Actief sinds 2004

Motorhome, Camper of Mobilhome verkopen in Sint-Pieters-Leeuw

Heb je plannen om je mobilhome te van de hand te doen en woon je in Sint-Pieters-Leeuw? Perfect! 🎯 Bij ons krijg je direct een eerlijke prijs en handelen we alles razendsnel af 🌪️💨. Zeg vaarwel tegen je oude camper en motorhome en hallo tegen een mooie deal!

Ja, ik wil nu een bod Neen, contacteer mij
100% Betrouwbaarheid
Wij staan garant voor een marktconforme prijs.
100% Tevredenheid
Bij ons kan je rekenen op een betrouwbare service.
100% Snelle Service
Onze experts handelen alles af binnen één dag. Geen wachttijden!
Home » Auto Verkopen » Motorhome verkopen » Opkoper van Motorhomes in Sint-Pieters-Leeuw

2dehands kampeerauto aanbieden in Sint-Pieters-Leeuw

Woon je in Sint-Pieters-Leeuw binnen de 1600 regio en wil je snel je motorhome verkopen? Auto Opkoper MIKE biedt de beste prijzen en een eenvoudige verkoopervaring.

Verkoop je 2dehands motorhome in Sint-Pieters-Leeuw zonder zorgen. Auto Opkoper MIKE zorgt voor een naadloze afhandeling en de beste prijs. Jouw gemak is gegarandeerd.

Vermijd het gedoe van publicaties en onzekere voertuigveilingen met Auto Opkoper MIKE. Vul het aanvraagformulier in met de details van je tweedehands mobilhome en Mike komt zelf langs voor een evaluatie. Bij een akkoord krijg je onmiddellijk geld.

Wil je als Sint-Pieters-Leeuwenaar, Leeuwenaar je camper in Sint-Pieters-Leeuw verkopen? Kies voor de expert in de regio, Auto Opkoper MIKE, voor een efficiënte en eerlijke verkoop. Onze ervaring staat voor je klaar.

Wij kopen elke motorhome in Sint-Pieters-Leeuw
Auto Opkoper MIKE, dé specialist in kampeerauto verkoop in regio 1600!
Ontvang een Bod

Gemiddeld een 5 op 5 uit 13 beoordelingen .

Image link
Uw Merk, Ons Bod!

Wij Kopen Alle Motorhomes, Campers en Mobilhomes

Bij Auto Opkoper Mike zijn alle kampeerautomerken welkom, van A tot Z.

Hoe Gaan we te Werk?

Jouw Motorhome Verkopen in 4 Eenvoudige Stappen

1. HET AANMELDEN

Online aanmelding van de camper.

2. DE AFSPRAAK

Het inplannen van een afspraak.

3. INSPECTIE

We komen het kampeerauto inspecteren.

4. HET AKKOORD

Cash geld of via overschrijving.

NU Motorhome Aanmelden
Uw Motorhome, Onze Zorg

Onze sterke punten op een rij

Ga zitten, ontspan, en wij regelen de verkoop van uw mobilhome snel en efficiënt.

Klaar voor een eerlijk bod? Klik hier! 👀
Persoonlijk
Direct contact en persoonlijke service bij de verkoop van uw camper.
Transparante Communicatie
Je wordt op de hoogte gehouden bij elke stap van het proces.
Professioneel
Deskundige waardebepaling door ervaren specialisten in kampeerauto inkoop.
Betrouwbaar Netwerk
Onze uitgebreide connecties garanderen de beste deal voor uw motorhome.
Score van 5 op 5

Ontdek wat klanten
vertellen!

De klanttevredenheid van onze klanten staat bij ons hoog in het vaandel.

“Als Auto Opkoper MIKE, ben ik trots op mijn werk in het idyllische Sint-Pieters-Leeuw, waar ik al jarenlang motorhomes en campers opkoop. Klanten prijzen de vlotte en eerlijke service, en genieten van de zorgeloze verkoop van hun geliefde voertuigen. Of het nu gaat om een nostalgische kampeerwagen die vele familievakanties heeft meegemaakt, of een moderne mobilhome die niet meer past bij de veranderende levensstijl, elke verkoop wordt met respect en professionaliteit behandeld. In het hart van Vlaams-Brabant, waar de groene heuvels en de geur van vers gebakken brood deel uitmaken van het dagelijks leven, maakt Auto Opkoper MIKE het verschil.”

MIKE – Motorhome Opkoper met 20 jaar ervaring

Voorbeeld van een Camperverkoop

Kies voor zekerheid, gemak en een uitstekende prijs!

Wil je je kampeerauto verkopen voor rond de €10.500? Overweeg je opties:

  • Zelf verkopen: Probeer zelf €10.000 te behalen via een online platform, met alle moeite van dien.
  • Verkoop aan AutoOpkoperMike: Krijg direct een vast bod van €9.250, zonder enig gedoe.
  • Onderhandelen met een dealer: Mik op een verkoopprijs van €9.000 door zelf te onderhandelen.

Hoewel AutoOpkoperMike misschien niet altijd het hoogste bod uitbrengt vergeleken met particuliere verkoop, biedt het wel ongeëvenaarde voordelen: geen keuring nodig, gratis ophaalservice, en een veilige plus razendsnelle afhandeling.

Image link
Waarom Auto Opkoper MIKE?

Wij regelen alles van A tot Z

Onmiddellijke Betaling
Ontvang onmiddellijk je betaling bij akkoord, contant of via bankoverschrijving.
Gratis Ophaling
Geniet van onze kosteloze ophaalservice in heel Sint-Pieters-Leeuw en omstreken.
Geen Keuring Nodig
Verkoop je Motorhome zonder de stress van een technische keuring.
Persoonlijke Service
Een service op maat, aangepast aan jouw unieke situatie als Sint-Pieters-Leeuwenaar, Leeuwenaar.
Maximale Waarde
Gegarandeerd de hoogste prijs voor je mobilhome, dankzij onze expertise.
Transparante Communicatie
Je wordt op de hoogte gehouden bij elke stap van het proces van de motorhome verkoop.
Image link
Volledige Ontzorging
Wij Regelen Alles
Vlotte Afhandeling
+20 Jaar Ervaring
Bespaar Heel Wat Tijd
Geen Kopzorgen
Maximale Waarde
Verkoop Eenvoudig in Sint-Pieters-Leeuw

Ontdek de charme van Sint-Pieters-Leeuw en verkoop je kampeerauto met gemak

Wanneer je besluit om je camper te verkopen in Sint-Pieters-Leeuw, ontdek je de rijke geschiedenis en levenswijze die deze plek te bieden heeft. Met attracties zoals Wilderveld, Kasteel Domein Groenenberg, Standbeeld herdenking wereldoorlog, Natuurreservaat ‘Oude Zuun’, Schandpaal, Koningsplein, BeerSecret, Standbeeld ‘de ontvoering van Europa’, Watermolen Sint-Gertrudis-Pede, Kasteel van Gaasbeek, Cola Nuts, Wachtvijver Volsem, Muslim Tour Guide Europe, Néron – Mur Bd – Street Art, Het Spaans, La Patrouille des Castors – Mur BD – Street Art, Grote Markt, Coudenbergpaleis, Monument voor Charles De Coster en bekende straten zoals Liersesteenweg, Mechelsesteenweg, Bredabaan, Kerkstraat, Krijgsbaan, Kasteeldreef, Kerkplein., is Sint-Pieters-Leeuw niet alleen een geweldige locatie om te leven, maar ook om te bezoeken. Of je nu een tocht maakt naar het Ruisbroek, Huizingen, Lembeek voor een excursie of dineert in een van de sfeervolle restaurants, Sint-Pieters-Leeuw heeft voor elk wat wils. Auto Opkoper Mike begrijpt de emotionele waardevol die jouw motorhome kan hebben door al deze herinneringen en biedt daarom een eerlijke, efficiënte service om je motorhome te verkopen, zodat je je kunt richten op het maken van nieuwe herinneringen.

Ontvang Een Bod
Ontdek de charme van Sint-Pieters-Leeuw en verkoop je kampeerauto met gemak
Sint-Pieters-Leeuw: Een levendig centrum voor kunst en camper verkoop
Sint-Pieters-Leeuw: Cultuur & Motorhome verkoop

Sint-Pieters-Leeuw: Een levendig centrum voor cultuur en kampeerauto verkoop

Sint-Pieters-Leeuw staat bekend om zijn levendige gemeenschap en samenleving, met concertzalen zoals Caliclub, VK concerts, Vorst Nationaal en uitnodigende eethuizen, waardoor het een geweldige plek is voor zowel inwoners als gasten. De aanwezigheid van haltes maakt reizen binnen en buiten de Sint-Pieters-Leeuw een fluitje van een cent, ideaal voor diegenen die hun mobilhome willen verkopen en switchen op openbaar vervoer of op zoek zijn naar een nieuwe kampeerauto. Met Auto Opkoper Mike is het verkopen van je camper in Sint-Pieters-Leeuw eenvoudiger dan ooit. Wij erkennen je tijd en bieden een snelle, doeltreffende service, ook al woon je in de buurt van Vlezenbeek, Sint-Laureins-Berchem, Oudenaken, Lot, Ruisbroek, Gaasbeek, Huizingen, Elingen, Drogenbos, Halle, Buizingen, Beersel, zodat je meer tijd kunt genieten aan het beleven van alles wat Sint-Pieters-Leeuw te bieden heeft.

Ontvang Een Bod
Repareren of Direct Verkopen

Verkoopklaar maken van je camper in Sint-Pieters-Leeuw: repareren of direct verkopen?

Overweeg je jouw kampeerauto te opknappen alvorens te van de hand doen in Sint-Pieters-Leeuw? Het is essentieel om eerst inzicht te krijgen in de kosten verbonden aan de herstelwerkzaamheden. Daarvoor kun je terecht bij een lokale garage in Sint-Pieters-Leeuw, zoals Kempeneer Car, Carrosserie Mlk, Carrosserie Vermoesen, Mav St-Vincent, Alle Bedrijven Van Autorepairgroup.Be, Alle Bedrijven Van Wonitrol, Autorepairgroup.Be, Wonitrol, Garage Louis En Zonen, Live Cars, Carrosserie Sterckx, Carrosserie Add – A. De Dobbeleer, Adc Automobile, De Smet Carrossierie, Car Care Center, Carrosserie As, Gama, Renove.Immo.Luc, Carrosserie Jm Martin, We Care Carrosserie, waar je een offerte voor de benodigde reparaties kunt aanvragen en je misschien moet reizen naar Vlezenbeek, Ruisbroek, Sint-Laureins-Berchem, Oudenaken, Ten Top, Zuen, Brukom, Klein Bijgaarden, Schamelbeek, Rattendaal, Beisberg, Mekingen, Kwade Wegen, Rukkelingen, Opbeek. Of, als alternatief, kun je jouw motorhome meteen zonder zorgen afstaan aan Mike, waarbij je direct een rechtvaardige prijs krijgt zonder de noodzaak voor voorafgaande reparaties.

Ontvang Een Bod
Verkoopklaar maken van je camper in Sint-Pieters-Leeuw: Repareren of Direct Verkopen?
Je wagen aanbieden bij een garage in Sint-Pieters-Leeuw
Aanbieden bij Sint-Pieters-Leeuw Garagist

Je motorhome aanbieden bij een autobedrijf in Sint-Pieters-Leeuw

Overweeg je jouw motorhome te verkopen bij Garage Desmedt, Nissan, Nissan Brussels, Group Duyck Bvba (Halle), Carrosserie Mlk, Carrosserie Vermoesen, Dn Trailers, Bosch Car Service, Mercedes-Benz, Midas, Renault Official Dealers, Louyet Group, Auto 5, Cardoen, Jeep, Honda-Officiele Verdelers, Vellemans Elie Joseph, Eurostar 2000, Fiat-Transeurop, Louyet Sint-Pieters-Leuw in Sint-Pieters-Leeuw? Bedenk dat zij niet elk type camper accepteren, zoals defecte, oude, beschadigde, of voor export bestemde campers. De markt is vol, en zelfs goed onderhouden campers garanderen geen verkoop. Daar biedt Auto Opkoper MIKE een uitweg: wij kopen elke motorhome, ongeacht de staat. Ons proces is eenvoudig, met directe betaling en een transparante, snelle service. Vergeet de beperkingen en het gedoe bij reparatiebedrijven; kies voor een zorgeloze verkoop met Mike, waar je altijd een eerlijke deal krijgt.

Ontvang Een Bod
Zorgeloze Verkoop in Sint-Pieters-Leeuw

Verkoop je kampeerauto in Sint-Pieters-Leeuw zonder zorgen om keuring

Overweeg je jouw motorhome te verkopen in Sint-Pieters-Leeuw en wil je het proces van een technische keuring overslaan? Bij ons is dit geheel mogelijk. Dit bespaart je niet alleen de moeite en kosten die bij een keuring komen kijken, maar ook zonder concessies te doen aan de verkoopwaarde van je motorhome. Indien je toch overweegt je kampeerauto te laten inspecteren, zijn er diverse inspectielocaties in en rond Sint-Pieters-Leeuw beschikbaar, waaronder: Schouwingscentrum voor Auto’s. Voor de meest recente informatie over werkuren, prijzen en andere relevante details, is het aan te raden de website van deze keuringsdiensten te bekijken. Bedenk wel dat het keuringsproces uren in beslag neemt, de kans op een herkeuring bestaat, en je mogelijk reparatiekosten moet dragen.

Ontvang Een Bod
Verkoop Je Mobilhome in Sint-Pieters-Leeuw Zonder Zorgen om Keuring

Bod ontvangen? Gratis en vrijblijvend!

Nog nooit is het zo gemakkelijk geweest om een motorhome te verkopen. Vul het online verkoopformulier in en krijg dezelfde dag nog een gunstig hoge bod.