Actief sinds 2004

Motorhome, Camper of Mobilhome verkopen in Mol

Overweeg je om te verkopen van je mobilhome in Mol? Wij maken het proces probleemloos en gunstig 🛡️. Vertrouw op onze ervaring en krijg de deal die je verdient zonder enige werk van jouw kant 🏁.

Ja, ik wil nu een bod Neen, contacteer mij
100% Betrouwbaarheid
Wij staan garant voor een marktconforme prijs.
100% Tevredenheid
Bij ons kan je rekenen op een betrouwbare service.
100% Snelle Service
Onze experts handelen alles af binnen één dag. Geen wachttijden!
Home » Auto Verkopen » Motorhome verkopen » Opkoper van Motorhomes in Mol

2dehands kampeerauto verkopen in Mol

Verkoop je motorhome voor de beste waarde in Mol. Auto Opkoper MIKE zorgt voor een soepele afhandeling en onmiddellijke betaling, zonder verrassings kosten in 2400.

Verkoop je tweedehands mobilhome in Mol zonder zorgen. Auto Opkoper MIKE zorgt voor een naadloze afhandeling en de beste prijs. Jouw tevredenheid is gegarandeerd.

Auto Opkoper MIKE maakt het verkopen van je motorhome in Mol gemakkelijk. Geen gedoe met internetplatforms, maar een directe verkoop. Vul het formulier in met de details van je oude mobilhome en Mike komt zelf langs voor een evaluatie. Bij een akkoord krijg je onmiddellijk betaling.

Wil je als Mollenaar je mobilhome in Mol verkopen? Kies voor de specialist in de regio, Auto Opkoper MIKE, voor een efficiënte en eerlijke verkoop. Onze expertise staat voor je klaar.

Wij kopen elke motorhome in Mol
Auto Opkoper MIKE, dé specialist in kampeerauto verkoop in regio 2400!
Ontvang een Bod

Gemiddeld een 5 op 5 uit 13 beoordelingen .

Image link
Uw Merk, Ons Bod!

Wij Kopen Alle Motorhomes, Campers en Mobilhomes

Bij Auto Opkoper Mike zijn alle kampeerautomerken welkom, van A tot Z.

Hoe Gaan we te Werk?

Jouw Motorhome Verkopen in 4 Eenvoudige Stappen

1. HET AANMELDEN

Online aanmelding van de camper.

2. DE AFSPRAAK

Het inplannen van een afspraak.

3. INSPECTIE

We komen het kampeerauto inspecteren.

4. HET AKKOORD

Cash geld of via overschrijving.

NU Motorhome Aanmelden
Uw Motorhome, Onze Zorg

Onze sterke punten op een rij

Ga zitten, ontspan, en wij regelen de verkoop van uw mobilhome snel en efficiënt.

Klaar voor een eerlijk bod? Klik hier! 👀
Persoonlijk
Direct contact en persoonlijke service bij de verkoop van uw camper.
Transparante Communicatie
Je wordt op de hoogte gehouden bij elke stap van het proces.
Professioneel
Deskundige waardebepaling door ervaren specialisten in kampeerauto inkoop.
Betrouwbaar Netwerk
Onze uitgebreide connecties garanderen de beste deal voor uw motorhome.
Score van 5 op 5

Ontdek wat klanten
vertellen!

De klanttevredenheid van onze klanten staat bij ons hoog in het vaandel.

“Als Auto Opkoper MIKE, gevestigd in het pittoreske Mol in de provincie Antwerpen, ben ik trots op de positieve ervaringen van mijn klanten. Ze waarderen de vlotte en eerlijke service bij de verkoop van hun motorhome of camper. In de schaduw van de abdij van Postel, met haar beroemde kaas, of na een fietstocht langs de Kempense meren, help ik hen graag verder. Mijn lokale aanpak, gecombineerd met jarenlange expertise, zorgt voor een zorgeloze verkoop. Zoals klant Jan uit Balen zei: ‘Bij MIKE is het verkopen van je motorhome net zo ontspannend als kamperen zelf'.”

MIKE – Motorhome Opkoper met 20 jaar ervaring

Voorbeeld van een Camperverkoop

Kies voor zekerheid, gemak en een uitstekende prijs!

Wil je je kampeerauto verkopen voor rond de €10.500? Overweeg je opties:

  • Zelf verkopen: Probeer zelf €10.000 te behalen via een online platform, met alle moeite van dien.
  • Verkoop aan AutoOpkoperMike: Krijg direct een vast bod van €9.250, zonder enig gedoe.
  • Onderhandelen met een dealer: Mik op een verkoopprijs van €9.000 door zelf te onderhandelen.

Hoewel AutoOpkoperMike misschien niet altijd het hoogste bod uitbrengt vergeleken met particuliere verkoop, biedt het wel ongeëvenaarde voordelen: geen keuring nodig, gratis ophaalservice, en een veilige plus razendsnelle afhandeling.

Image link
Waarom Auto Opkoper MIKE?

Wij regelen alles van A tot Z

Onmiddellijke Betaling
Ontvang onmiddellijk je betaling bij akkoord, contant of via bankoverschrijving.
Gratis Ophaling
Geniet van onze kosteloze ophaalservice in heel Mol en omstreken.
Geen Keuring Nodig
Verkoop je Motorhome zonder de stress van een technische keuring.
Persoonlijke Service
Een service op maat, aangepast aan jouw unieke situatie als Mollenaar.
Maximale Waarde
Gegarandeerd de hoogste prijs voor je camper, dankzij onze expertise.
Transparante Communicatie
Je wordt op de hoogte gehouden bij elke stap van het proces van de motorhome verkoop.
Image link
Volledige Ontzorging
Wij Regelen Alles
Vlotte Afhandeling
+20 Jaar Ervaring
Bespaar Heel Wat Tijd
Geen Kopzorgen
Maximale Waarde
Verkoop Eenvoudig in Mol

Ontdek de charme van Mol en verkoop je kampeerauto met eenvoud

Wanneer je besluit om je kampeerauto te verkopen in Mol, ontdek je de rijke historie en levenswijze die deze plaats te bieden heeft. Met hoogtepunten zoals Quarz Experience Center, Ecocentrum De Goren, Mol, Buitengoor, De Scheepvaart nv, sluis 4, Torenmuseum Mol, Het Wolhuisje, Sas4-Toren, Escape Room Mol, Abdij Postel, Jakob Smitsmuseum, Moldersbok, Zilvermeer, Mol, De Heksenboom, Recreatie- en Natuurpark Keiheuvel, Kempens Landschap – Heidehuizen, Heidehuizen Natuurlandschap, Dorpspomp, Kempens Landschap – Buitengoor/Meergoren, Bossen SCK*CEN / VITO en bekende straten zoals Kerkstraat, Markt, Koning Albertlaan, Koningin Astridlaan, Koning Boudewijnlaan, Oude Kwaremontstraat, Mechelsesteenweg, Kerkplein, Kasteelstraat, Sint-Pietersstraat, is Mol niet alleen een geweldige locatie om te wonen, maar ook om te verkennen. Of je nu een tocht maakt naar het Mol, Geel voor een daguitstap of eet in een van de knusse eethuizen, Mol heeft voor elk wat wils. Auto Opkoper Mike begrijpt de emotionele waardevol die jouw motorhome kan hebben door al deze herinneringen en biedt daarom een eerlijke, efficiënte service om je kampeerauto te verkopen, zodat je je kunt richten op het maken van nieuwe herinneringen.

Ontvang Een Bod
Ontdek de charme van Mol en verkoop je kampeerauto met eenvoud
Mol: Een levendig centrum voor cultuur en mobilhome verkoop
Mol: Cultuur & Motorhome verkoop

Mol: Een bruisend centrum voor cultuur en motorhome verkoop

Mol staat bekend om zijn bruisende gemeenschap en gemeenschap, met concertzalen zoals Cultuurcentrum ’t Getouw, De Djoelen – Ontmoetingscentrum, theater- en concertzaal, Concertzaal De Singer en gezellige restaurants, waardoor het een perfecte plaats is voor zowel residenten als bezoekers. De aanwezigheid van stations maakt verplaatsen binnen en buiten de Mol een eitje, ideaal voor diegenen die hun kampeerauto willen verkopen en overstappen op publiek transport of op zoek zijn naar een nieuwe kampeerauto. Met Auto Opkoper Mike is het verkopen van je kampeerauto in Mol makkelijker dan ooit. Wij respecteren je tijd en bieden een spoedige, effectieve service, ook al woon je in de buurt van Dessel, Olmen, Balen, Meerhout, Retie, Geel, Kwaadmechelen, Oostham, Ham, Kasterlee, Eindhout, Leopoldsburg, Heppen, Laakdal, zodat je meer tijd kunt besteden aan het genieten van alles wat Mol te bieden heeft.

Ontvang Een Bod
Repareren of Direct Verkopen

Verkoopklaar maken van je kampeerauto in Mol: repareren of direct verkopen?

Overweeg je jouw mobilhome te herstellen alvorens te verkopen in Mol? Het is essentieel om eerst inzicht te krijgen in de kosten verbonden aan de herstelwerkzaamheden. Daarvoor kun je terecht bij een lokale carrosseriebedrijf in Mol, zoals Karel Lauwers, Carrosserie Mlk, Carrosserie Krivand, Perfect Car, Auto’s Maes, Citroen Felix Mol, Carrosserie Cools, My Motorhome, Verhees Carrosserie, Vanhoof Danny, Spot-On! Lakschade, Cx Truck Design, Meeus Timon, G&M Cars, E&W, Mermans, Carrosserie Daems Wim, Carrosserie Dierckx, Krassen-Dokter.Be, Content Cars, waar je een offerte voor de benodigde herstelwerkzaamheden kunt aanvragen en je misschien moet gaan naar Moorsel, Ezaart, Mol ter Nete, Ginderbuiten, Maslenbocht, Heissehuizen, Feineind, Donk, Millegem, Sluis, Bleken, Achterbos, De Klampen, Nieuwland, Molsveld, Zelm. Of, als alternatief, kun je jouw motorhome meteen zonder zorgen verkopen aan Mike, waarbij je direct een eerlijke prijs krijgt zonder de noodzaak voor voorafgaande reparaties.

Ontvang Een Bod
Verkoopklaar maken van je mobilhome in Mol: Repareren of Direct Verkopen?
Je wagen aanbieden bij een autobedrijf in Mol
Aanbieden bij Mol Garagist

Je motorhome aanbieden bij een garagist in Mol

Overweeg je jouw motorhome te verkopen bij Garage Van Bortel, Quality Autoservice, Garage Desmedt, Karel Lauwers, Tcd Performance, De Lim, Stabirem, Gavaro, Verstappen, Perfect Car, Nissan, De Lim Balen (Opel – Mercedes), De Lim Mol (Carrosserie), Auto’s Maes, Jacobs Garage, Toyota Garage Marc Janssens, Dn Trailers, Carrosserie Mlk, Mercedes Groep Vdh, Renault Official Dealers in Mol? Bedenk dat zij niet elk type kampeerauto accepteren, zoals defecte, oude, beschadigde, of voor export bestemde campers. De markt is vol, en zelfs goed onderhouden campers garanderen geen verkoop. Daar biedt Auto Opkoper MIKE een uitweg: wij kopen elke mobilhome, ongeacht de staat. Ons proces is eenvoudig, met directe betaling en een transparante, snelle service. Vergeet de beperkingen en het gedoe bij reparatiebedrijven; kies voor een zorgeloze verkoop met Mike, waar je altijd een eerlijke deal krijgt.

Ontvang Een Bod
Zorgeloze Verkoop in Mol

Verkoop je camper in Mol zonder zorgen om keuring

Overweeg je jouw camper te verhandelen in Mol en wil je het omslachtige van een technische keuring overslaan? Bij ons is dit absoluut mogelijk. Dit bespaart je niet alleen de inspanning en uitgaven die bij een controle komen kijken, maar ook zonder concessies te doen aan de prijs van je camper. Indien je toch overweegt je motorhome te laten keuren, zijn er diverse inspectielocaties in en rond Mol beschikbaar, waaronder: Autokeuring Malle. Voor de meest recente informatie over werkuren, tarieven en andere relevante details, is het aan te raden de website van deze inspectiecentra te bekijken. Bedenk wel dat het keuringsproces tijd in beslag neemt, de kans op een herkeuring bestaat, en je mogelijk reparatiekosten moet dragen.

Ontvang Een Bod
Verkoop Je Motorhome in Mol Zonder Zorgen om Keuring

Bod ontvangen? Gratis en vrijblijvend!

Nog nooit is het zo gemakkelijk geweest om een kampeerauto te verkopen. Vul het online verkoopformulier in en krijg dezelfde dag nog een gunstig hoge bod.