Actief sinds 2004

Motorhome, Camper of Mobilhome verkopen in Wevelgem

Is het tijd om je mobilhome te van de hand te doen in Wevelgem? Spring aan boord voor een snelle verkoop 🚅💨. Wij zorgen voor een beschermde en zekere service, en jij loopt weg met cash in je zak 💸. Geen problemen, geen stress, alleen tevredenheid gegarandeerd!

Ja, ik wil nu een bod Neen, contacteer mij
100% Betrouwbaarheid
Wij staan garant voor een marktconforme prijs.
100% Tevredenheid
Bij ons kan je rekenen op een betrouwbare service.
100% Snelle Service
Onze experts handelen alles af binnen één dag. Geen wachttijden!
Home » Auto Verkopen » Motorhome verkopen » Opkoper van Motorhomes in Wevelgem

Occasie motorhome verkopen in Wevelgem

Wil je jouw motorhome zonder zorgen en snel verkopen in Wevelgem? Kies dan voor Auto Opkoper MIKE, jouw vertrouwde expert in de motorhome verkoop binnen de 8560 regio!

Wevelgem biedt talloze mogelijkheden, ook als het aankomt op het verkopen van je camper. Als Wevelgemnaar heb je toegang tot 250 garages en verkopers, maar geen enkele biedt de eenvoud en zekerheid zoals Auto Opkoper MIKE. Wij maken het proces van camperverkoop transparant en zonder verborgen kosten.

Auto Opkoper MIKE maakt het verkopen van je camper eenvoudig. Geen behoefte aan publicaties of twijfelachtige motorhome veilingen. Vul simpelweg het aanmeldingsformulier in met de bijzonderheden van je 2dehands motorhome en Mike komt zelf langs om je camper te inspecteren. Bij een overeenkomst ontvang je direct betaling.

Het is werkelijk zo simpel! Je bereikt niet via een platform talloze voertuigkopers, maar je hebt rechtstreeks contact met één geverifieerde opkoper die ervoor zorgt dat je vlug en veilig je kampeerauto verkoopt, zonder enige kosten. Met Auto Opkoper MIKE verkoop je je camper direct en zonder omwegen.

Wij kopen elke motorhome in Wevelgem
Auto Opkoper MIKE, dé specialist in kampeerauto verkoop in regio 8560!
Ontvang een Bod

Gemiddeld een 5 op 5 uit 13 beoordelingen .

Image link
Uw Merk, Ons Bod!

Wij Kopen Alle Motorhomes, Campers en Mobilhomes

Bij Auto Opkoper Mike zijn alle kampeerautomerken welkom, van A tot Z.

Hoe Gaan we te Werk?

Jouw Motorhome Verkopen in 4 Eenvoudige Stappen

1. HET AANMELDEN

Online aanmelding van de camper.

2. DE AFSPRAAK

Het inplannen van een afspraak.

3. INSPECTIE

We komen het kampeerauto inspecteren.

4. HET AKKOORD

Cash geld of via overschrijving.

NU Motorhome Aanmelden
Uw Motorhome, Onze Zorg

Onze sterke punten op een rij

Ga zitten, ontspan, en wij regelen de verkoop van uw mobilhome snel en efficiënt.

Klaar voor een eerlijk bod? Klik hier! 👀
Persoonlijk
Direct contact en persoonlijke service bij de verkoop van uw camper.
Transparante Communicatie
Je wordt op de hoogte gehouden bij elke stap van het proces.
Professioneel
Deskundige waardebepaling door ervaren specialisten in kampeerauto inkoop.
Betrouwbaar Netwerk
Onze uitgebreide connecties garanderen de beste deal voor uw motorhome.
Score van 5 op 5

Ontdek wat klanten
vertellen!

De klanttevredenheid van onze klanten staat bij ons hoog in het vaandel.

Als Auto Opkoper MIKE, ben ik uw betrouwbare partner in Wevelgem, het hart van West-Vlaanderen. Klanten prijzen de vlotte, eerlijke transacties en persoonlijke aanpak. Met de Leie als getuige, hebben we al honderden motorhomes en campers een nieuw leven gegeven. Ik begrijp de emotionele waarde van uw geliefde kampeerwagen, daarom garandeer ik een zorgeloze verkoop. Uw avontuur op de Vlaamse wegen mag dan wel eindigen, bij Auto Opkoper MIKE begint er een nieuw. De tevredenheid van mijn klanten in Wevelgem en daarbuiten is mijn grootste succesverhaal. Laat mij uw mobilhome opkopen, en ervaar het zelf.

MIKE – Motorhome Opkoper met 20 jaar ervaring

Voorbeeld van een Camperverkoop

Kies voor zekerheid, gemak en een uitstekende prijs!

Wil je je kampeerauto verkopen voor rond de €10.500? Overweeg je opties:

  • Zelf verkopen: Probeer zelf €10.000 te behalen via een online platform, met alle moeite van dien.
  • Verkoop aan AutoOpkoperMike: Krijg direct een vast bod van €9.250, zonder enig gedoe.
  • Onderhandelen met een dealer: Mik op een verkoopprijs van €9.000 door zelf te onderhandelen.

Hoewel AutoOpkoperMike misschien niet altijd het hoogste bod uitbrengt vergeleken met particuliere verkoop, biedt het wel ongeëvenaarde voordelen: geen keuring nodig, gratis ophaalservice, en een veilige plus razendsnelle afhandeling.

Image link
Waarom Auto Opkoper MIKE?

Wij regelen alles van A tot Z

Onmiddellijke Betaling
Ontvang onmiddellijk je betaling bij akkoord, contant of via bankoverschrijving.
Gratis Ophaling
Geniet van onze kosteloze ophaalservice in heel Wevelgem en omstreken.
Geen Keuring Nodig
Verkoop je Motorhome zonder de zorgen van een technische keuring.
Persoonlijke Service
Een service op maat, aangepast aan jouw unieke situatie als Wevelgemnaar.
Maximale Waarde
Gegarandeerd de hoogste prijs voor je motorhome, dankzij onze expertise.
Transparante Communicatie
Je wordt op de hoogte gehouden bij elke stap van het proces van de motorhome verkoop.
Image link
Volledige Ontzorging
Wij Regelen Alles
Vlotte Afhandeling
+20 Jaar Ervaring
Bespaar Heel Wat Tijd
Geen Kopzorgen
Maximale Waarde
Verkoop Eenvoudig in Wevelgem

Ontdek de charme van Wevelgem en verkoop je mobilhome met eenvoud

Wanneer je besluit om je camper te verkopen in Wevelgem, ontdek je de rijke historie en cultuur die deze plek te bieden heeft. Met hoogtepunten zoals Provinciedomein Bergelen, Flanders Aviation Society – Expo, Spellenclub13, Samentuin Eigen Kweek Wevelgem, De Libel, Sint-Maartenskerk van Kortrijk, Groen Lint Park, Collegebrug, Karmelietessenkapel, Leieboorden – Broelkaai & Verzetskaai, Casino, Bij De Legeintjes., Belfort van Kortrijk;UNESCO world heritage, Begijnhof Kortrijk, Verrijzeniskerk Kortrijk, Budatoren, Grote Markt Kortrijk, Houtmarkt, Verlaagde Leieboorden – Broelkaai en beroemde straten zoals Kerkstraat, Kastanjelaan, Kortrijksesteenweg, Ooststraat, Grote Markt, Koning Albertstraat, Hoogstraat, Stationsstraat, Kloosterstraat, is Wevelgem niet alleen een geweldige plaats om te verblijven, maar ook om te bezoeken. Of je nu een tocht maakt naar het Station Wevelgem, Bissegem, Kortrijk, Izegem, TaxiMaxi Kortrijk, Harelbeke, Anzegem Station, Menen Station, Vanhoutte/Jo, Roeselare voor een uitstapje of eet in een van de gezellige restaurants, Wevelgem heeft voor elk wat wils. Auto Opkoper Mike begrijpt de emotionele betekenis die jouw motorhome kan hebben door al deze momenten en biedt daarom een rechtvaardige, efficiënte service om je mobilhome te verkopen, zodat je je kunt richten op het maken van nieuwe ervaringen.

Ontvang Een Bod
Ontdek de charme van Wevelgem en verkoop je kampeerauto met gemak
Wevelgem: Een levendig centrum voor cultuur en kampeerauto verkoop
Wevelgem: Cultuur & Motorhome verkoop

Wevelgem: Een levendig centrum voor kunst en camper verkoop

Wevelgem staat bekend om zijn dynamische cultuur en maatschappij, met muziekzalen zoals De Kreun, Concertstudio Kortrijk, De Verlichte Geest en gezellige eethuizen, waardoor het een geweldige plek is voor zowel bewoners als gasten. De aanwezigheid van stations maakt verplaatsen binnen en buiten de Wevelgem een fluitje van een cent, ideaal voor diegenen die hun camper willen verkopen en overstappen op OV of op zoek zijn naar een nieuwe kampeerauto. Met Auto Opkoper Mike is het verkopen van je mobilhome in Wevelgem simpeler dan ooit. Wij respecteren je tijd en bieden een spoedige, doeltreffende service, ook al woon je in de buurt van Moorsele, Gullegem, Beveren, Bissegem, Heule, Lauwe, Rollegem-Kapelle, Ledegem, Sint-Eloois-Winkel, Marke, Menen, Rekkem, Kortrijk, zodat je meer tijd kunt doorbrengen aan het ervaren van alles wat Wevelgem te bieden heeft.

Ontvang Een Bod
Repareren of Direct Verkopen

Verkoopklaar maken van je motorhome in Wevelgem: repareren of direct verkopen?

Overweeg je jouw kampeerauto te opknappen alvorens te verhandelen in Wevelgem? Het is essentieel om eerst inzicht te krijgen in de kosten verbonden aan de herstellingen. Daarvoor kun je terecht bij een lokale carrosseriebedrijf in Wevelgem, zoals Carrosserie Missiaen, Carrosserie Mlk, Hanssens Jan Carrosserie, Medard Garage, Citroën Garage Demeyere, Alle Bedrijven Van Autorepairgroup.Be, Autorepairgroup.Be, Auto Services +, Vergucht Angelo, De Munster Bernard, Pro Wrap Belgium, Vanquip, Top Repair, Car Care Kurt, Carrosserie Beyls Marc, Qm Developments, Care Carrosserie, Lecoutere Olivier, Six Eddy Henri, Wrap-It, waar je een offerte voor de benodigde reparaties kunt aanvragen en je misschien moet reizen naar Gullegem, Moorsele, Kommerestraat, Kijkuithoek, Kapelhoek, Drie Masten, Wulfdam, Wijnberg, Wezelhoek, Herthoek, Kruishoek, Kloefhoek, Stenenstampkot, Schoonwater, Salinus, Posthoornhoek. Of, als alternatief, kun je jouw motorhome meteen zonder zorgen verhandelen aan Mike, waarbij je direct een transparante prijs krijgt zonder de noodzaak voor voorafgaande herstellingen.

Ontvang Een Bod
Verkoopklaar maken van je camper in Wevelgem: Repareren of Direct Verkopen?
Je wagen aanbieden bij een autobedrijf in Wevelgem
Aanbieden bij Wevelgem Garagist

Je motorhome aanbieden bij een autobedrijf in Wevelgem

Overweeg je jouw motorhome te verkopen bij Garage Desmedt, Citroën Garage Demeyere, Garage Vandewalle, Caluwier Service Bvba, Cocquyt, Marrannes Garage, Deschamps R, Devos Luc Autotechniek, Bv Motors, Vd Cars Knokke-Heist, Medard Garage, Garage Demuynck, Traen Noël, Carrosserie Mlk, Bosch Car Service, Suzuki, Renault Official Dealers, Mercedes-Benz, Midas, Bandencentrale Vandamme in Wevelgem? Bedenk dat zij niet elk type camper accepteren, zoals defecte, oude, beschadigde, of voor export bestemde motorhomes. De markt is vol, en zelfs goed onderhouden mobilhomes garanderen geen verkoop. Daar biedt Auto Opkoper MIKE een uitweg: wij kopen elke mobilhome, ongeacht de staat. Ons proces is eenvoudig, met directe betaling en een transparante, snelle service. Vergeet de beperkingen en het gedoe bij garagisten; kies voor een zorgeloze verkoop met Mike, waar je altijd een eerlijke deal krijgt.

Ontvang Een Bod
Zorgeloze Verkoop in Wevelgem

Verkoop je motorhome in Wevelgem zonder zorgen om keuring

Overweeg je jouw camper te verkopen in Wevelgem en wil je het omslachtige van een technische inspectie overslaan? Bij ons is dit absoluut mogelijk. Dit bespaart je niet alleen de inspanning en uitgaven die bij een controle komen kijken, maar ook zonder concessies te doen aan de prijs van je camper. Indien je toch overweegt je camper te laten keuren, zijn er diverse inspectielocaties in en rond Wevelgem beschikbaar, waaronder: Autokeuring KM Wevelgem. Voor de meest actuele informatie over openingstijden, tarieven en andere relevante details, is het aan te raden de website van deze inspectiecentra te raadplegen. Bedenk wel dat het keuringsproces uren in beslag neemt, de kans op extra inspecties bestaat, en je mogelijk reparatiekosten moet dragen.

Ontvang Een Bod
Verkoop Je Kampeerauto in Wevelgem Zonder Zorgen om Keuring

Bod ontvangen? Gratis en vrijblijvend!

Nog nooit is het zo gemakkelijk geweest om een kampeerauto te verkopen. Vul het online verkoopformulier in en krijg dezelfde dag nog een gunstig hoge bod.