Actief sinds 2004

Motorhome, Camper of Mobilhome verkopen in Puurs

Droom je ervan om moeiteloos je mobilhome te verhandelen in Puurs? Laat ons je helpen die droom waar te maken! 🌈 Met slechts één klik kun je relaxen terwijl wij alles regelen. Jouw camper en motorhome verkopen was nog nooit zo eenvoudig en leuk 🎉.

Ja, ik wil nu een bod Neen, contacteer mij
100% Betrouwbaarheid
Wij staan garant voor een marktconforme prijs.
100% Tevredenheid
Bij ons kan je rekenen op een betrouwbare service.
100% Snelle Service
Onze experts handelen alles af binnen één dag. Geen wachttijden!
Home » Auto Verkopen » Motorhome verkopen » Opkoper van Motorhomes in Puurs

Tweedehands mobilhome verkopen in Puurs

Waarom wachten? Verkoop je motorhome vandaag nog in Puurs met de hulp van Auto Opkoper MIKE. Wij bieden een directe, eerlijke en transparante service binnen 2870.

Voor elke Puursenaar die droomt van een vlotte verkoop van hun camper in Puurs, is Auto Opkoper MIKE de oplossing. Vermijd de frustratie van eindeloos zoeken naar de juiste koper tussen de 76 opties. Kies voor een betrouwbare partner die helderheid, vlugheid, en maximale waarde biedt voor jouw motorhome.

Vermijd het gedoe van publicaties en twijfelachtige kampeerautoveilingen met Auto Opkoper MIKE. Vul het aanvraagformulier in met de details van je oude camper en Mike komt persoonlijk langs voor een beoordeling. Bij een overeenkomst krijg je onmiddellijk betaling.

Bij akkoord is de verkoop onmiddellijk voltooid en ontvang je onmiddellijk je geld. Onze benadering verzekert een snelle, veilige verkoop vrij van bijkomende lasten of complicaties. Met Auto Opkoper MIKE ervaar je moeiteloos het verkoopproces.

Wij kopen elke motorhome in Puurs
Auto Opkoper MIKE, dé specialist in kampeerauto verkoop in regio 2870!
Ontvang een Bod

Gemiddeld een 5 op 5 uit 13 beoordelingen .

Image link
Uw Merk, Ons Bod!

Wij Kopen Alle Motorhomes, Campers en Mobilhomes

Bij Auto Opkoper Mike zijn alle kampeerautomerken welkom, van A tot Z.

Hoe Gaan we te Werk?

Jouw Motorhome Verkopen in 4 Eenvoudige Stappen

1. HET AANMELDEN

Online aanmelding van de camper.

2. DE AFSPRAAK

Het inplannen van een afspraak.

3. INSPECTIE

We komen het kampeerauto inspecteren.

4. HET AKKOORD

Cash geld of via overschrijving.

NU Motorhome Aanmelden
Uw Motorhome, Onze Zorg

Onze sterke punten op een rij

Ga zitten, ontspan, en wij regelen de verkoop van uw mobilhome snel en efficiënt.

Klaar voor een eerlijk bod? Klik hier! 👀
Persoonlijk
Direct contact en persoonlijke service bij de verkoop van uw camper.
Transparante Communicatie
Je wordt op de hoogte gehouden bij elke stap van het proces.
Professioneel
Deskundige waardebepaling door ervaren specialisten in kampeerauto inkoop.
Betrouwbaar Netwerk
Onze uitgebreide connecties garanderen de beste deal voor uw motorhome.
Score van 5 op 5

Ontdek wat klanten
vertellen!

De klanttevredenheid van onze klanten staat bij ons hoog in het vaandel.

“Als Auto Opkoper Mike, gevestigd in het prachtige Puurs, Antwerpen, transformeer ik de verkoop van uw motorhome, mobilhome, kampeerwagen of camper in een zorgeloze ervaring. Klanten prijzen de snelle, eerlijke service en de liefde voor lokale tradities. Ik neem de tijd om de geschiedenis van elke kampeerwagen te leren kennen, net zoals ik de tijd neem om de rijke geschiedenis van Puurs te waarderen. Elk voertuig heeft een verhaal, net zoals elke straat in onze stad. Laat Auto Opkoper Mike uw verhaal voortzetten, met respect voor de waarde en de herinneringen die uw voertuig met zich meebrengt.”

MIKE – Motorhome Opkoper met 20 jaar ervaring

Voorbeeld van een Camperverkoop

Kies voor zekerheid, gemak en een uitstekende prijs!

Wil je je kampeerauto verkopen voor rond de €10.500? Overweeg je opties:

  • Zelf verkopen: Probeer zelf €10.000 te behalen via een online platform, met alle moeite van dien.
  • Verkoop aan AutoOpkoperMike: Krijg direct een vast bod van €9.250, zonder enig gedoe.
  • Onderhandelen met een dealer: Mik op een verkoopprijs van €9.000 door zelf te onderhandelen.

Hoewel AutoOpkoperMike misschien niet altijd het hoogste bod uitbrengt vergeleken met particuliere verkoop, biedt het wel ongeëvenaarde voordelen: geen keuring nodig, gratis ophaalservice, en een veilige plus razendsnelle afhandeling.

Image link
Waarom Auto Opkoper MIKE?

Wij regelen alles van A tot Z

Onmiddellijke Betaling
Ontvang direct je betaling bij akkoord, contant of via bankoverschrijving.
Gratis Ophaling
Geniet van onze kosteloze ophaalservice in heel Puurs en omstreken.
Geen Keuring Nodig
Verkoop je Motorhome zonder de stress van een technische keuring.
Persoonlijke Service
Een service op maat, aangepast aan jouw unieke situatie als Puursenaar.
Maximale Waarde
Gegarandeerd de hoogste prijs voor je camper, dankzij onze expertise.
Transparante Communicatie
Je wordt op de hoogte gehouden bij elke stap van het proces van de motorhome verkoop.
Image link
Volledige Ontzorging
Wij Regelen Alles
Vlotte Afhandeling
+20 Jaar Ervaring
Bespaar Heel Wat Tijd
Geen Kopzorgen
Maximale Waarde
Verkoop Eenvoudig in Puurs

Ontdek de charme van Puurs en verkoop je motorhome met eenvoud

Wanneer je besluit om je camper te verkopen in Puurs, ontdek je de rijke verleden en levenswijze die deze locatie te bieden heeft. Met attracties zoals Fort van Liezele, Arboretum Puurs, Munckbos, Park Fort Liezele, Groendomein Hof ter Zielbeek, Groendomein Hof van Coolhem, Tekbroek, Bosreservaat Coolhem, Landschapspark Fort Liezele, sleutelbosje, Barrevoetspad, Loop van de Zielbeek, fitnessroute park Fort Liezele, Polder van Bree, Fort Breendonk, de Vaartlandstappers, Neerheide, Dorpspomp, Paviljoen De Notelaer en iconische straten zoals Kerkstraat, Kasteeldreef, Kastanjelaan, Kasteelplein, Kerkdreef, Kerkplein, Koningin Astridlaan, Koningin Elisabethlaan., is Puurs niet alleen een geweldige plek om te wonen, maar ook om te verkennen. Of je nu een ritje maakt naar het Puurs, Ruisbroek-Sauvegarde, Station Antwerpen-Centraal voor een uitstapje of geniet van een maaltijd in een van de gezellige bistro’s, Puurs heeft voor elk wat wils. Auto Opkoper Mike begrijpt de emotionele waardevol die jouw kampeerauto kan hebben door al deze ervaringen en biedt daarom een eerlijke, efficiënte service om je camper te verkopen, zodat je je kunt richten op het maken van nieuwe ervaringen.

Ontvang Een Bod
Ontdek de charme van Puurs en verkoop je mobilhome met gemak
Puurs: Een bruisend centrum voor kunst en camper verkoop
Puurs: Cultuur & Motorhome verkoop

Puurs: Een levendig centrum voor cultuur en kampeerauto verkoop

Puurs staat bekend om zijn levendige maatschappij en maatschappij, met podia zoals cc Binder (Puurs-Sint-Amands), Studio 100 Pop-Up Theater, Koningin Elisabethzaal en gezellige eethuizen, waardoor het een perfecte locatie is voor zowel residenten als toeristen. De aanwezigheid van stopplaatsen maakt verplaatsen binnen en buiten de Puurs een fluitje van een cent, ideaal voor diegenen die hun motorhome willen verkopen en overschakelen op openbaar vervoer of op zoek zijn naar een nieuwe motorhome. Met Auto Opkoper Mike is het verkopen van je camper in Puurs eenvoudiger dan ooit. Wij waarderen je tijd en bieden een spoedige, efficiënte service, ook al woon je in de buurt van Liezele, Ruisbroek, Breendonk, Willebroek, Oppuurs, Niel, Lippelo, Hingene, Bornem, Tisselt, Boom, Blaasveld, zodat je meer tijd kunt doorbrengen aan het beleven van alles wat Puurs te bieden heeft.

Ontvang Een Bod
Repareren of Direct Verkopen

Verkoopklaar maken van je motorhome in Puurs: repareren of direct verkopen?

Overweeg je jouw camper te herstellen alvorens te van de hand doen in Puurs? Het is essentieel om eerst inzicht te krijgen in de kosten verbonden aan de reparaties. Daarvoor kun je terecht bij een lokale carrosseriebedrijf in Puurs, zoals Karel Lauwers, Carrosserie Mlk, Perfect Car, Carrosserie Krivand, Carrosserie Vermoesen, Auto’s Maes, Carrosserie Tierens, Carrosserie Adriaessens Bert & Zonen, Carrosserie De Boeck, Algemene Carrosseriebouw De Boeck, Car-Paint Edb, Carrosserie Tierens, Quality Autoservice, Garage Van Bortel, Garage Carlo Deckx, Carrosserie Eeckhout, Garage Van Den Broecke, Garage Carrosserie Lauwyck, Carrosserie Supercars Nv, Lavens Carrosserie, waar je een offerte voor de benodigde reparaties kunt aanvragen en je misschien moet verplaatsen naar Breendonk, Ruisbroek, Liezele, Pullaar, Den Engelsen Hoek, Ezendries, Kalfort, Veurt, Stampershoek, Schaafstraat, Rijweg, Puursheide, Overheide, Hamer, Moerhoek, Moerheide. Of, als alternatief, kun je jouw kampeerauto meteen zonder zorgen afstaan aan Mike, waarbij je direct een rechtvaardige prijs krijgt zonder de noodzaak voor voorafgaande reparaties.

Ontvang Een Bod
Verkoopklaar maken van je camper in Puurs: Repareren of Direct Verkopen?
Je wagen aanbieden bij een garagist in Puurs
Aanbieden bij Puurs Garagist

Je motorhome aanbieden bij een autobedrijf in Puurs

Overweeg je jouw camper te verkopen bij Garage Van Bortel, Quality Autoservice, Garage Desmedt, Karel Lauwers, Tcd Performance, Stabirem, Gavaro, Perfect Car, Verstappen, Nissan, Ceurstemont, Dn Trailers, Carrosserie Vermoesen, Carrosserie Mlk, Auto’s Maes, Bosch Car Service, Mercedes-Benz, Automobiel Center Puurs, Garage Schelkens, B2r Motorsport in Puurs? Bedenk dat zij niet elk type camper accepteren, zoals defecte, oude, beschadigde, of voor export bestemde motorhomes. De markt is vol, en zelfs goed onderhouden mobilhomes garanderen geen verkoop. Daar biedt Auto Opkoper MIKE een uitweg: wij kopen elke kampeerauto, ongeacht de staat. Ons proces is eenvoudig, met directe betaling en een transparante, snelle service. Vergeet de beperkingen en het gedoe bij garages; kies voor een zorgeloze verkoop met Mike, waar je altijd een eerlijke deal krijgt.

Ontvang Een Bod
Zorgeloze Verkoop in Puurs

Verkoop je mobilhome in Puurs zonder zorgen om keuring

Overweeg je jouw camper te verhandelen in Puurs en wil je het gedoe van een technische inspectie overslaan? Bij ons is dit absoluut mogelijk. Dit ontziet je niet alleen de moeite en uitgaven die bij een keuring komen kijken, maar ook zonder concessies te doen aan de verkoopwaarde van je motorhome. Indien je toch overweegt je mobilhome te laten keuren, zijn er diverse keuringsstations in en rond Puurs beschikbaar, waaronder: Autokeuring Willebroek. Voor de meest recente informatie over openingstijden, tarieven en andere relevante details, is het aan te raden de online bronnen van deze keuringsdiensten te bekijken. Bedenk wel dat het keuringsproces tijd in beslag neemt, de kans op extra inspecties bestaat, en je mogelijk hersteluitgaven moet dragen.

Ontvang Een Bod
Verkoop Je Camper in Puurs Zonder Zorgen om Keuring

Bod ontvangen? Gratis en vrijblijvend!

Nog nooit is het zo gemakkelijk geweest om een camper te verkopen. Vul het online verkoopformulier in en krijg dezelfde dag nog een gunstig hoge bod.