Actief sinds 2004

Motorhome, Camper of Mobilhome verkopen in Lummen

Overweeg je om afscheid te nemen van je mobilhome in Lummen? Wij maken het proces probleemloos en gunstig 🛡️. Vertrouw op onze ervaring en krijg de deal die je verdient zonder enige werk van jouw kant 🏁.

Ja, ik wil nu een bod Neen, contacteer mij
100% Betrouwbaarheid
Wij staan garant voor een marktconforme prijs.
100% Tevredenheid
Bij ons kan je rekenen op een betrouwbare service.
100% Snelle Service
Onze experts handelen alles af binnen één dag. Geen wachttijden!
Home » Auto Verkopen » Motorhome verkopen » Opkoper van Motorhomes in Lummen

Occasie mobilhome verkopen in Lummen

Woon je in Lummen binnen de 3560 regio en wil je snel je camper verkopen? Auto Opkoper MIKE biedt de hoogste prijzen en een probleemloze verkoopervaring.

Leef je in Lummen en ben je klaar om afscheid te nemen van je camper? Voor elke lummenaar die zijn camper zonder moeite en stressvrij wil verkopen, biedt Auto Opkoper MIKE een vlekkeloze service. Vergeet het eindeloze zoeken naar eerlijke kampeerbedrijven onder de 184 opties binnen je regio. Stap over op een geavanceerde verkoopmethode die uren en kracht bespaart.

Verwijder de intermediaire stappen en ontloop het gedoe van online publicaties of onvoorspelbare veilingen. Door simpelweg ons specifieke aanmeldingsformulier in te completeren met informatie over je occasie motorhome, neem je de eerste stap naar een moeiteloze verkoop. Auto Opkoper MIKE pakt het anders aan; wij bezoeken je toe voor een persoonlijke evaluatie en doen direct een marktconform bod.

Voor elke lummenaar die droomt van een vlotte verkoop van hun camper in Lummen, is Auto Opkoper MIKE de antwoord. Vermijd de teleurstelling van eindeloos zoeken naar de perfecte koper tussen de 184 opties. Kies voor een betrouwbare partner die helderheid, snelheid, en maximale waarde biedt voor jouw camper.

Wij kopen elke motorhome in Lummen
Auto Opkoper MIKE, dé specialist in kampeerauto verkoop in regio 3560!
Ontvang een Bod

Gemiddeld een 5 op 5 uit 13 beoordelingen .

Image link
Uw Merk, Ons Bod!

Wij Kopen Alle Motorhomes, Campers en Mobilhomes

Bij Auto Opkoper Mike zijn alle kampeerautomerken welkom, van A tot Z.

Hoe Gaan we te Werk?

Jouw Motorhome Verkopen in 4 Eenvoudige Stappen

1. HET AANMELDEN

Online aanmelding van de camper.

2. DE AFSPRAAK

Het inplannen van een afspraak.

3. INSPECTIE

We komen het kampeerauto inspecteren.

4. HET AKKOORD

Cash geld of via overschrijving.

NU Motorhome Aanmelden
Uw Motorhome, Onze Zorg

Onze sterke punten op een rij

Ga zitten, ontspan, en wij regelen de verkoop van uw mobilhome snel en efficiënt.

Klaar voor een eerlijk bod? Klik hier! 👀
Persoonlijk
Direct contact en persoonlijke service bij de verkoop van uw camper.
Transparante Communicatie
Je wordt op de hoogte gehouden bij elke stap van het proces.
Professioneel
Deskundige waardebepaling door ervaren specialisten in kampeerauto inkoop.
Betrouwbaar Netwerk
Onze uitgebreide connecties garanderen de beste deal voor uw motorhome.
Score van 5 op 5

Ontdek wat klanten
vertellen!

De klanttevredenheid van onze klanten staat bij ons hoog in het vaandel.

Als Auto Opkoper MIKE, ben ik trots op mijn reputatie in Lummen, de groene parel van Limburg. Klanten waarderen mijn eerlijke prijzen, snelle service en kennis van motorhomes. Ze genieten van het gemak van de verkoop, zonder de stress van onderhandelingen en advertenties. Met een blik op de prachtige Lummense natuur, zeggen ze vaak: ‘Mike, je maakt het ons gemakkelijk. We kunnen nu zonder zorgen genieten van onze nieuwe avonturen.' Dat is mijn doel, elke dag weer. Lummen kent me, vertrouwt me en verkoopt aan me. Dat is de kracht van Auto Opkoper MIKE.

MIKE – Motorhome Opkoper met 20 jaar ervaring

Voorbeeld van een Camperverkoop

Kies voor zekerheid, gemak en een uitstekende prijs!

Wil je je kampeerauto verkopen voor rond de €10.500? Overweeg je opties:

  • Zelf verkopen: Probeer zelf €10.000 te behalen via een online platform, met alle moeite van dien.
  • Verkoop aan AutoOpkoperMike: Krijg direct een vast bod van €9.250, zonder enig gedoe.
  • Onderhandelen met een dealer: Mik op een verkoopprijs van €9.000 door zelf te onderhandelen.

Hoewel AutoOpkoperMike misschien niet altijd het hoogste bod uitbrengt vergeleken met particuliere verkoop, biedt het wel ongeëvenaarde voordelen: geen keuring nodig, gratis ophaalservice, en een veilige plus razendsnelle afhandeling.

Image link
Waarom Auto Opkoper MIKE?

Wij regelen alles van A tot Z

Onmiddellijke Betaling
Ontvang onmiddellijk je betaling bij akkoord, contant of via bankoverschrijving.
Gratis Ophaling
Geniet van onze kosteloze ophaalservice in heel Lummen en omstreken.
Geen Keuring Nodig
Verkoop je Motorhome zonder de zorgen van een technische keuring.
Persoonlijke Service
Een service op maat, aangepast aan jouw unieke situatie als lummenaar.
Maximale Waarde
Gegarandeerd de hoogste prijs voor je kampeerauto, dankzij onze expertise.
Transparante Communicatie
Je wordt op de hoogte gehouden bij elke stap van het proces van de motorhome verkoop.
Image link
Volledige Ontzorging
Wij Regelen Alles
Vlotte Afhandeling
+20 Jaar Ervaring
Bespaar Heel Wat Tijd
Geen Kopzorgen
Maximale Waarde
Verkoop Eenvoudig in Lummen

Ontdek de charme van Lummen en verkoop je mobilhome met eenvoud

Wanneer je besluit om je kampeerauto te verkopen in Lummen, ontdek je de rijke historie en tradities die deze locatie te bieden heeft. Met attracties zoals Stichting Museum Moffarts, Natuurgebied Thiewinkel, Het bos van lummen, Abdij van Herkenrode, Start wandelingen Lummen centrum, Kambergen, Meldert bos, Beukenboom, Kapel van de Beukenboom, Joepiejoep bos, Langeheidestraat, Start Wandeling Thiewinkel, Gesnoeid BVBA, Start Wandelingen Meldert, Lakenhalle, Start wandeling Zwarte Beek, IVENTURA Intensive Adventures, Kunstgras VD, De Romantische tuin, Begijnhof Diest en beroemde straten zoals Kerkstraat, Koning Albertstraat, Koning Boudewijnstraat, Schoolstraat, Vrijheidstraat, Karel de Grotelei, Stationsstraat, Marktstraat, Zandstraat, is Lummen niet alleen een geweldige plek om te verblijven, maar ook om te bezoeken. Of je nu een tocht maakt naar het Station Schulen, Heusden, Hasselt, Diest, ’t Vloot Schulensmeer, Beverlo, Paal Dorp, Beukenhof, Alken, Bezoekerscentrum Schulensmeer voor een daguitstap of geniet van een maaltijd in een van de gezellige eethuizen, Lummen heeft voor elk wat wils. Auto Opkoper Mike begrijpt de emotionele betekenis die jouw mobilhome kan hebben door al deze momenten en biedt daarom een rechtvaardige, efficiënte service om je motorhome te verkopen, zodat je je kunt focussen op het maken van nieuwe herinneringen.

Ontvang Een Bod
Ontdek de charme van Lummen en verkoop je mobilhome met eenvoud
Lummen: Een levendig centrum voor kunst en motorhome verkoop
Lummen: Cultuur & Motorhome verkoop

Lummen: Een levendig centrum voor cultuur en mobilhome verkoop

Lummen staat bekend om zijn levendige maatschappij en maatschappij, met podia zoals Muziekodroom, Feestzaal: De ware vrienden, Jeugdhuis XL en gezellige eethuizen, waardoor het een perfecte locatie is voor zowel residenten als bezoekers. De aanwezigheid van stations maakt reizen binnen en buiten de Lummen een fluitje van een cent, ideaal voor diegenen die hun kampeerauto willen verkopen en overschakelen op OV of op zoek zijn naar een nieuwe mobilhome. Met Auto Opkoper Mike is het verkopen van je kampeerauto in Lummen makkelijker dan ooit. Wij waarderen je tijd en bieden een spoedige, efficiënte service, ook al woon je in de buurt van Meldert, Schulen, Spalbeek, Linkhout, Berbroek, Herk-de-Stad, Kermt, Diest, Paal, Stokrooie, Zelem, Beringen, Donk, Halen, Schaffen, zodat je meer tijd kunt doorbrengen aan het beleven van alles wat Lummen te bieden heeft.

Ontvang Een Bod
Repareren of Direct Verkopen

Verkoopklaar maken van je motorhome in Lummen: repareren of direct verkopen?

Overweeg je jouw camper te repareren alvorens te verhandelen in Lummen? Het is essentieel om eerst inzicht te krijgen in de kosten verbonden aan de reparaties. Daarvoor kun je terecht bij een lokale carrosseriebedrijf in Lummen, zoals Beliën Carrosserie & Tankstation, Carrosserie Mlk, Carrosserie Patrick Cardinaels Nv, Stalmans Carrosserie, Carrosserie Vermoesen, Garage Cox – 1,2,3 Autoservice, Schepers Francois, Car Care Peeters, Vanaenrode, Herker Auto- En Carrosseriebedrijf, Color & Bodyworks Vince, Garage Van Eerdewegh, Truck Center Frederix, Smeulders Danny Alfons Henri, Carrosserie Schepers, Pulinx Peter, Svr, Buiting Motors, Mobil Glass Service – Mgs, Autoschade Pirens, waar je een offerte voor de benodigde herstelwerkzaamheden kunt aanvragen en je misschien moet reizen naar Genenbos, Meldert, Linkhout, Laren, Thiewinkel, Schalbroek. Of, als alternatief, kun je jouw camper meteen zonder zorgen verhandelen aan Mike, waarbij je direct een eerlijke prijs krijgt zonder de noodzaak voor voorafgaande herstelwerkzaamheden.

Ontvang Een Bod
Verkoopklaar maken van je kampeerauto in Lummen: Repareren of Direct Verkopen?
Je wagen aanbieden bij een autobedrijf in Lummen
Aanbieden bij Lummen Garagist

Je motorhome aanbieden bij een garagehouder in Lummen

Overweeg je jouw motorhome te verkopen bij Garage Desmedt, Vaneerdewegh | Garage En Total Tankstation, Auto’s Ronny, Haesen Nv, Gijbels E, Dn Trailers, Carrosserie Vermoesen, Carrosserie Mlk, Suzuki, Midas, Renault Official Dealers, Kennes, Deboutte, Kenens Ivan (Garage), Garage Lekens, Garage Eykens, Midas, Garage Geerts, Garage Bielen, Govaerts Halen in Lummen? Bedenk dat zij niet elk type kampeerauto accepteren, zoals defecte, oude, beschadigde, of voor export bestemde campers. De markt is vol, en zelfs goed onderhouden mobilhomes garanderen geen verkoop. Daar biedt Auto Opkoper MIKE een uitweg: wij kopen elke kampeerauto, ongeacht de staat. Ons proces is eenvoudig, met directe betaling en een transparante, snelle service. Vergeet de beperkingen en het gedoe bij garages; kies voor een zorgeloze verkoop met Mike, waar je altijd een eerlijke deal krijgt.

Ontvang Een Bod
Zorgeloze Verkoop in Lummen

Verkoop je kampeerauto in Lummen zonder zorgen om keuring

Overweeg je jouw motorhome te verkopen in Lummen en wil je het omslachtige van een technische inspectie overslaan? Bij ons is dit volledig mogelijk. Dit bespaart je niet alleen de moeite en uitgaven die bij een keuring komen kijken, maar ook zonder concessies te doen aan de prijs van je camper. Indien je toch overweegt je kampeerauto te laten inspecteren, zijn er diverse inspectielocaties in en rond Lummen beschikbaar, waaronder: Autokeuring Diest. Voor de meest recente informatie over openingstijden, tarieven en andere relevante details, is het aan te raden de website van deze keuringsdiensten te raadplegen. Bedenk wel dat het keuringsproces uren in beslag neemt, de kans op extra inspecties bestaat, en je mogelijk reparatiekosten moet dragen.

Ontvang Een Bod
Verkoop Je Motorhome in Lummen Zonder Zorgen om Keuring

Bod ontvangen? Gratis en vrijblijvend!

Nog nooit is het zo gemakkelijk geweest om een mobilhome te verkopen. Vul het online verkoopformulier in en krijg dezelfde dag nog een gunstig hoge bod.