Actief sinds 2004

Motorhome, Camper of Mobilhome verkopen in Oostende

Speel je met het idee om je mobilhome van de hand te doen in Oostende? Hoera, je hebt de juiste plek gevonden! 📍 Als deskundige camper en motorhome opkoper beloven wij een direct en professioneel proces 🏎️💨, en zorgen we ervoor dat je de beste prijs krijgt voor je mobilhome 💶👍.

Ja, ik wil nu een bod Neen, contacteer mij
100% Betrouwbaarheid
Wij staan garant voor een marktconforme prijs.
100% Tevredenheid
Bij ons kan je rekenen op een betrouwbare service.
100% Snelle Service
Onze experts handelen alles af binnen één dag. Geen wachttijden!
Home » Auto Verkopen » Motorhome verkopen » Opkoper van Motorhomes in Oostende

Oude motorhome aanbieden in Oostende

Woon je in Oostende binnen de 8400 regio en wil je snel je motorhome verkopen? Auto Opkoper MIKE biedt de beste prijzen en een probleemloze verkoopervaring.

Als je in Oostende woont en je camper wilt verkopen, zoek dan niet verder. Voor elke Oostendenaar biedt Auto Opkoper MIKE een eenvoudige en snelle service. Geen eindeloze zoektochten meer naar betrouwbare garagisten.

Auto Opkoper MIKE zorgt voor een eenvoudig verkoopproces zonder online advertenties of twijfelachtige voertuigveilingen. Vul het formulier in met de details van je occasie motorhome, en Mike komt zelf langs om je motorhome te evalueren. Bij een akkoord krijg je onmiddellijk geld.

Oostende biedt talloze mogelijkheden, ook als het aankomt op het verkopen van je camper. Als Oostendenaar heb je toegang tot 150 garages en kampeerautohandelaren, maar geen enkele biedt de eenvoud en veiligheid zoals Auto Opkoper MIKE. Wij maken het proces van verkoop helder en duidelijk.

Wij kopen elke motorhome in Oostende
Auto Opkoper MIKE, dé specialist in kampeerauto verkoop in regio 8400!
Ontvang een Bod

Gemiddeld een 5 op 5 uit 13 beoordelingen .

Image link
Uw Merk, Ons Bod!

Wij Kopen Alle Motorhomes, Campers en Mobilhomes

Bij Auto Opkoper Mike zijn alle kampeerautomerken welkom, van A tot Z.

Hoe Gaan we te Werk?

Jouw Motorhome Verkopen in 4 Eenvoudige Stappen

1. HET AANMELDEN

Online aanmelding van de camper.

2. DE AFSPRAAK

Het inplannen van een afspraak.

3. INSPECTIE

We komen het kampeerauto inspecteren.

4. HET AKKOORD

Cash geld of via overschrijving.

NU Motorhome Aanmelden
Uw Motorhome, Onze Zorg

Onze sterke punten op een rij

Ga zitten, ontspan, en wij regelen de verkoop van uw mobilhome snel en efficiënt.

Klaar voor een eerlijk bod? Klik hier! 👀
Persoonlijk
Direct contact en persoonlijke service bij de verkoop van uw camper.
Transparante Communicatie
Je wordt op de hoogte gehouden bij elke stap van het proces.
Professioneel
Deskundige waardebepaling door ervaren specialisten in kampeerauto inkoop.
Betrouwbaar Netwerk
Onze uitgebreide connecties garanderen de beste deal voor uw motorhome.
Score van 5 op 5

Ontdek wat klanten
vertellen!

De klanttevredenheid van onze klanten staat bij ons hoog in het vaandel.

Als Auto Opkoper MIKE in het prachtige Oostende, zie ik elke dag hoe de West-Vlaamse zon op de motorhomes, mobilhomes, kampeerwagens en campers schijnt. Ik ben er trots op dat ik deze parels van de Vlaamse kust kan opkopen en een nieuwe thuis kan geven. Klanten waarderen mijn snelle, eerlijke service, en de frisse zeelucht die ik met elke deal meebreng. Ze vertellen me vaak hoe ze genieten van een wandeling langs de Albert I-promenade na de verkoop, met een gerust hart en een volle portemonnee. Bij Auto Opkoper MIKE, is uw volgende avontuur altijd net om de hoek.

MIKE – Motorhome Opkoper met 20 jaar ervaring

Voorbeeld van een Camperverkoop

Kies voor zekerheid, gemak en een uitstekende prijs!

Wil je je kampeerauto verkopen voor rond de €10.500? Overweeg je opties:

  • Zelf verkopen: Probeer zelf €10.000 te behalen via een online platform, met alle moeite van dien.
  • Verkoop aan AutoOpkoperMike: Krijg direct een vast bod van €9.250, zonder enig gedoe.
  • Onderhandelen met een dealer: Mik op een verkoopprijs van €9.000 door zelf te onderhandelen.

Hoewel AutoOpkoperMike misschien niet altijd het hoogste bod uitbrengt vergeleken met particuliere verkoop, biedt het wel ongeëvenaarde voordelen: geen keuring nodig, gratis ophaalservice, en een veilige plus razendsnelle afhandeling.

Image link
Waarom Auto Opkoper MIKE?

Wij regelen alles van A tot Z

Onmiddellijke Betaling
Ontvang onmiddellijk je geld bij akkoord, contant of via bankoverschrijving.
Gratis Ophaling
Geniet van onze kosteloze ophaalservice in heel Oostende en omstreken.
Geen Keuring Nodig
Verkoop je Motorhome zonder de stress van een technische keuring.
Persoonlijke Service
Een service op maat, aangepast aan jouw unieke situatie als Oostendenaar.
Maximale Waarde
Gegarandeerd de hoogste prijs voor je kampeerauto, dankzij onze expertise.
Transparante Communicatie
Je wordt op de hoogte gehouden bij elke stap van het proces van de motorhome verkoop.
Image link
Volledige Ontzorging
Wij Regelen Alles
Vlotte Afhandeling
+20 Jaar Ervaring
Bespaar Heel Wat Tijd
Geen Kopzorgen
Maximale Waarde
Verkoop Eenvoudig in Oostende

Ontdek de charme van Oostende en verkoop je camper met eenvoud

Wanneer je besluit om je motorhome te verkopen in Oostende, ontdek je de rijke historie en cultuur die deze plek te bieden heeft. Met hoogtepunten zoals Fort Napoleon, Ostend Beach, Lange Nelle, Leopoldpark, Kiosk Wapenplein, Ruiterstandbeeld van Koning Leopold II, Boat Charters Oostende, Sint-Pieterstoren, Oktoberfoor, Bloemenuurwerk, Raversijde Bad, Zeeliedenmonument, Plaque commémorative Aristide Doorme, Mu.ZEE, Sint-Petrus-en-Pauluskerk, IJslandvaarder Amandine en beroemde straten zoals Koning Albert I-laan, Kerkstraat, Koningin Astridlaan, Koningin Fabiolalaan, Koningin Elisabethlaan., is Oostende niet alleen een geweldige plaats om te leven, maar ook om te ontdekken. Of je nu een reis maakt naar het Oostende, The Kusttram, Internationale Luchthaven Oostende-Brugge (OST) voor een uitstapje of geniet van een maaltijd in een van de gezellige restaurants, Oostende heeft voor elk wat wils. Auto Opkoper Mike begrijpt de emotionele waardevol die jouw kampeerauto kan hebben door al deze ervaringen en biedt daarom een transparante, efficiënte service om je mobilhome te verkopen, zodat je je kunt concentreren op het maken van nieuwe herinneringen.

Ontvang Een Bod
Ontdek de charme van Oostende en verkoop je camper met eenvoud
Oostende: Een bruisend centrum voor kunst en kampeerauto verkoop
Oostende: Cultuur & Motorhome verkoop

Oostende: Een bruisend centrum voor kunst en kampeerauto verkoop

Oostende staat bekend om zijn levendige maatschappij en samenleving, met podia zoals Kursaal Oostende, Klein Strand, De Zwerver en uitnodigende eethuizen, waardoor het een ideale locatie is voor zowel inwoners als gasten. De aanwezigheid van haltes maakt reizen binnen en buiten de Oostende een fluitje van een cent, ideaal voor diegenen die hun camper willen verkopen en switchen op publiek transport of op zoek zijn naar een nieuwe camper. Met Auto Opkoper Mike is het verkopen van je camper in Oostende makkelijker dan ooit. Wij erkennen je tijd en bieden een snelle, doeltreffende service, ook al woon je in de buurt van Stene, Zandvoorde, Bredene, Snaaskerke, Leffinge, zodat je meer tijd kunt genieten aan het ervaren van alles wat Oostende te bieden heeft.

Ontvang Een Bod
Repareren of Direct Verkopen

Verkoopklaar maken van je mobilhome in Oostende: repareren of direct verkopen?

Overweeg je jouw motorhome te herstellen alvorens te verkopen in Oostende? Het is essentieel om eerst inzicht te krijgen in de kosten verbonden aan de herstellingen. Daarvoor kun je terecht bij een lokale garage in Oostende, zoals Carrosserie Missiaen, Bossche Autoschadebedrijf, Medard Garage, Citroën Garage Demeyere, Peel Noordzee, Feys Michel August, Swerts Sébastien, Carrosserie Floet’n, Pcr-Cars, Carrosserie Goemckaert, Interauto, Aquablue, Eurocar, Luyckx-Verhaeghe, Cocquyt, Autobedrijf Vermeire, Coppin A., Garage Carrosserie Lauwyck, Garage Van Den Broecke, Carrosserie Eeckhout, waar je een offerte voor de benodigde reparaties kunt aanvragen en je misschien moet gaan naar Gistel, Bredene, Middelkerke, De Haan, Oudenburg, Wenduine, Ichtegem, Wilskerke, Westende, Eernegem, Moere, Mannekensvere, Bekegem, Mariakerke, Stene, Raversijde. Of, als alternatief, kun je jouw kampeerauto meteen zonder zorgen verkopen aan Mike, waarbij je direct een eerlijke prijs krijgt zonder de noodzaak voor voorafgaande reparaties.

Ontvang Een Bod
Verkoopklaar maken van je kampeerauto in Oostende: Repareren of Direct Verkopen?
Je wagen aanbieden bij een garagehouder in Oostende
Aanbieden bij Oostende Garagist

Je motorhome aanbieden bij een autobedrijf in Oostende

Overweeg je jouw motorhome te verkopen bij Raes Autogroep, Citroën Garage Demeyere, Cocquyt, Marrannes Garage, Caluwier Service Bvba, Bv Motors, Vd Cars Knokke-Heist, Devos Luc Autotechniek, Nissan, Brackx Geert Autobedrijf, Skoda Raes Pop-Up De Showroom, Traen Noël, Garage Demuynck, Medard Garage, Renault Official Dealers, Suzuki, Volvo, Auto 5, Autobedrijf Vermeire, Garage Casino-Kursaal in Oostende? Bedenk dat zij niet elk type kampeerauto accepteren, zoals defecte, oude, beschadigde, of voor export bestemde campers. De markt is vol, en zelfs goed onderhouden campers garanderen geen verkoop. Daar biedt Auto Opkoper MIKE een uitweg: wij kopen elke mobilhome, ongeacht de staat. Ons proces is eenvoudig, met directe betaling en een transparante, snelle service. Vergeet de beperkingen en het gedoe bij reparatiebedrijven; kies voor een zorgeloze verkoop met Mike, waar je altijd een eerlijke deal krijgt.

Ontvang Een Bod
Zorgeloze Verkoop in Oostende

Verkoop je camper in Oostende zonder zorgen om keuring

Overweeg je jouw camper te aanbieden in Oostende en wil je het gedoe van een technische keuring overslaan? Bij ons is dit absoluut mogelijk. Dit bespaart je niet alleen de inspanning en uitgaven die bij een controle komen kijken, maar ook zonder concessies te doen aan de prijs van je mobilhome. Indien je toch overweegt je kampeerauto te laten inspecteren, zijn er diverse inspectielocaties in en rond Oostende beschikbaar, waaronder: Autokeuring KM Oostende. Voor de meest recente informatie over werkuren, prijzen en andere relevante details, is het aan te raden de online bronnen van deze keuringsdiensten te bekijken. Bedenk wel dat het keuringsproces uren in beslag neemt, de kans op extra inspecties bestaat, en je mogelijk reparatiekosten moet betalen.

Ontvang Een Bod
Verkoop Je Kampeerauto in Oostende Zonder Zorgen om Keuring

Bod ontvangen? Gratis en vrijblijvend!

Nog nooit is het zo gemakkelijk geweest om een motorhome te verkopen. Vul het online verkoopformulier in en krijg dezelfde dag nog een gunstig hoge bod.