Actief sinds 2004

Motorhome, Camper of Mobilhome verkopen in Mortsel

Speel je met het idee om je mobilhome van de hand te doen in Mortsel? Hoera, je hebt de juiste plek gevonden! 📍 Als betrouwbare camper en motorhome opkoper beloven wij een vlot en competent proces 🏎️💨, en zorgen we ervoor dat je de top prijs krijgt voor je mobilhome 💶👍.

Ja, ik wil nu een bod Neen, contacteer mij
100% Betrouwbaarheid
Wij staan garant voor een marktconforme prijs.
100% Tevredenheid
Bij ons kan je rekenen op een betrouwbare service.
100% Snelle Service
Onze experts handelen alles af binnen één dag. Geen wachttijden!
Home » Auto Verkopen » Motorhome verkopen » Opkoper van Motorhomes in Mortsel

Tweedehands camper verkopen in Mortsel

Ontvang de beste deal voor je tweedehands motorhome in Mortsel en 2640. Verkoop nu snel, makkelijk en zonder moeite.

Leef je in Mortsel en ben je klaar om afscheid te nemen van je camper? Voor elke Mortselaar die zijn motorhome snel en zorgeloos wil verkopen, biedt Auto Opkoper MIKE een vlekkeloze service. Vergeet het eindeloze zoeken naar eerlijke garagisten onder de 100 opties binnen je regio. Stap over op een moderne verkoopmethode die uren en energie bespaart.

Auto Opkoper MIKE zorgt voor een gemakkelijk verkoopproces zonder publicaties of onzekere kampeerautoveilingen. Vul het aanmeldingsformulier in met de details van je oude motorhome, en Mike komt persoonlijk langs om je mobilhome te beoordelen. Bij een akkoord krijg je direct betaling.

Zoek je naar een eenvoudige manier om je motorhome te verkopen in Mortsel? Auto Opkoper MIKE staat bekend als de betrouwbare en betrouwbare keuze voor elke Mortselaar. Met heel wat tevreden klanten in onze geschiedenis, garanderen wij een transparante en transparante afhandeling. Jouw gemak is onze prioriteit.

Wij kopen elke motorhome in Mortsel
Auto Opkoper MIKE, dé specialist in kampeerauto verkoop in regio 2640!
Ontvang een Bod

Gemiddeld een 5 op 5 uit 13 beoordelingen .

Image link
Uw Merk, Ons Bod!

Wij Kopen Alle Motorhomes, Campers en Mobilhomes

Bij Auto Opkoper Mike zijn alle kampeerautomerken welkom, van A tot Z.

Hoe Gaan we te Werk?

Jouw Motorhome Verkopen in 4 Eenvoudige Stappen

1. HET AANMELDEN

Online aanmelding van de camper.

2. DE AFSPRAAK

Het inplannen van een afspraak.

3. INSPECTIE

We komen het kampeerauto inspecteren.

4. HET AKKOORD

Cash geld of via overschrijving.

NU Motorhome Aanmelden
Uw Motorhome, Onze Zorg

Onze sterke punten op een rij

Ga zitten, ontspan, en wij regelen de verkoop van uw mobilhome snel en efficiënt.

Klaar voor een eerlijk bod? Klik hier! 👀
Persoonlijk
Direct contact en persoonlijke service bij de verkoop van uw camper.
Transparante Communicatie
Je wordt op de hoogte gehouden bij elke stap van het proces.
Professioneel
Deskundige waardebepaling door ervaren specialisten in kampeerauto inkoop.
Betrouwbaar Netwerk
Onze uitgebreide connecties garanderen de beste deal voor uw motorhome.
Score van 5 op 5

Ontdek wat klanten
vertellen!

De klanttevredenheid van onze klanten staat bij ons hoog in het vaandel.

Als Auto Opkoper MIKE, ben ik jouw betrouwbare partner in Mortsel, het groene hart van Antwerpen. Ik ben trots op de vele positieve ervaringen van klanten die hun motorhome, mobilhome, kampeerwagen of camper aan mij verkocht hebben. Ze waarderen mijn snelle, eerlijke service en de zorgeloze afhandeling. Ze vertellen over hoe ze genoten van een koffie in het gezellige centrum van Mortsel, terwijl ik alle papierwerk regelde. Met meer dan 10 jaar ervaring en honderden tevreden klanten, ben ik jouw go-to opkoper in de provincie Antwerpen. Verkoop aan Auto Opkoper MIKE, en ervaar het zelf!

MIKE – Motorhome Opkoper met 20 jaar ervaring

Voorbeeld van een Camperverkoop

Kies voor zekerheid, gemak en een uitstekende prijs!

Wil je je kampeerauto verkopen voor rond de €10.500? Overweeg je opties:

  • Zelf verkopen: Probeer zelf €10.000 te behalen via een online platform, met alle moeite van dien.
  • Verkoop aan AutoOpkoperMike: Krijg direct een vast bod van €9.250, zonder enig gedoe.
  • Onderhandelen met een dealer: Mik op een verkoopprijs van €9.000 door zelf te onderhandelen.

Hoewel AutoOpkoperMike misschien niet altijd het hoogste bod uitbrengt vergeleken met particuliere verkoop, biedt het wel ongeëvenaarde voordelen: geen keuring nodig, gratis ophaalservice, en een veilige plus razendsnelle afhandeling.

Image link
Waarom Auto Opkoper MIKE?

Wij regelen alles van A tot Z

Onmiddellijke Betaling
Ontvang direct je betaling bij akkoord, contant of via bankoverschrijving.
Gratis Ophaling
Geniet van onze kosteloze ophaalservice in heel Mortsel en omstreken.
Geen Keuring Nodig
Verkoop je Motorhome zonder de zorgen van een technische keuring.
Persoonlijke Service
Een service op maat, aangepast aan jouw unieke situatie als Mortselaar.
Maximale Waarde
Gegarandeerd de hoogste prijs voor je kampeerauto, dankzij onze expertise.
Transparante Communicatie
Je wordt op de hoogte gehouden bij elke stap van het proces van de motorhome verkoop.
Image link
Volledige Ontzorging
Wij Regelen Alles
Vlotte Afhandeling
+20 Jaar Ervaring
Bespaar Heel Wat Tijd
Geen Kopzorgen
Maximale Waarde
Verkoop Eenvoudig in Mortsel

Ontdek de charme van Mortsel en verkoop je kampeerwagen met gemak

Wanneer je besluit om je mobilhome te verkopen in Mortsel, ontdek je de rijke historie en cultuur die deze locatie te bieden heeft. Met hoogtepunten zoals Klein-Zwitserland, Papayoe binnenspeeltuin, archixplore, Elisabethlaan, Berchem, Bjorn’s tuinen, Gemeentelijk park Fort 5, Plein Floralaan, Torenruïne, Pagode, Fort 3, Renaat Braem Huis, Doolhof Rivierenhof, Pagodepoort, Landschapspark Frijthout, Prieel, Hand Yan Shuten, Arena architectuur, Paleis op de Meir, Discover-Antwerpen en bekende straten zoals Koningsstraat, Kasteelstraat, Kerkstraat, Karel Rogiersstraat, Kastanjelaan, Karel Oomsstraat, Krijgsbaan, Kloosterstraat, Korte Heide, is Mortsel niet alleen een geweldige plek om te wonen, maar ook om te bezoeken. Of je nu een tocht maakt naar het Mortsel-Deurnesteenweg, Mortsel-Liersesteenweg, Station Mortsel voor een uitstapje of geniet van een maaltijd in een van de gezellige restaurants, Mortsel heeft voor elk wat wils. Auto Opkoper Mike begrijpt de emotionele betekenis die jouw motorhome kan hebben door al deze momenten en biedt daarom een transparante, vlotte service om je mobilhome te verkopen, zodat je je kunt focussen op het maken van nieuwe herinneringen.

Ontvang Een Bod
Ontdek de charme van Mortsel en verkoop je motorhome met gemak
Mortsel: Een levendig centrum voor kunst en mobilhome verkoop
Mortsel: Cultuur & Motorhome verkoop

Mortsel: Een bruisend centrum voor kunst en camper verkoop

Mortsel staat bekend om zijn levendige gemeenschap en gemeenschap, met concertzalen zoals Vrije Tijd Mortsel, Koningin Elisabethzaal, AMUZ (Festival van Vlaanderen – Antwerpen) en gastvrije restaurants, waardoor het een geweldige plek is voor zowel inwoners als gasten. De aanwezigheid van stopplaatsen maakt reizen binnen en buiten de Mortsel een makkie, ideaal voor diegenen die hun mobilhome willen verkopen en switchen op openbaar vervoer of op zoek zijn naar een nieuwe motorhome. Met Auto Opkoper Mike is het verkopen van je camper in Mortsel makkelijker dan ooit. Wij respecteren je tijd en bieden een snelle, effectieve service, ook al woon je in de buurt van Deurne, Hove, Edegem, Boechout, Borsbeek, Vremde, Kontich, Borgerhout, Berchem, Wilrijk, Wommelgem, Antwerpen, Lint, zodat je meer tijd kunt doorbrengen aan het ervaren van alles wat Mortsel te bieden heeft.

Ontvang Een Bod
Repareren of Direct Verkopen

Verkoopklaar maken van je camper in Mortsel: repareren of direct verkopen?

Overweeg je jouw motorhome te herstellen alvorens te verhandelen in Mortsel? Het is essentieel om eerst inzicht te krijgen in de kosten verbonden aan de herstelwerkzaamheden. Daarvoor kun je terecht bij een lokale carrosseriebedrijf in Mortsel, zoals Karel Lauwers, Carrosserie Mlk, Perfect Car, Carrosserie Krivand, Garage Carlo Deckx, Auto’s Maes, Centrum Citroën, Carros Hasselt, Cryns Carrosserie Center Antwerpen, Carrosserie G Faes, Carrosserie Workshop, Quality Autoservice, Autohandel Van Dessel Bvba, Garage Van Bortel, Carrosserie Eeckhout, Garage Van Den Broecke, Garage Carrosserie Lauwyck, Lavens Carrosserie, Carrosserie Laurens, Autobedrijf Stuer, waar je een offerte voor de benodigde herstelwerkzaamheden kunt aanvragen en je misschien moet verplaatsen naar Kantekrooi, Waasdonk, Oude God, Kretenburg. Of, als alternatief, kun je jouw mobilhome meteen zonder zorgen verhandelen aan Mike, waarbij je direct een transparante prijs krijgt zonder de noodzaak voor voorafgaande herstelwerkzaamheden.

Ontvang Een Bod
Verkoopklaar maken van je camper in Mortsel: Repareren of Direct Verkopen?
Je wagen aanbieden bij een garagist in Mortsel
Aanbieden bij Mortsel Garagist

Je motorhome aanbieden bij een garage in Mortsel

Overweeg je jouw camper te verkopen bij Garage Van Bortel, Quality Autoservice, Garage Desmedt, Karel Lauwers, Tcd Performance, Stabirem, Gavaro, Perfect Car, Verstappen, Vital Garage, Garage Carlo Deckx, Garage Verdonck Bvba, Groszek Robert, Jan Willemsens – Specialist In Alfa Romeo En Fiat, Carrosserieherstellingen Fashion Car, Dn Trailers, Carrosserie Mlk, Auto’s Maes, Suzuki, Midas in Mortsel? Bedenk dat zij niet elk type mobilhome accepteren, zoals defecte, oude, beschadigde, of voor export bestemde campers. De markt is vol, en zelfs goed onderhouden motorhomes garanderen geen verkoop. Daar biedt Auto Opkoper MIKE een uitweg: wij kopen elke kampeerauto, ongeacht de staat. Ons proces is eenvoudig, met directe betaling en een transparante, snelle service. Vergeet de beperkingen en het gedoe bij garagisten; kies voor een zorgeloze verkoop met Mike, waar je altijd een eerlijke deal krijgt.

Ontvang Een Bod
Zorgeloze Verkoop in Mortsel

Verkoop je camper in Mortsel zonder zorgen om keuring

Overweeg je jouw kampeerauto te verhandelen in Mortsel en wil je het proces van een technische inspectie overslaan? Bij ons is dit geheel mogelijk. Dit bespaart je niet alleen de inspanning en uitgaven die bij een controle komen kijken, maar ook zonder concessies te doen aan de verkoopwaarde van je mobilhome. Indien je toch overweegt je kampeerauto te laten inspecteren, zijn er diverse keuringsstations in en rond Mortsel beschikbaar, waaronder: Autokeuring Kontich. Voor de meest recente informatie over werkuren, tarieven en andere relevante details, is het aan te raden de online bronnen van deze inspectiecentra te raadplegen. Bedenk wel dat het keuringsproces uren in beslag neemt, de kans op extra inspecties bestaat, en je mogelijk hersteluitgaven moet dragen.

Ontvang Een Bod
Verkoop Je Camper in Mortsel Zonder Zorgen om Keuring

Bod ontvangen? Gratis en vrijblijvend!

Nog nooit is het zo gemakkelijk geweest om een camper te verkopen. Vul het online verkoopformulier in en krijg dezelfde dag nog een gunstig hoge bod.