Actief sinds 2004

Motorhome, Camper of Mobilhome verkopen in Wetteren

Is het tijd om je mobilhome te van de hand te doen in Wetteren? Spring aan boord voor een vlotte verkoop 🚅💨. Wij zorgen voor een betrouwbare en professionele service, en jij loopt weg met cash in je zak 💸. Geen hassles, geen stress, alleen voldoening gegarandeerd!

Ja, ik wil nu een bod Neen, contacteer mij
100% Betrouwbaarheid
Wij staan garant voor een marktconforme prijs.
100% Tevredenheid
Bij ons kan je rekenen op een betrouwbare service.
100% Snelle Service
Onze experts handelen alles af binnen één dag. Geen wachttijden!
Home » Auto Verkopen » Motorhome verkopen » Opkoper van Motorhomes in Wetteren

Occasie mobilhome verkopen in Wetteren

Ben je klaar om afscheid te nemen van je motorhome in Wetteren en zoek je een betrouwbare partner in 9230? Ontdek de uitstekende service van Auto Opkoper MIKE voor een zorgeloze verkoop.

Wil je als Wetteraar je camper in Wetteren verkopen? Kies voor de expert in de regio, Auto Opkoper MIKE, voor een efficiënte en eerlijke verkoop. Onze expertise staat voor je klaar.

Auto Opkoper MIKE zorgt voor een gemakkelijk verkoopproces zonder publicaties of twijfelachtige voertuigveilingen. Vul het formulier in met de informatie van je tweedehands motorhome, en Mike komt persoonlijk langs om je camper te beoordelen. Bij een akkoord krijg je onmiddellijk betaling.

Leef je in Wetteren en ben je klaar om afscheid te nemen van je camper? Voor elke Wetteraar die zijn camper snel en stressvrij wil verkopen, biedt Auto Opkoper MIKE een vlekkeloze service. Vergeet het eindeloze zoeken naar betrouwbare garagisten onder de 112 opties binnen je regio. Stap over op een geavanceerde verkoopmethode die tijd en kracht bespaart.

Wij kopen elke motorhome in Wetteren
Auto Opkoper MIKE, dé specialist in kampeerauto verkoop in regio 9230!
Ontvang een Bod

Gemiddeld een 5 op 5 uit 13 beoordelingen .

Image link
Uw Merk, Ons Bod!

Wij Kopen Alle Motorhomes, Campers en Mobilhomes

Bij Auto Opkoper Mike zijn alle kampeerautomerken welkom, van A tot Z.

Hoe Gaan we te Werk?

Jouw Motorhome Verkopen in 4 Eenvoudige Stappen

1. HET AANMELDEN

Online aanmelding van de camper.

2. DE AFSPRAAK

Het inplannen van een afspraak.

3. INSPECTIE

We komen het kampeerauto inspecteren.

4. HET AKKOORD

Cash geld of via overschrijving.

NU Motorhome Aanmelden
Uw Motorhome, Onze Zorg

Onze sterke punten op een rij

Ga zitten, ontspan, en wij regelen de verkoop van uw mobilhome snel en efficiënt.

Klaar voor een eerlijk bod? Klik hier! 👀
Persoonlijk
Direct contact en persoonlijke service bij de verkoop van uw camper.
Transparante Communicatie
Je wordt op de hoogte gehouden bij elke stap van het proces.
Professioneel
Deskundige waardebepaling door ervaren specialisten in kampeerauto inkoop.
Betrouwbaar Netwerk
Onze uitgebreide connecties garanderen de beste deal voor uw motorhome.
Score van 5 op 5

Ontdek wat klanten
vertellen!

De klanttevredenheid van onze klanten staat bij ons hoog in het vaandel.

Als Auto Opkoper MIKE, gevestigd in het schilderachtige Wetteren, is het mijn missie om de verkoop van uw motorhome, mobilhome, kampeerwagen of camper zo soepel en aangenaam mogelijk te maken. Klanten prijzen mijn snelle, eerlijke en transparante service. Ze waarderen hoe ik, net zoals de beroemde Wetterse azalea's, elk detail zorgvuldig behandel. Ze zijn verrast hoe gemakkelijk het is om hun geliefde reisgenoot aan mij te verkopen, net zo eenvoudig als een wandeling langs de Schelde. In Wetteren weten we hoe we dingen goed moeten doen, en dat geldt ook voor de verkoop van uw camper. Dat is de Auto Opkoper MIKE belofte.

MIKE – Motorhome Opkoper met 20 jaar ervaring

Voorbeeld van een Camperverkoop

Kies voor zekerheid, gemak en een uitstekende prijs!

Wil je je kampeerauto verkopen voor rond de €10.500? Overweeg je opties:

  • Zelf verkopen: Probeer zelf €10.000 te behalen via een online platform, met alle moeite van dien.
  • Verkoop aan AutoOpkoperMike: Krijg direct een vast bod van €9.250, zonder enig gedoe.
  • Onderhandelen met een dealer: Mik op een verkoopprijs van €9.000 door zelf te onderhandelen.

Hoewel AutoOpkoperMike misschien niet altijd het hoogste bod uitbrengt vergeleken met particuliere verkoop, biedt het wel ongeëvenaarde voordelen: geen keuring nodig, gratis ophaalservice, en een veilige plus razendsnelle afhandeling.

Image link
Waarom Auto Opkoper MIKE?

Wij regelen alles van A tot Z

Onmiddellijke Betaling
Ontvang direct je betaling bij akkoord, contant of via bankoverschrijving.
Gratis Ophaling
Geniet van onze kosteloze ophaalservice in heel Wetteren en omstreken.
Geen Keuring Nodig
Verkoop je Motorhome zonder de zorgen van een technische keuring.
Persoonlijke Service
Een service op maat, aangepast aan jouw unieke situatie als Wetteraar.
Maximale Waarde
Gegarandeerd de hoogste prijs voor je camper, dankzij onze expertise.
Transparante Communicatie
Je wordt op de hoogte gehouden bij elke stap van het proces van de motorhome verkoop.
Image link
Volledige Ontzorging
Wij Regelen Alles
Vlotte Afhandeling
+20 Jaar Ervaring
Bespaar Heel Wat Tijd
Geen Kopzorgen
Maximale Waarde
Verkoop Eenvoudig in Wetteren

Ontdek de charme van Wetteren en verkoop je kampeerwagen met eenvoud

Wanneer je besluit om je mobilhome te verkopen in Wetteren, ontdek je de rijke geschiedenis en cultuur die deze plek te bieden heeft. Met bezienswaardigheden zoals Dorpslinde, Prullenbos, Infopunt Toerisme Wetteren, Warandeduinen Wetteren, Poortwachters, Schandpaal, Hospiesbos, Familiepark Harry Malter, Kalkense Meersen, Verhoeve Marc, Molenbeekpad, Paelepelbos, Molenbeekje, Wetteren_natuur_bomenenplanten, De Vormtuin, Vredesmonument Groenpool Gentbrugge, Haelbroekbos, Kasteel van Laarne, Standbeeld Reynaert en Bruun en iconische straten zoals Kasteelstraat, Kortrijkstraat, Korte Kerkstraat, Kerkstraat, Kerkplein, Koning Albertstraat, Koningin Astridlaan, Koningin Fabiolalaan, Koningin Paolalaan, Korte Brugstraat, is Wetteren niet alleen een geweldige plek om te wonen, maar ook om te ontdekken. Of je nu een reis maakt naar het Kwatrecht, Wetteren, Schellebelle, Serskamp, Station Melle, Gontrode, Wichelen, Merelbeke, Station Lede, luchthavenvervoer Wetteren voor een uitstapje of dineert in een van de gezellige bistro’s, Wetteren heeft voor elk wat wils. Auto Opkoper Mike begrijpt de emotionele waarde die jouw camper kan hebben door al deze momenten en biedt daarom een eerlijke, snelle service om je motorhome te verkopen, zodat je je kunt richten op het maken van nieuwe herinneringen.

Ontvang Een Bod
Ontdek de charme van Wetteren en verkoop je motorhome met eenvoud
Wetteren: Een bruisend centrum voor cultuur en kampeerauto verkoop
Wetteren: Cultuur & Motorhome verkoop

Wetteren: Een bruisend centrum voor cultuur en motorhome verkoop

Wetteren staat bekend om zijn dynamische gemeenschap en samenleving, met podia zoals Kultuurschuur VZW, MIRY Concertzaal, Vanakam vzw en uitnodigende bistro’s, waardoor het een geweldige locatie is voor zowel residenten als toeristen. De aanwezigheid van stopplaatsen maakt navigeren binnen en buiten de Wetteren een fluitje van een cent, ideaal voor diegenen die hun motorhome willen verkopen en overschakelen op publiek transport of op zoek zijn naar een nieuwe motorhome. Met Auto Opkoper Mike is het verkopen van je mobilhome in Wetteren eenvoudiger dan ooit. Wij waarderen je tijd en bieden een snelle, efficiënte service, ook al woon je in de buurt van Massemen, Serskamp, Westrem, Laarne, Schellebelle, Melle, Oordegem, Gijzenzele, Kalken, Heusden, Smetlede, Gontrode, zodat je meer tijd kunt besteden aan het ervaren van alles wat Wetteren te bieden heeft.

Ontvang Een Bod
Repareren of Direct Verkopen

Verkoopklaar maken van je motorhome in Wetteren: repareren of direct verkopen?

Overweeg je jouw motorhome te opknappen alvorens te verkopen in Wetteren? Het is essentieel om eerst inzicht te krijgen in de kosten verbonden aan de herstellingen. Daarvoor kun je terecht bij een lokale carrosseriebedrijf in Wetteren, zoals Autoschadebedrijf Van Den Broecke, Carrosserie Lasseel, Carrosserie Mlk, Carrosserie Eeckhout, Tutku En Asya, Jds Service, Bram Frigne, Garage Goetmaekere, Aquablue, Eddy Van Wonterghem, Beurms Ludwig, Garage Haeghens, Parmentier Alexander, Garage Van Den Broecke, Garage Carlo Deckx, Garage Carrosserie Lauwyck, Karel Lauwers, Malfait Carrosserie, Lg Autorepair, Carrosserie Van Innis, waar je een offerte voor de benodigde herstelwerkzaamheden kunt aanvragen en je misschien moet verplaatsen naar Westrem, Ede, Massemen, Boskant, Molenhoek, Kwatrecht, Kortenbos, Jabbeke, Wetterstraat, Westremdries, Herdershoek, Gransvelde, Eesvelde, Boterhoek, Maalbroek, Liefkenshoek. Of, als alternatief, kun je jouw camper meteen zonder zorgen afstaan aan Mike, waarbij je direct een rechtvaardige prijs krijgt zonder de noodzaak voor voorafgaande reparaties.

Ontvang Een Bod
Verkoopklaar maken van je motorhome in Wetteren: Repareren of Direct Verkopen?
Je wagen aanbieden bij een garagehouder in Wetteren
Aanbieden bij Wetteren Garagist

Je motorhome aanbieden bij een garagehouder in Wetteren

Overweeg je jouw mobilhome te verkopen bij Autocrew Vlb Cars, Garage Desmedt, Eddy Van Wonterghem, Garage Goetmaekere, Beurms Ludwig, Garage Carrosserie Kennof Jan, Matthys Carrosserie, Dn Trailers, Carrosserie Mlk, Volvo, Renault Official Dealers, Bosch Car Service, Suzuki, Garage Ost, Imacar Wetteren, Garage Willy, Garage Auto-Palace, Garage Neyt, Mig Motors Wetteren, Garage Vantittelboom in Wetteren? Bedenk dat zij niet elk type mobilhome accepteren, zoals defecte, oude, beschadigde, of voor export bestemde campers. De markt is vol, en zelfs goed onderhouden mobilhomes garanderen geen verkoop. Daar biedt Auto Opkoper MIKE een uitweg: wij kopen elke camper, ongeacht de staat. Ons proces is eenvoudig, met directe betaling en een transparante, snelle service. Vergeet de beperkingen en het gedoe bij garages; kies voor een zorgeloze verkoop met Mike, waar je altijd een eerlijke deal krijgt.

Ontvang Een Bod
Zorgeloze Verkoop in Wetteren

Verkoop je mobilhome in Wetteren zonder zorgen om keuring

Overweeg je jouw camper te aanbieden in Wetteren en wil je het gedoe van een technische keuring overslaan? Bij ons is dit geheel mogelijk. Dit ontziet je niet alleen de inspanning en kosten die bij een keuring komen kijken, maar ook zonder concessies te doen aan de prijs van je kampeerauto. Indien je toch overweegt je motorhome te laten keuren, zijn er diverse inspectielocaties in en rond Wetteren beschikbaar, waaronder: SBAT Autokeuring. Voor de meest actuele informatie over werkuren, prijzen en andere relevante details, is het aan te raden de online bronnen van deze keuringsdiensten te raadplegen. Bedenk wel dat het keuringsproces tijd in beslag neemt, de kans op een herkeuring bestaat, en je mogelijk hersteluitgaven moet dragen.

Ontvang Een Bod
Verkoop Je Camper in Wetteren Zonder Zorgen om Keuring

Bod ontvangen? Gratis en vrijblijvend!

Nog nooit is het zo gemakkelijk geweest om een camper te verkopen. Vul het online verkoopformulier in en krijg dezelfde dag nog een gunstig hoge bod.