Actief sinds 2004

Motorhome, Camper of Mobilhome verkopen in Schoten

Is het tijd om je mobilhome te verkopen in Schoten? Spring aan boord voor een snelle verkoop 🚅💨. Wij zorgen voor een veilige en zekere service, en jij loopt weg met cash in je zak 💸. Geen gedoe, geen stress, alleen blijdschap gegarandeerd!

Ja, ik wil nu een bod Neen, contacteer mij
100% Betrouwbaarheid
Wij staan garant voor een marktconforme prijs.
100% Tevredenheid
Bij ons kan je rekenen op een betrouwbare service.
100% Snelle Service
Onze experts handelen alles af binnen één dag. Geen wachttijden!
Home » Auto Verkopen » Motorhome verkopen » Opkoper van Motorhomes in Schoten

Oude motorhome aanbieden in Schoten

Verkoop je tweedehands mobilhome in Schoten snel en vanuit je zetel binnen de 2900 regio.

Wil je als Schotenaar je motorhome in Schoten verkopen? Kies voor de expert in de regio, Auto Opkoper MIKE, voor een efficiënte en eerlijke verkoop. Onze ervaring staat voor je klaar.

Vermijd het gedoe van publicaties en twijfelachtige voertuigveilingen met Auto Opkoper MIKE. Vul het aanvraagformulier in met de details van je occasie motorhome en Mike komt zelf langs voor een evaluatie. Bij een akkoord krijg je direct geld.

Wil je je mobilhome in Schoten verkopen, maar heb je geen tijd om 362 garages te bezoeken? Auto Opkoper MIKE biedt een snelle en betrouwbare oplossing. Jouw comfort is onze prioriteit.

Wij kopen elke motorhome in Schoten
Auto Opkoper MIKE, dé specialist in kampeerauto verkoop in regio 2900!
Ontvang een Bod

Gemiddeld een 5 op 5 uit 13 beoordelingen .

Image link
Uw Merk, Ons Bod!

Wij Kopen Alle Motorhomes, Campers en Mobilhomes

Bij Auto Opkoper Mike zijn alle kampeerautomerken welkom, van A tot Z.

Hoe Gaan we te Werk?

Jouw Motorhome Verkopen in 4 Eenvoudige Stappen

1. HET AANMELDEN

Online aanmelding van de camper.

2. DE AFSPRAAK

Het inplannen van een afspraak.

3. INSPECTIE

We komen het kampeerauto inspecteren.

4. HET AKKOORD

Cash geld of via overschrijving.

NU Motorhome Aanmelden
Uw Motorhome, Onze Zorg

Onze sterke punten op een rij

Ga zitten, ontspan, en wij regelen de verkoop van uw mobilhome snel en efficiënt.

Klaar voor een eerlijk bod? Klik hier! 👀
Persoonlijk
Direct contact en persoonlijke service bij de verkoop van uw camper.
Transparante Communicatie
Je wordt op de hoogte gehouden bij elke stap van het proces.
Professioneel
Deskundige waardebepaling door ervaren specialisten in kampeerauto inkoop.
Betrouwbaar Netwerk
Onze uitgebreide connecties garanderen de beste deal voor uw motorhome.
Score van 5 op 5

Ontdek wat klanten
vertellen!

De klanttevredenheid van onze klanten staat bij ons hoog in het vaandel.

“Als Auto Opkoper MIKE, gevestigd in het prachtige Schoten in de provincie Antwerpen, begrijp ik dat uw motorhome, mobilhome, kampeerwagen of camper meer is dan alleen een voertuig. Het is een deel van uw familiegeschiedenis, vol met herinneringen aan avonturen in onze mooie Belgische Ardennen of langs de Schelde. Ik erken deze waarde en bied u een eerlijke prijs, gebaseerd op grondige marktanalyse en jarenlange ervaring. Mijn klanten waarderen deze respectvolle benadering en de vlotte, transparante verkoopproces. Verkoop aan Auto Opkoper MIKE en ervaar het verschil zelf!”

MIKE – Motorhome Opkoper met 20 jaar ervaring

Voorbeeld van een Camperverkoop

Kies voor zekerheid, gemak en een uitstekende prijs!

Wil je je kampeerauto verkopen voor rond de €10.500? Overweeg je opties:

  • Zelf verkopen: Probeer zelf €10.000 te behalen via een online platform, met alle moeite van dien.
  • Verkoop aan AutoOpkoperMike: Krijg direct een vast bod van €9.250, zonder enig gedoe.
  • Onderhandelen met een dealer: Mik op een verkoopprijs van €9.000 door zelf te onderhandelen.

Hoewel AutoOpkoperMike misschien niet altijd het hoogste bod uitbrengt vergeleken met particuliere verkoop, biedt het wel ongeëvenaarde voordelen: geen keuring nodig, gratis ophaalservice, en een veilige plus razendsnelle afhandeling.

Image link
Waarom Auto Opkoper MIKE?

Wij regelen alles van A tot Z

Onmiddellijke Betaling
Ontvang direct je geld bij akkoord, contant of via bankoverschrijving.
Gratis Ophaling
Geniet van onze kosteloze ophaalservice in heel Schoten en omstreken.
Geen Keuring Nodig
Verkoop je Motorhome zonder de zorgen van een technische keuring.
Persoonlijke Service
Een service op maat, aangepast aan jouw unieke situatie als Schotenaar.
Maximale Waarde
Gegarandeerd de hoogste prijs voor je motorhome, dankzij onze expertise.
Transparante Communicatie
Je wordt op de hoogte gehouden bij elke stap van het proces van de motorhome verkoop.
Image link
Volledige Ontzorging
Wij Regelen Alles
Vlotte Afhandeling
+20 Jaar Ervaring
Bespaar Heel Wat Tijd
Geen Kopzorgen
Maximale Waarde
Verkoop Eenvoudig in Schoten

Ontdek de charme van Schoten en verkoop je motorhome met gemak

Wanneer je besluit om je motorhome te verkopen in Schoten, ontdek je de rijke historie en levenswijze die deze plaats te bieden heeft. Met hoogtepunten zoals Vordenstein, T’asbroek, Oorlogsmonument Deuzeld te schoten, archixplore, maze Rivierenhof, Gemeentepark Schoten, Pagodepoort, Peerdsbos, Prieel, China Town Antwerpen, Halenstraat, Port Authority, Ingang Sint-Annatunnel – Voetgangerstunnel, De Marbaixstraat, Koraalplaats, Zaha Hadidplein, Torenruïne, Groendaken Aquilegia, Koningin Astridplein en bekende straten zoals Eikenstraat, Kloosterstraat, Kastanjelaan, Kerkstraat, Koningin Astridlaan, Marktplein, Marktstraat, Oude Markt, Sint-Jozefstraat, is Schoten niet alleen een geweldige plaats om te wonen, maar ook om te bezoeken. Of je nu een reis maakt naar het Deurne Ruggeveldlaan, Deurne Ruggeveldlaan, Deurne Van Overmeire, Merksem P+R Merksem Perron 4, Deurne Van Overmeire, Merksem P+R Merksem Perron 3, Merksem P+R Merksem Perron 2, Deurne Hermans, Merksem Ringlaan, Deurne Hermans voor een daguitstap of eet in een van de knusse restaurants, Schoten heeft voor elk wat wils. Auto Opkoper Mike begrijpt de emotionele waardevol die jouw motorhome kan hebben door al deze ervaringen en biedt daarom een rechtvaardige, snelle service om je kampeerauto te verkopen, zodat je je kunt focussen op het maken van nieuwe herinneringen.

Ontvang Een Bod
Ontdek de charme van Schoten en verkoop je mobilhome met gemak
Schoten: Een levendig centrum voor kunst en kampeerauto verkoop
Schoten: Cultuur & Motorhome verkoop

Schoten: Een levendig centrum voor cultuur en motorhome verkoop

Schoten staat bekend om zijn dynamische gemeenschap en samenleving, met muziekzalen zoals Middagconcerten Van Antwerpen VZW, Koningin Elisabethzaal, Elisabeth Center Antwerp en gezellige bistro’s, waardoor het een perfecte plek is voor zowel inwoners als toeristen. De aanwezigheid van stations maakt verplaatsen binnen en buiten de Schoten een eitje, ideaal voor diegenen die hun kampeerauto willen verkopen en overschakelen op openbaar vervoer of op zoek zijn naar een nieuwe mobilhome. Met Auto Opkoper Mike is het verkopen van je kampeerauto in Schoten makkelijker dan ooit. Wij respecteren je tijd en bieden een spoedige, doeltreffende service, ook al woon je in de buurt van Schoten, ’s Gravenwezel, Wijnegem, Schilde, Merksem, Sint-Job-in-’t-Goor, zodat je meer tijd kunt genieten aan het beleven van alles wat Schoten te bieden heeft.

Ontvang Een Bod
Repareren of Direct Verkopen

Verkoopklaar maken van je mobilhome in Schoten: repareren of direct verkopen?

Overweeg je jouw kampeerauto te repareren alvorens te van de hand doen in Schoten? Het is essentieel om eerst inzicht te krijgen in de kosten verbonden aan de herstellingen. Daarvoor kun je terecht bij een lokale garage in Schoten, zoals Karel Lauwers, Carrosserie Mlk, Carrosserie Krivand, Perfect Car, Auto’s Maes, Alle Bedrijven Van Autorepairgroup.Be, Postiaux, Autorepairgroup.Be, Carrosserie De Backer, Invalidewagens, Gc 2000, Eibo Cars, A.C.C. Carrosserie, Gebr. Van Den Berghe, Carrosserie Rubbens, K-Z Motors, Carrosserie Nijsmans, Psd Carrosserie, Carrosserie Nijsmans, Fmotors, waar je een offerte voor de benodigde reparaties kunt aanvragen en je misschien moet gaan naar Schoten-Heide-Bad, Horst, Borgeinde, Wetschot, Heikant, Elshout, Donk, Deuseld, De Kleine Barreel, List, Stedeken, Schotenhof, Bloemendaal. Of, als alternatief, kun je jouw camper meteen zonder zorgen afstaan aan Mike, waarbij je direct een eerlijke prijs krijgt zonder de noodzaak voor voorafgaande herstellingen.

Ontvang Een Bod
Verkoopklaar maken van je mobilhome in Schoten: Repareren of Direct Verkopen?
Je wagen aanbieden bij een garage in Schoten
Aanbieden bij Schoten Garagist

Je motorhome aanbieden bij een autobedrijf in Schoten

Overweeg je jouw motorhome te verkopen bij Garage Van Bortel, Quality Autoservice, Garage Desmedt, Karel Lauwers, Tcd Performance, Garage Cassiers Michel, Stabirem, Gavaro, Perfect Car, Verstappen, Nissan, Beerens Wijnegem, Beerens Haven, Dn Trailers, Auto’s Maes, Carrosserie Mlk, Volvo, Suzuki, Bosch Car Service, Gman in Schoten? Bedenk dat zij niet elk type motorhome accepteren, zoals defecte, oude, beschadigde, of voor export bestemde campers. De markt is vol, en zelfs goed onderhouden motorhomes garanderen geen verkoop. Daar biedt Auto Opkoper MIKE een uitweg: wij kopen elke motorhome, ongeacht de staat. Ons proces is eenvoudig, met directe betaling en een transparante, snelle service. Vergeet de beperkingen en het gedoe bij reparatiebedrijven; kies voor een zorgeloze verkoop met Mike, waar je altijd een eerlijke deal krijgt.

Ontvang Een Bod
Zorgeloze Verkoop in Schoten

Verkoop je camper in Schoten zonder zorgen om keuring

Overweeg je jouw motorhome te verhandelen in Schoten en wil je het omslachtige van een technische inspectie overslaan? Bij ons is dit volledig mogelijk. Dit bespaart je niet alleen de inspanning en uitgaven die bij een keuring komen kijken, maar ook zonder concessies te doen aan de verkoopwaarde van je kampeerauto. Indien je toch overweegt je kampeerauto te laten inspecteren, zijn er diverse keuringsstations in en rond Schoten beschikbaar, waaronder: Autokeuring Deurne. Voor de meest recente informatie over openingstijden, prijzen en andere relevante details, is het aan te raden de online bronnen van deze inspectiecentra te raadplegen. Bedenk wel dat het keuringsproces uren in beslag neemt, de kans op een herkeuring bestaat, en je mogelijk reparatiekosten moet betalen.

Ontvang Een Bod
Verkoop Je Kampeerauto in Schoten Zonder Zorgen om Keuring

Bod ontvangen? Gratis en vrijblijvend!

Nog nooit is het zo gemakkelijk geweest om een mobilhome te verkopen. Vul het online verkoopformulier in en krijg dezelfde dag nog een gunstig hoge bod.