Actief sinds 2004

Motorhome, Camper of Mobilhome verkopen in Riemst

Denk je eraan om je mobilhome van de hand te doen in Riemst? Je bent op de perfecte plaats beland! 📍 Als ervaren camper en motorhome opkoper garanderen wij een snelle en doeltreffende service 🏎️💨, en bieden we je de beste prijs voor je mobilhome 💶👍.

Ja, ik wil nu een bod Neen, contacteer mij
100% Betrouwbaarheid
Wij staan garant voor een marktconforme prijs.
100% Tevredenheid
Bij ons kan je rekenen op een betrouwbare service.
100% Snelle Service
Onze experts handelen alles af binnen één dag. Geen wachttijden!
Home » Auto Verkopen » Motorhome verkopen » Opkoper van Motorhomes in Riemst

Tweedehands camper verkopen in Riemst

Verkoop je tweedehands motorhome in Riemst snel en vanuit je zetel binnen de 3770 regio.

Als je in Riemst woont en je motorhome wilt verkopen, zoek dan niet verder. Voor elke riemstenaar biedt Auto Opkoper MIKE een eenvoudige en snelle service. Geen eindeloze zoektochten meer naar eerlijke garagisten.

Auto Opkoper MIKE maakt het verkoopproces voor jou uiterst eenvoudig: geen behoefte aan online publicaties of twijfelachtige voertuigveilingen, maar een directe verkoop. Completeer eenvoudig het formulier in met de bijzonderheden van je tweedehands mobilhome, en Mike komt zelf langs om je motorhome te evalueren. Bij een akkoord krijg je direct geld.

Ervaar de vrijheid van een directe verkoop in Riemst zonder de onzekerheid van onderhandelingen. Voor riemstenaar die belang en efficiëntie belangrijk vinden, biedt Auto Opkoper MIKE een speciale service. Zeg vaarwel tegen de lange vertragingen en onzekerheid die vaak komen kijken bij het verkopen via klassieke garagisten.

Wij kopen elke motorhome in Riemst
Auto Opkoper MIKE, dé specialist in kampeerauto verkoop in regio 3770!
Ontvang een Bod

Gemiddeld een 5 op 5 uit 13 beoordelingen .

Image link
Uw Merk, Ons Bod!

Wij Kopen Alle Motorhomes, Campers en Mobilhomes

Bij Auto Opkoper Mike zijn alle kampeerautomerken welkom, van A tot Z.

Hoe Gaan we te Werk?

Jouw Motorhome Verkopen in 4 Eenvoudige Stappen

1. HET AANMELDEN

Online aanmelding van de camper.

2. DE AFSPRAAK

Het inplannen van een afspraak.

3. INSPECTIE

We komen het kampeerauto inspecteren.

4. HET AKKOORD

Cash geld of via overschrijving.

NU Motorhome Aanmelden
Uw Motorhome, Onze Zorg

Onze sterke punten op een rij

Ga zitten, ontspan, en wij regelen de verkoop van uw mobilhome snel en efficiënt.

Klaar voor een eerlijk bod? Klik hier! 👀
Persoonlijk
Direct contact en persoonlijke service bij de verkoop van uw camper.
Transparante Communicatie
Je wordt op de hoogte gehouden bij elke stap van het proces.
Professioneel
Deskundige waardebepaling door ervaren specialisten in kampeerauto inkoop.
Betrouwbaar Netwerk
Onze uitgebreide connecties garanderen de beste deal voor uw motorhome.
Score van 5 op 5

Ontdek wat klanten
vertellen!

De klanttevredenheid van onze klanten staat bij ons hoog in het vaandel.

Als Auto Opkoper MIKE, gevestigd in het pittoreske Riemst in de provincie Limburg, zorg ik ervoor dat het verkopen van uw motorhome, mobilhome, kampeerwagen of camper een fluitje van een cent wordt. Klanten prijzen mijn transparante, snelle service en genieten van de rustgevende rit langs de Jeker en het Kasteel van Genoelselderen tijdens hun bezoek. Met meer dan 200 tevreden klanten in 2021 alleen al, blijkt mijn aanpak succesvol. Het is mijn missie om u een eerlijke prijs en een zorgeloze ervaring te bieden. Verkoop uw rijdende thuis aan Auto Opkoper MIKE, waar de Riemstse gastvrijheid centraal staat.

MIKE – Motorhome Opkoper met 20 jaar ervaring

Voorbeeld van een Camperverkoop

Kies voor zekerheid, gemak en een uitstekende prijs!

Wil je je kampeerauto verkopen voor rond de €10.500? Overweeg je opties:

  • Zelf verkopen: Probeer zelf €10.000 te behalen via een online platform, met alle moeite van dien.
  • Verkoop aan AutoOpkoperMike: Krijg direct een vast bod van €9.250, zonder enig gedoe.
  • Onderhandelen met een dealer: Mik op een verkoopprijs van €9.000 door zelf te onderhandelen.

Hoewel AutoOpkoperMike misschien niet altijd het hoogste bod uitbrengt vergeleken met particuliere verkoop, biedt het wel ongeëvenaarde voordelen: geen keuring nodig, gratis ophaalservice, en een veilige plus razendsnelle afhandeling.

Image link
Waarom Auto Opkoper MIKE?

Wij regelen alles van A tot Z

Onmiddellijke Betaling
Ontvang onmiddellijk je betaling bij akkoord, contant of via bankoverschrijving.
Gratis Ophaling
Geniet van onze kosteloze ophaalservice in heel Riemst en omstreken.
Geen Keuring Nodig
Verkoop je Motorhome zonder de stress van een technische keuring.
Persoonlijke Service
Een service op maat, aangepast aan jouw unieke situatie als riemstenaar.
Maximale Waarde
Gegarandeerd de hoogste prijs voor je kampeerauto, dankzij onze expertise.
Transparante Communicatie
Je wordt op de hoogte gehouden bij elke stap van het proces van de motorhome verkoop.
Image link
Volledige Ontzorging
Wij Regelen Alles
Vlotte Afhandeling
+20 Jaar Ervaring
Bespaar Heel Wat Tijd
Geen Kopzorgen
Maximale Waarde
Verkoop Eenvoudig in Riemst

Ontdek de charme van Riemst en verkoop je mobilhome met eenvoud

Wanneer je besluit om je mobilhome te verkopen in Riemst, ontdek je de rijke verleden en levenswijze die deze plek te bieden heeft. Met attracties zoals Watertoren, Brug van Vroenhoven, Muizenberg, Tiendeberg, Hoeve Caestert, Jezuïetenberg;Grot, Maastricht’s Star, Alden Biesen, De Jezuïetenberg, Grotten Zonneberg Maastricht Underground, Groeve de Tombe, Bilzen Mysteries, Fort Sint Pieter Maastricht Underground, Mergelgrotten Zichen, Startplaats wandelnetwerk – Kanne, Kazematten Waldeck Maastricht Underground, Grotten Noord / North Caves Maastricht Underground, Monument Generaal Dibbets, Natuurgebied De Coolen en iconische straten zoals Kerkstraat, Marktstraat, Kastanjelaan, Kerkplein, Burgemeester Kerkhofstraat, Jekerstraat, Sint-Martinusstraat, Kloosterstraat, is Riemst niet alleen een geweldige locatie om te wonen, maar ook om te ontdekken. Of je nu een ritje maakt naar het Brug van Vroenhoven, Maastricht, Maastricht Randwyck, Eijsden, Bilzen, Valkenburg, Maastricht Noord, twee broeders, Diepenbeek, hotel hoeve De Zwarte Stok voor een uitstapje of dineert in een van de gezellige restaurants, Riemst heeft voor elk wat wils. Auto Opkoper Mike begrijpt de emotionele waardevol die jouw motorhome kan hebben door al deze momenten en biedt daarom een rechtvaardige, efficiënte service om je kampeerauto te verkopen, zodat je je kunt richten op het maken van nieuwe belevenissen.

Ontvang Een Bod
Ontdek de charme van Riemst en verkoop je mobilhome met eenvoud
Riemst: Een levendig centrum voor cultuur en kampeerauto verkoop
Riemst: Cultuur & Motorhome verkoop

Riemst: Een bruisend centrum voor cultuur en mobilhome verkoop

Riemst staat bekend om zijn levendige gemeenschap en maatschappij, met concertzalen zoals Muziekgieterij, Harmoniezaal St. Petrus en Paulus, Zaal Esperanza en gezellige eethuizen, waardoor het een ideale plaats is voor zowel residenten als gasten. De aanwezigheid van stopplaatsen maakt verplaatsen binnen en buiten de Riemst een makkie, ideaal voor diegenen die hun camper willen verkopen en overstappen op publiek transport of op zoek zijn naar een nieuwe kampeerauto. Met Auto Opkoper Mike is het verkopen van je kampeerauto in Riemst simpeler dan ooit. Wij respecteren je tijd en bieden een snelle, efficiënte service, ook al woon je in de buurt van Riemst, Val-Meer, Vlijtingen, Zichen-Zussen-Bolder, Herderen, Vroenhoven, Kanne, Eben-Emael, Membruggen, Spouwen, Hees, Millen, Kleine-Spouwen, Grote-Spouwen, zodat je meer tijd kunt genieten aan het beleven van alles wat Riemst te bieden heeft.

Ontvang Een Bod
Repareren of Direct Verkopen

Verkoopklaar maken van je camper in Riemst: repareren of direct verkopen?

Overweeg je jouw motorhome te herstellen alvorens te verkopen in Riemst? Het is essentieel om eerst inzicht te krijgen in de kosten verbonden aan de reparaties. Daarvoor kun je terecht bij een lokale carrosseriebedrijf in Riemst, zoals Beliën Carrosserie & Tankstation, Carrosserie Patrick Cardinaels Nv, Jean Marie Meesen, Carrosserie Autoschade Fastre, Carrosserie Autoschade Fastré, Meca Ben, Carrosserie Flasch, Hailsolutions, Carrosserie Garage Biesmans, Impact-Car-Repair, Multi Finish, Carrosserie Rapid, Tommy’s Carrosserie, Carrosserie Vanspauwen, Jans Carrosserie Constructie, Auto Wax, Carrosserie Garage Biesmans, Pacific Garage Tilkin, Garage G.Botta, Garage Hauben, waar je een offerte voor de benodigde herstellingen kunt aanvragen en je misschien moet gaan naar Genoelselderen, Membruggen, Millen, Val-Meer, Zichen-Zussen-Bolder. Of, als alternatief, kun je jouw camper meteen zonder zorgen afstaan aan Mike, waarbij je direct een transparante prijs krijgt zonder de noodzaak voor voorafgaande herstelwerkzaamheden.

Ontvang Een Bod
Verkoopklaar maken van je kampeerauto in Riemst: Repareren of Direct Verkopen?
Je wagen aanbieden bij een garagehouder in Riemst
Aanbieden bij Riemst Garagist

Je motorhome aanbieden bij een garagehouder in Riemst

Overweeg je jouw kampeerauto te verkopen bij Auto’s Ronny, Nissan, Autocenter Tongeren, Mercedes-Benz, Auto 5, Suzuki, Pacific Garage Tilkin, Garage Neufcourt, Beckers G Garage, Garage G.Botta, Claes & Zonen Tongeren, Garage Vanhees, Auto 5, Smets Garage, Bolland Fils, Hoeven Dennis, Philips Classics, Valkenborg Marc Emiel, Kinet Jose Gerard Edwin, Garage Gulix in Riemst? Bedenk dat zij niet elk type motorhome accepteren, zoals defecte, oude, beschadigde, of voor export bestemde campers. De markt is vol, en zelfs goed onderhouden campers garanderen geen verkoop. Daar biedt Auto Opkoper MIKE een uitweg: wij kopen elke motorhome, ongeacht de staat. Ons proces is eenvoudig, met directe betaling en een transparante, snelle service. Vergeet de beperkingen en het gedoe bij garages; kies voor een zorgeloze verkoop met Mike, waar je altijd een eerlijke deal krijgt.

Ontvang Een Bod
Zorgeloze Verkoop in Riemst

Verkoop je kampeerauto in Riemst zonder zorgen om keuring

Overweeg je jouw kampeerauto te verhandelen in Riemst en wil je het proces van een technische inspectie overslaan? Bij ons is dit absoluut mogelijk. Dit ontziet je niet alleen de moeite en kosten die bij een keuring komen kijken, maar ook zonder concessies te doen aan de verkoopwaarde van je mobilhome. Indien je toch overweegt je kampeerauto te laten inspecteren, zijn er diverse inspectielocaties in en rond Riemst beschikbaar, waaronder: Autokeuring As. Voor de meest recente informatie over openingstijden, prijzen en andere relevante details, is het aan te raden de online bronnen van deze keuringsdiensten te raadplegen. Bedenk wel dat het keuringsproces uren in beslag neemt, de kans op extra inspecties bestaat, en je mogelijk hersteluitgaven moet dragen.

Ontvang Een Bod
Verkoop Je Camper in Riemst Zonder Zorgen om Keuring

Bod ontvangen? Gratis en vrijblijvend!

Nog nooit is het zo gemakkelijk geweest om een kampeerauto te verkopen. Vul het online verkoopformulier in en krijg dezelfde dag nog een gunstig hoge bod.