Actief sinds 2004

Motorhome, Camper of Mobilhome verkopen in Turnhout

Is het tijd om je mobilhome te verkopen in Turnhout? Spring aan boord voor een vlotte verkoop 🚅💨. Wij zorgen voor een veilige en zekere service, en jij loopt weg met cash in je zak 💸. Geen problemen, geen stress, alleen voldoening gegarandeerd!

Ja, ik wil nu een bod Neen, contacteer mij
100% Betrouwbaarheid
Wij staan garant voor een marktconforme prijs.
100% Tevredenheid
Bij ons kan je rekenen op een betrouwbare service.
100% Snelle Service
Onze experts handelen alles af binnen één dag. Geen wachttijden!
Home » Auto Verkopen » Motorhome verkopen » Opkoper van Motorhomes in Turnhout

Tweedehands kampeerauto verkopen in Turnhout

Woon je in Turnhout binnen de 2300 regio en wil je snel je camper verkopen? Auto Opkoper MIKE biedt de beste prijzen en een probleemloze verkoopervaring.

Ben je een Turnhoutenaar met een 2dehands camper die snel verkocht moet worden? Ontdek hoe je in Turnhout je camper kunt verkopen zonder wachten. Auto Opkoper MIKE biedt directe aankopen zonder dat je 155 verschillende garages hoeft te bezoeken. Gemak en eenvoud staan bij ons voorop.

Vermijd het gedoe van publicaties en twijfelachtige kampeerautoveilingen met Auto Opkoper MIKE. Vul het formulier in met de details van je tweedehands camper en Mike komt persoonlijk langs voor een evaluatie. Bij een overeenkomst krijg je direct betaling.

Bij akkoord is de verkoop onmiddellijk afgerond en krijg je meteen je geld. Onze benadering garandeert een vlotte, risicoloze verkoop zonder extra kosten of moeilijkheden. Met Auto Opkoper MIKE ervaar je zonder moeite het verkoopproces.

Wij kopen elke motorhome in Turnhout
Auto Opkoper MIKE, dé specialist in kampeerauto verkoop in regio 2300!
Ontvang een Bod

Gemiddeld een 5 op 5 uit 13 beoordelingen .

Image link
Uw Merk, Ons Bod!

Wij Kopen Alle Motorhomes, Campers en Mobilhomes

Bij Auto Opkoper Mike zijn alle kampeerautomerken welkom, van A tot Z.

Hoe Gaan we te Werk?

Jouw Motorhome Verkopen in 4 Eenvoudige Stappen

1. HET AANMELDEN

Online aanmelding van de camper.

2. DE AFSPRAAK

Het inplannen van een afspraak.

3. INSPECTIE

We komen het kampeerauto inspecteren.

4. HET AKKOORD

Cash geld of via overschrijving.

NU Motorhome Aanmelden
Uw Motorhome, Onze Zorg

Onze sterke punten op een rij

Ga zitten, ontspan, en wij regelen de verkoop van uw mobilhome snel en efficiënt.

Klaar voor een eerlijk bod? Klik hier! 👀
Persoonlijk
Direct contact en persoonlijke service bij de verkoop van uw camper.
Transparante Communicatie
Je wordt op de hoogte gehouden bij elke stap van het proces.
Professioneel
Deskundige waardebepaling door ervaren specialisten in kampeerauto inkoop.
Betrouwbaar Netwerk
Onze uitgebreide connecties garanderen de beste deal voor uw motorhome.
Score van 5 op 5

Ontdek wat klanten
vertellen!

De klanttevredenheid van onze klanten staat bij ons hoog in het vaandel.

“Als Auto Opkoper MIKE, ben ik trots op mijn Turnhoutse roots. Ik begrijp de vrijheid die uw mobilhome u biedt, van zomerse trips naar de Kempen tot winterse avonturen in de Ardennen. Maar als het tijd is om afscheid te nemen, maak ik het proces eenvoudig en stressvrij. Klanten waarderen mijn snelle, eerlijke service en de lokale touch. Ik ken elke straat van de Grote Markt tot het Begijnhof. Ik ben niet alleen een expert in het opkopen van motorhomes, maar ook een trotse Turnhoutenaar die u helpt uw volgende hoofdstuk met gemak te beginnen.”

MIKE – Motorhome Opkoper met 20 jaar ervaring

Voorbeeld van een Camperverkoop

Kies voor zekerheid, gemak en een uitstekende prijs!

Wil je je kampeerauto verkopen voor rond de €10.500? Overweeg je opties:

  • Zelf verkopen: Probeer zelf €10.000 te behalen via een online platform, met alle moeite van dien.
  • Verkoop aan AutoOpkoperMike: Krijg direct een vast bod van €9.250, zonder enig gedoe.
  • Onderhandelen met een dealer: Mik op een verkoopprijs van €9.000 door zelf te onderhandelen.

Hoewel AutoOpkoperMike misschien niet altijd het hoogste bod uitbrengt vergeleken met particuliere verkoop, biedt het wel ongeëvenaarde voordelen: geen keuring nodig, gratis ophaalservice, en een veilige plus razendsnelle afhandeling.

Image link
Waarom Auto Opkoper MIKE?

Wij regelen alles van A tot Z

Onmiddellijke Betaling
Ontvang onmiddellijk je geld bij akkoord, contant of via bankoverschrijving.
Gratis Ophaling
Geniet van onze kosteloze ophaalservice in heel Turnhout en omstreken.
Geen Keuring Nodig
Verkoop je Motorhome zonder de stress van een technische keuring.
Persoonlijke Service
Een service op maat, aangepast aan jouw unieke situatie als Turnhoutenaar.
Maximale Waarde
Gegarandeerd de hoogste prijs voor je kampeerauto, dankzij onze expertise.
Transparante Communicatie
Je wordt op de hoogte gehouden bij elke stap van het proces van de motorhome verkoop.
Image link
Volledige Ontzorging
Wij Regelen Alles
Vlotte Afhandeling
+20 Jaar Ervaring
Bespaar Heel Wat Tijd
Geen Kopzorgen
Maximale Waarde
Verkoop Eenvoudig in Turnhout

Ontdek de charme van Turnhout en verkoop je camper met eenvoud

Wanneer je besluit om je kampeerauto te verkopen in Turnhout, ontdek je de rijke geschiedenis en levenswijze die deze plaats te bieden heeft. Met bezienswaardigheden zoals Nationaal Museum van de Speelkaart, Taxandriamuseum, Historische Drukkerij Turnhout, Bels Lijntje, Begijnhofmuseum, Kasteel van de Hertogen van Brabant, Jan Bogaerts Attracties & Creaties, Natuurpunt Museum, Meesterwoning Jozef Schellekens, Sint-Pieterskerk, Bobbejaanland, Kleuterstad, Beyltjeshof, Bezoekerscentrum Landschap De Liereman, Park Spooreinde, Park Begijneveldekens, Rondje Kempen, Turnhouts Vennengebied, Winkelsbroek en beroemde straten zoals Kasteelstraat, Markt, Koningin Astridlaan, Koning Albertstraat, Kerkstraat, Kerkplein, Kloosterstraat, Koningin Elisabethstraat, Koningin Fabiolalaan, Koningin Fabiolastraat, Koningin Mathildelaan, Koningin Wilhelminalaan, Koningin Wilhelminastraat, Korte Nieuwstraat, Korte Steenweg, Korte Vorststraat, is Turnhout niet alleen een geweldige locatie om te verblijven, maar ook om te bezoeken. Of je nu een tocht maakt naar het Wespelaar-Tildonk, Heist-Op-Den-Berg, Langdorp voor een daguitstap of geniet van een maaltijd in een van de knusse eethuizen, Turnhout heeft voor elk wat wils. Auto Opkoper Mike begrijpt de emotionele waardevol die jouw camper kan hebben door al deze herinneringen en biedt daarom een rechtvaardige, snelle service om je motorhome te verkopen, zodat je je kunt focussen op het maken van nieuwe herinneringen.

Ontvang Een Bod
Ontdek de charme van Turnhout en verkoop je kampeerauto met eenvoud
Turnhout: Een bruisend centrum voor kunst en camper verkoop
Turnhout: Cultuur & Motorhome verkoop

Turnhout: Een bruisend centrum voor cultuur en mobilhome verkoop

Turnhout staat bekend om zijn levendige cultuur en samenleving, met muziekzalen zoals De Djoelen – Ontmoetingscentrum, theater- en concertzaal, HEADROOM TURNHOUT, Het Keizershof en gezellige eethuizen, waardoor het een ideale locatie is voor zowel bewoners als toeristen. De aanwezigheid van haltes maakt verplaatsen binnen en buiten de Turnhout een makkie, ideaal voor diegenen die hun mobilhome willen verkopen en switchen op OV of op zoek zijn naar een nieuwe camper. Met Auto Opkoper Mike is het verkopen van je camper in Turnhout simpeler dan ooit. Wij erkennen je tijd en bieden een snelle, efficiënte service, ook al woon je in de buurt van Oud-Turnhout, Vosselaar, Merksplas, zodat je meer tijd kunt genieten aan het ervaren van alles wat Turnhout te bieden heeft.

Ontvang Een Bod
Repareren of Direct Verkopen

Verkoopklaar maken van je motorhome in Turnhout: repareren of direct verkopen?

Overweeg je jouw mobilhome te herstellen alvorens te verhandelen in Turnhout? Het is essentieel om eerst inzicht te krijgen in de kosten verbonden aan de herstelwerkzaamheden. Daarvoor kun je terecht bij een lokale reparatiewerkplaats in Turnhout, zoals Karel Lauwers, Carrosserie Krivand, Perfect Car, Auto’s Maes, De Carrossier, Vag Carrosserie, Carrosserie Vueghs, Carrosserie Herrygers Kris, Carosserie G.Huybrechts Pvba, Autoschadeherstel Vbr, Taxi Baelus, Carrosserie Van Dijck, Quality Autoservice, Van Herck W, Garage Van Bortel, Garage Leo Jacobs, Garage Carlo Deckx, Carrosserie Eeckhout, Garage Van Den Broecke, Garage Carrosserie Lauwyck, waar je een offerte voor de benodigde herstellingen kunt aanvragen en je misschien moet reizen naar Mol, Geel, Oud-Turnhout, Westerlo, Herentals, Hoogstraten, Balen, Baarle-Hertog, Herselt, Grobbendonk, Kasterlee, Vosselaar, Rijkevorsel, Retie, Ravels, Olen. Of, als alternatief, kun je jouw kampeerauto meteen zonder zorgen verhandelen aan Mike, waarbij je direct een eerlijke prijs krijgt zonder de noodzaak voor voorafgaande reparaties.

Ontvang Een Bod
Verkoopklaar maken van je camper in Turnhout: Repareren of Direct Verkopen?
Je wagen aanbieden bij een garagehouder in Turnhout
Aanbieden bij Turnhout Garagist

Je motorhome aanbieden bij een garagist in Turnhout

Overweeg je jouw camper te verkopen bij Garage Van Bortel, Quality Autoservice, Garage Desmedt, Karel Lauwers, Tcd Performance, Stabirem, Gavaro, Verstappen, Perfect Car, Nissan, Garage Crets, Auto’s Maes, Dn Trailers, Auto 5, Mercedes-Benz, Renault Official Dealers, Chrysler, Jeep, Volvo, Suzuki in Turnhout? Bedenk dat zij niet elk type motorhome accepteren, zoals defecte, oude, beschadigde, of voor export bestemde campers. De markt is vol, en zelfs goed onderhouden campers garanderen geen verkoop. Daar biedt Auto Opkoper MIKE een uitweg: wij kopen elke mobilhome, ongeacht de staat. Ons proces is eenvoudig, met directe betaling en een transparante, snelle service. Vergeet de beperkingen en het gedoe bij garages; kies voor een zorgeloze verkoop met Mike, waar je altijd een eerlijke deal krijgt.

Ontvang Een Bod
Zorgeloze Verkoop in Turnhout

Verkoop je motorhome in Turnhout zonder zorgen om keuring

Overweeg je jouw camper te verhandelen in Turnhout en wil je het omslachtige van een technische inspectie overslaan? Bij ons is dit absoluut mogelijk. Dit ontziet je niet alleen de moeite en kosten die bij een controle komen kijken, maar ook zonder concessies te doen aan de verkoopwaarde van je kampeerauto. Indien je toch overweegt je kampeerauto te laten keuren, zijn er diverse keuringsstations in en rond Turnhout beschikbaar, waaronder: Autokeuring Turnhout. Voor de meest actuele informatie over werkuren, tarieven en andere relevante details, is het aan te raden de online bronnen van deze keuringsdiensten te raadplegen. Bedenk wel dat het keuringsproces uren in beslag neemt, de kans op een herkeuring bestaat, en je mogelijk reparatiekosten moet dragen.

Ontvang Een Bod
Verkoop Je Camper in Turnhout Zonder Zorgen om Keuring

Bod ontvangen? Gratis en vrijblijvend!

Nog nooit is het zo gemakkelijk geweest om een kampeerauto te verkopen. Vul het online verkoopformulier in en krijg dezelfde dag nog een gunstig hoge bod.