, maar ook om te ontdekken. Of je nu een tocht maakt naar het Station Zelzate, Deinze, Station Drongen voor een daguitstap of eet in een van de knusse eethuizen, Zomergem heeft voor elk wat wils. Auto Opkoper Mike begrijpt de emotionele betekenis die jouw camper kan hebben door al deze momenten en biedt daarom een transparante, snelle service om je kampeerauto te verkopen, zodat je je kunt richten op het maken van nieuwe ervaringen.

Ontvang Een Bod
Ontdek de charme van Zomergem en verkoop je motorhome met eenvoud
Zomergem: Een bruisend centrum voor kunst en kampeerauto verkoop
Zomergem: Cultuur & Motorhome verkoop

Zomergem: Een bruisend centrum voor cultuur en motorhome verkoop

Zomergem staat bekend om zijn dynamische maatschappij en samenleving, met concertzalen zoals muziekclub N9 – concertzaal, Arscene Vzw, Parochiaal Centrum Zomergem, MIRY Concertzaal, Handelsbeurs en gezellige eethuizen, waardoor het een perfecte plaats is voor zowel residenten als gasten. De aanwezigheid van stopplaatsen maakt reizen binnen en buiten de Zomergem een fluitje van een cent, ideaal voor diegenen die hun camper willen verkopen en overstappen op openbaar vervoer of op zoek zijn naar een nieuwe kampeerauto. Met Auto Opkoper Mike is het verkopen van je mobilhome in Zomergem simpeler dan ooit. Wij waarderen je tijd en bieden een spoedige, effectieve service, ook al woon je in de buurt van Ronsele, Oostwinkel, Waarschoot, Hansbeke, Lovendegem, Merendree, Bellem, Ursel, zodat je meer tijd kunt doorbrengen aan het ervaren van alles wat Zomergem te bieden heeft.

Ontvang Een Bod
Repareren of Direct Verkopen

Verkoopklaar maken van je motorhome in Zomergem: repareren of direct verkopen?

Overweeg je jouw mobilhome te opknappen alvorens te verkopen in Zomergem? Het is essentieel om eerst inzicht te krijgen in de kosten verbonden aan de reparaties. Daarvoor kun je terecht bij een lokale garage in Zomergem, zoals Autoschadebedrijf Van Den Broecke, Carrosserie Lasseel, Carrosserie Mlk, Carrosserie Eeckhout, Carrosserie Monnaers, Car-Detailing, Moworx, Fix It, Garage Goetmaekere, Aquablue, Eddy Van Wonterghem, Garage Van Den Broecke, Garage Carrosserie Lauwyck, Garage Carlo Deckx, Karel Lauwers, Van Den Berghe Patrick, Dalle Carrosserie, Garage Carwash Reidanus, Malfait Carrosserie, Van Kerkhove B, waar je een offerte voor de benodigde herstellingen kunt aanvragen en je misschien moet gaan naar Meirelaar, Ronsele, Rijvers, Oostwinkel, Zomergemboven, Nekke, Kruisstraat, Stoktevijver, Ro, Pauwelsbos, Het Veldeken, Daalmen, Leischoot, Langestraat, Korteboeken, Hoetsel. Of, als alternatief, kun je jouw camper meteen zonder zorgen verhandelen aan Mike, waarbij je direct een transparante prijs krijgt zonder de noodzaak voor voorafgaande herstellingen.

Ontvang Een Bod
Verkoopklaar maken van je camper in Zomergem: Repareren of Direct Verkopen?
Je wagen aanbieden bij een garagehouder in Zomergem
Aanbieden bij Zomergem Garagist

Je motorhome aanbieden bij een autobedrijf in Zomergem

Overweeg je jouw motorhome te verkopen bij Garage Desmedt, Eddy Van Wonterghem, Garage Goetmaekere, Matthys Carrosserie, Dn Trailers, Carrosserie Mlk, Bosch Car Service, Autobedrijf Simoens, Garage De Dapper, Crivaco, Traxxion Waarschoot, Gabriël, Luc, Autobedrijf Claeys En Zoon Bvba, Garage Snoeck, Van Hulle, Frederiek Van Eeghem, De Craene Matthias, Van Landuyt Christian, Mig Motors Lievegem, De Sloover Geert in Zomergem? Bedenk dat zij niet elk type camper accepteren, zoals defecte, oude, beschadigde, of voor export bestemde motorhomes. De markt is vol, en zelfs goed onderhouden mobilhomes garanderen geen verkoop. Daar biedt Auto Opkoper MIKE een uitweg: wij kopen elke kampeerauto, ongeacht de staat. Ons proces is eenvoudig, met directe betaling en een transparante, snelle service. Vergeet de beperkingen en het gedoe bij garages; kies voor een zorgeloze verkoop met Mike, waar je altijd een eerlijke deal krijgt.

Ontvang Een Bod
Zorgeloze Verkoop in Zomergem

Verkoop je motorhome in Zomergem zonder zorgen om keuring

Overweeg je jouw motorhome te aanbieden in Zomergem en wil je het omslachtige van een technische keuring overslaan? Bij ons is dit volledig mogelijk. Dit ontziet je niet alleen de inspanning en uitgaven die bij een controle komen kijken, maar ook zonder concessies te doen aan de prijs van je kampeerauto. Indien je toch overweegt je camper te laten inspecteren, zijn er diverse keuringsstations in en rond Zomergem beschikbaar, waaronder: SBAT Autokeuring. Voor de meest actuele informatie over werkuren, prijzen en andere relevante details, is het aan te raden de online bronnen van deze keuringsdiensten te raadplegen. Bedenk wel dat het keuringsproces uren in beslag neemt, de kans op een herkeuring bestaat, en je mogelijk reparatiekosten moet betalen.

Ontvang Een Bod
Verkoop Je Mobilhome in Zomergem Zonder Zorgen om Keuring

Bod ontvangen? Gratis en vrijblijvend!

Nog nooit is het zo gemakkelijk geweest om een motorhome te verkopen. Vul het online verkoopformulier in en krijg dezelfde dag nog een gunstig hoge bod.