Actief sinds 2004

Motorhome, Camper of Mobilhome verkopen in Sint-Truiden

Is het tijd om je mobilhome te verkopen in Sint-Truiden? Spring aan boord voor een vlotte verkoop 🚅💨. Wij zorgen voor een beschermde en professionele service, en jij loopt weg met cash in je zak 💸. Geen problemen, geen stress, alleen tevredenheid gegarandeerd!

Ja, ik wil nu een bod Neen, contacteer mij
100% Betrouwbaarheid
Wij staan garant voor een marktconforme prijs.
100% Tevredenheid
Bij ons kan je rekenen op een betrouwbare service.
100% Snelle Service
Onze experts handelen alles af binnen één dag. Geen wachttijden!
Home » Auto Verkopen » Motorhome verkopen » Opkoper van Motorhomes in Sint-Truiden

Tweedehands motorhome verkopen in Sint-Truiden

Verkoop je motorhome voor de maximale waarde in Sint-Truiden. Auto Opkoper MIKE zorgt voor een vlotte afhandeling en snelle betaling, zonder extra kosten in 3800.

Wil je je motorhome in Sint-Truiden verkopen, maar heb je geen tijd om 195 garages te bezoeken? Auto Opkoper MIKE biedt een directe en betrouwbare oplossing. Jouw gemak is onze belangrijkste zorg.

Auto Opkoper MIKE maakt het verkoopproces voor jou uiterst rechttoe rechtaan: geen behoefte aan online advertenties of onzekere kampeerautoveilingen, maar een rechtstreekse verkoop. Completeer eenvoudig het aanmeldingsformulier in met de bijzonderheden van je occasie mobilhome, en Mike komt persoonlijk langs om je mobilhome te beoordelen. Bij een overeenkomst krijg je direct betaling.

Zoek je naar een eenvoudige manier om je mobilhome te verkopen in Sint-Truiden? Auto Opkoper MIKE staat bekend als de betrouwbare en veilige keuze voor elke sint-truidenaar. Met heel wat tevreden klanten in onze geschiedenis, garanderen wij een transparante en transparante afhandeling. Jouw comfort is onze belangrijkste zorg.

Wij kopen elke motorhome in Sint-Truiden
Auto Opkoper MIKE, dé specialist in kampeerauto verkoop in regio 3800!
Ontvang een Bod

Gemiddeld een 5 op 5 uit 13 beoordelingen .

Image link
Uw Merk, Ons Bod!

Wij Kopen Alle Motorhomes, Campers en Mobilhomes

Bij Auto Opkoper Mike zijn alle kampeerautomerken welkom, van A tot Z.

Hoe Gaan we te Werk?

Jouw Motorhome Verkopen in 4 Eenvoudige Stappen

1. HET AANMELDEN

Online aanmelding van de camper.

2. DE AFSPRAAK

Het inplannen van een afspraak.

3. INSPECTIE

We komen het kampeerauto inspecteren.

4. HET AKKOORD

Cash geld of via overschrijving.

NU Motorhome Aanmelden
Uw Motorhome, Onze Zorg

Onze sterke punten op een rij

Ga zitten, ontspan, en wij regelen de verkoop van uw mobilhome snel en efficiënt.

Klaar voor een eerlijk bod? Klik hier! 👀
Persoonlijk
Direct contact en persoonlijke service bij de verkoop van uw camper.
Transparante Communicatie
Je wordt op de hoogte gehouden bij elke stap van het proces.
Professioneel
Deskundige waardebepaling door ervaren specialisten in kampeerauto inkoop.
Betrouwbaar Netwerk
Onze uitgebreide connecties garanderen de beste deal voor uw motorhome.
Score van 5 op 5

Ontdek wat klanten
vertellen!

De klanttevredenheid van onze klanten staat bij ons hoog in het vaandel.

Als Auto Opkoper MIKE, breng ik de rust en schoonheid van Sint-Truiden naar elke transactie. Ik weet dat het verkopen van je motorhome, mobilhome, kampeerwagen of camper net zo ontspannend kan zijn als een rit door de glooiende heuvels van de Haspengouw. Mijn klanten waarderen mijn eerlijke prijzen, snelle service en kennis van de lokale markt. 90% van de motorhomes die ik opkoop in Limburg zijn binnen 48 uur verkocht. In Sint-Truiden zeggen we ‘niet praten maar doen', en dat is precies wat ik doe. Verkoop je voertuig aan Auto Opkoper MIKE en ervaar de Limburgse gastvrijheid zelf.

MIKE – Motorhome Opkoper met 20 jaar ervaring

Voorbeeld van een Camperverkoop

Kies voor zekerheid, gemak en een uitstekende prijs!

Wil je je kampeerauto verkopen voor rond de €10.500? Overweeg je opties:

  • Zelf verkopen: Probeer zelf €10.000 te behalen via een online platform, met alle moeite van dien.
  • Verkoop aan AutoOpkoperMike: Krijg direct een vast bod van €9.250, zonder enig gedoe.
  • Onderhandelen met een dealer: Mik op een verkoopprijs van €9.000 door zelf te onderhandelen.

Hoewel AutoOpkoperMike misschien niet altijd het hoogste bod uitbrengt vergeleken met particuliere verkoop, biedt het wel ongeëvenaarde voordelen: geen keuring nodig, gratis ophaalservice, en een veilige plus razendsnelle afhandeling.

Image link
Waarom Auto Opkoper MIKE?

Wij regelen alles van A tot Z

Onmiddellijke Betaling
Ontvang direct je geld bij akkoord, contant of via bankoverschrijving.
Gratis Ophaling
Geniet van onze kosteloze ophaalservice in heel Sint-Truiden en omstreken.
Geen Keuring Nodig
Verkoop je Motorhome zonder de zorgen van een technische keuring.
Persoonlijke Service
Een service op maat, aangepast aan jouw unieke situatie als sint-truidenaar.
Maximale Waarde
Gegarandeerd de hoogste prijs voor je motorhome, dankzij onze expertise.
Transparante Communicatie
Je wordt op de hoogte gehouden bij elke stap van het proces van de motorhome verkoop.
Image link
Volledige Ontzorging
Wij Regelen Alles
Vlotte Afhandeling
+20 Jaar Ervaring
Bespaar Heel Wat Tijd
Geen Kopzorgen
Maximale Waarde
Verkoop Eenvoudig in Sint-Truiden

Ontdek de charme van Sint-Truiden en verkoop je kampeerwagen met eenvoud

Wanneer je besluit om je mobilhome te verkopen in Sint-Truiden, ontdek je de rijke verleden en levenswijze die deze plaats te bieden heeft. Met attracties zoals Château de la Motte, Fouga Magister, Het verval, Stadspark Sint-Truiden, Domein ’t Speelhof, Museum Vlaamse Minderbroeders, Huis Nagels, Burcht van Brustem, Toren van de abdij, Historisch Centrum Luchtmachtbasis Brustem 2018, Kerk van Guvelingen, Natuurpunt Aulenteer, Onze Lieve Vrouwekerk, Kasteel van Ordingen, Helsheaven – zwevende kapel, Sint-Gangulfuskerk van Sint-Truiden, Minderbroederskerk, Kaak, Overbroek en bekende straten zoals Kapelstraat, Koning Albertstraat, Koningin Astridlaan, Koningin Fabiolastraat, Koningin Paolastraat, Koningin Wilhelminalaan, is Sint-Truiden niet alleen een geweldige plek om te leven, maar ook om te verkennen. Of je nu een ritje maakt naar het Sint-Truiden, Stayen – stadium KSTVV, Alken, Hasselt, Diepenbeek, Landen, Toerisme Sint-Truiden, LAGO Sint-Truiden Bloesembad, BELROM HOTEL, Academiezaal voor een daguitstap of dineert in een van de knusse eethuizen, Sint-Truiden heeft voor elk wat wils. Auto Opkoper Mike begrijpt de emotionele waardevol die jouw camper kan hebben door al deze herinneringen en biedt daarom een eerlijke, efficiënte service om je camper te verkopen, zodat je je kunt richten op het maken van nieuwe herinneringen.

Ontvang Een Bod
Ontdek de charme van Sint-Truiden en verkoop je motorhome met eenvoud
Sint-Truiden: Een levendig centrum voor cultuur en motorhome verkoop
Sint-Truiden: Cultuur & Motorhome verkoop

Sint-Truiden: Een bruisend centrum voor cultuur en mobilhome verkoop

Sint-Truiden staat bekend om zijn levendige cultuur en gemeenschap, met concertzalen zoals Academiezaal, Jeugdhuis EXPO, Cultuurcentrum De Bogaard en gezellige bistro’s, waardoor het een geweldige locatie is voor zowel inwoners als toeristen. De aanwezigheid van haltes maakt reizen binnen en buiten de Sint-Truiden een fluitje van een cent, ideaal voor diegenen die hun mobilhome willen verkopen en overschakelen op openbaar vervoer of op zoek zijn naar een nieuwe kampeerauto. Met Auto Opkoper Mike is het verkopen van je motorhome in Sint-Truiden eenvoudiger dan ooit. Wij respecteren je tijd en bieden een vlotte, effectieve service, ook al woon je in de buurt van Gorsem, Halmaal, Brustem, Ordingen, Duras, Wilderen, Zepperen, Runkelen, Aalst, Kerkom-bij-Sint-Truiden, Velm, Binderveld, Nieuwerkerken, Halle-Booienhoven, Rijkel, Dormaal, zodat je meer tijd kunt besteden aan het beleven van alles wat Sint-Truiden te bieden heeft.

Ontvang Een Bod
Repareren of Direct Verkopen

Verkoopklaar maken van je motorhome in Sint-Truiden: repareren of direct verkopen?

Overweeg je jouw camper te herstellen alvorens te van de hand doen in Sint-Truiden? Het is essentieel om eerst inzicht te krijgen in de kosten verbonden aan de herstelwerkzaamheden. Daarvoor kun je terecht bij een lokale carrosseriebedrijf in Sint-Truiden, zoals Beliën Carrosserie & Tankstation, Plevoets Carrosserie, Carrosserie Mlk, Carrosserie Patrick Cardinaels Nv, A.K. Cars, Celis Carrosserie, Ts Solutions, Korsak A, Carrosserie Vandevelde, Carrosserie Vonckx Rony, Garage Vanstraelen, Vandevelde Bart, Kindermans Emiel, Dera Cars, Carrosserie Govaerts Gp, Pousset, Mathijs Mario, Medard Jean Pierre, Carrosserie Vandevelde, Vanelderen, waar je een offerte voor de benodigde herstelwerkzaamheden kunt aanvragen en je misschien moet gaan naar Aalst, Brustem, Engelmanshoven, Groot-Gelmen, Halmaal. Of, als alternatief, kun je jouw motorhome meteen zonder zorgen verkopen aan Mike, waarbij je direct een transparante prijs krijgt zonder de noodzaak voor voorafgaande reparaties.

Ontvang Een Bod
Verkoopklaar maken van je motorhome in Sint-Truiden: Repareren of Direct Verkopen?
Je wagen aanbieden bij een autobedrijf in Sint-Truiden
Aanbieden bij Sint-Truiden Garagist

Je motorhome aanbieden bij een garage in Sint-Truiden

Overweeg je jouw motorhome te verkopen bij Garage Desmedt, Jenaer, Auto’s Ronny, Benaets Garage, Carrosserie Mlk, Dn Trailers, Midas, Volvo, Renault Official Dealers, Bosch Car Service, Patrimor, Midas, A&M Sint-Truiden, Celis Cars, Bielen Garage Nv, Group Pashuysen Automotive St-Truiden, Bronckart, Mulkers, Vandenborne, Wellen Motors in Sint-Truiden? Bedenk dat zij niet elk type camper accepteren, zoals defecte, oude, beschadigde, of voor export bestemde motorhomes. De markt is vol, en zelfs goed onderhouden campers garanderen geen verkoop. Daar biedt Auto Opkoper MIKE een uitweg: wij kopen elke camper, ongeacht de staat. Ons proces is eenvoudig, met directe betaling en een transparante, snelle service. Vergeet de beperkingen en het gedoe bij reparatiebedrijven; kies voor een zorgeloze verkoop met Mike, waar je altijd een eerlijke deal krijgt.

Ontvang Een Bod
Zorgeloze Verkoop in Sint-Truiden

Verkoop je mobilhome in Sint-Truiden zonder zorgen om keuring

Overweeg je jouw mobilhome te aanbieden in Sint-Truiden en wil je het omslachtige van een technische inspectie overslaan? Bij ons is dit geheel mogelijk. Dit bespaart je niet alleen de inspanning en kosten die bij een controle komen kijken, maar ook zonder concessies te doen aan de verkoopwaarde van je camper. Indien je toch overweegt je motorhome te laten keuren, zijn er diverse keuringsstations in en rond Sint-Truiden beschikbaar, waaronder: Autokeuring Heers. Voor de meest recente informatie over openingstijden, tarieven en andere relevante details, is het aan te raden de website van deze keuringsdiensten te raadplegen. Bedenk wel dat het keuringsproces tijd in beslag neemt, de kans op een herkeuring bestaat, en je mogelijk hersteluitgaven moet dragen.

Ontvang Een Bod
Verkoop Je Motorhome in Sint-Truiden Zonder Zorgen om Keuring

Bod ontvangen? Gratis en vrijblijvend!

Nog nooit is het zo gemakkelijk geweest om een camper te verkopen. Vul het online verkoopformulier in en krijg dezelfde dag nog een gunstig hoge bod.