Actief sinds 2004

Motorhome, Camper of Mobilhome verkopen in Herstappe

Droom je ervan om zonder moeite je mobilhome te verhandelen in Herstappe? Laat ons je helpen die droom waar te maken! 🌈 Met slechts één klik kun je rusten terwijl wij alles regelen. Jouw camper en motorhome verkopen was nog nooit zo plezierig en leuk 🎉.

Ja, ik wil nu een bod Neen, contacteer mij
100% Betrouwbaarheid
Wij staan garant voor een marktconforme prijs.
100% Tevredenheid
Bij ons kan je rekenen op een betrouwbare service.
100% Snelle Service
Onze experts handelen alles af binnen één dag. Geen wachttijden!
Home » Auto Verkopen » Motorhome verkopen » Opkoper van Motorhomes in Herstappe

Tweedehands kampeerauto aanbieden in Herstappe

Wil je jouw motorhome zonder problemen en snel verkopen in Herstappe? Kies dan voor Auto Opkoper MIKE, jouw vertrouwde autoriteit in de motorhome verkoop binnen de 3717 regio!

Ervaar de verlichting van een snelle verkoop in Herstappe zonder de stress van onderhandelingen. Voor herstappenaar die belang en efficiëntie belangrijk vinden, biedt Auto Opkoper MIKE een unieke service. Zeg vaarwel tegen de lange wachttijden en twijfels die vaak komen kijken bij het verkopen via klassieke garagehouders.

Auto Opkoper MIKE maakt het verkopen van je mobilhome eenvoudig. Geen behoefte aan publicaties of onzekere motorhome veilingen. Vul simpelweg het formulier in met de specificaties van je 2dehands motorhome en Mike komt zelf langs om je mobilhome te evalueren. Bij een overeenkomst ontvang je direct betaling.

Ervaar de verlichting van een snelle verkoop in Herstappe zonder de stress van onderhandelingen. Voor herstappenaar die waarde en efficiëntie belangrijk vinden, biedt Auto Opkoper MIKE een unieke service. Zeg vaarwel tegen de lange vertragingen en twijfels die vaak komen kijken bij het verkopen via traditionele garagehouders.

Wij kopen elke motorhome in Herstappe
Auto Opkoper MIKE, dé specialist in kampeerauto verkoop in regio 3717!
Ontvang een Bod

Gemiddeld een 5 op 5 uit 13 beoordelingen .

Image link
Uw Merk, Ons Bod!

Wij Kopen Alle Motorhomes, Campers en Mobilhomes

Bij Auto Opkoper Mike zijn alle kampeerautomerken welkom, van A tot Z.

Hoe Gaan we te Werk?

Jouw Motorhome Verkopen in 4 Eenvoudige Stappen

1. HET AANMELDEN

Online aanmelding van de camper.

2. DE AFSPRAAK

Het inplannen van een afspraak.

3. INSPECTIE

We komen het kampeerauto inspecteren.

4. HET AKKOORD

Cash geld of via overschrijving.

NU Motorhome Aanmelden
Uw Motorhome, Onze Zorg

Onze sterke punten op een rij

Ga zitten, ontspan, en wij regelen de verkoop van uw mobilhome snel en efficiënt.

Klaar voor een eerlijk bod? Klik hier! 👀
Persoonlijk
Direct contact en persoonlijke service bij de verkoop van uw camper.
Transparante Communicatie
Je wordt op de hoogte gehouden bij elke stap van het proces.
Professioneel
Deskundige waardebepaling door ervaren specialisten in kampeerauto inkoop.
Betrouwbaar Netwerk
Onze uitgebreide connecties garanderen de beste deal voor uw motorhome.
Score van 5 op 5

Ontdek wat klanten
vertellen!

De klanttevredenheid van onze klanten staat bij ons hoog in het vaandel.

Als Auto Opkoper MIKE, ben ik trots op mijn reputatie in Herstappe, het kleinste stadje van Limburg. Klanten waarderen de eenvoud en transparantie van het verkoopproces. In de schaduw van de Sint-Janskerk, hebben we al vele motorhomes en campers opgekocht, altijd met respect voor de lokale tradities. Sinds 2015 hebben we al meer dan 150 voertuigen opgekocht in Herstappe, een bewijs van ons vertrouwen in deze prachtige gemeenschap. Verkoop uw motorhome aan Auto Opkoper MIKE en ervaar zelf de Limburgse gastvrijheid en professionaliteit.

MIKE – Motorhome Opkoper met 20 jaar ervaring

Voorbeeld van een Camperverkoop

Kies voor zekerheid, gemak en een uitstekende prijs!

Wil je je kampeerauto verkopen voor rond de €10.500? Overweeg je opties:

  • Zelf verkopen: Probeer zelf €10.000 te behalen via een online platform, met alle moeite van dien.
  • Verkoop aan AutoOpkoperMike: Krijg direct een vast bod van €9.250, zonder enig gedoe.
  • Onderhandelen met een dealer: Mik op een verkoopprijs van €9.000 door zelf te onderhandelen.

Hoewel AutoOpkoperMike misschien niet altijd het hoogste bod uitbrengt vergeleken met particuliere verkoop, biedt het wel ongeëvenaarde voordelen: geen keuring nodig, gratis ophaalservice, en een veilige plus razendsnelle afhandeling.

Image link
Waarom Auto Opkoper MIKE?

Wij regelen alles van A tot Z

Onmiddellijke Betaling
Ontvang direct je geld bij akkoord, contant of via bankoverschrijving.
Gratis Ophaling
Geniet van onze kosteloze ophaalservice in heel Herstappe en omstreken.
Geen Keuring Nodig
Verkoop je Motorhome zonder de stress van een technische keuring.
Persoonlijke Service
Een service op maat, aangepast aan jouw unieke situatie als herstappenaar.
Maximale Waarde
Gegarandeerd de hoogste prijs voor je mobilhome, dankzij onze expertise.
Transparante Communicatie
Je wordt op de hoogte gehouden bij elke stap van het proces van de motorhome verkoop.
Image link
Volledige Ontzorging
Wij Regelen Alles
Vlotte Afhandeling
+20 Jaar Ervaring
Bespaar Heel Wat Tijd
Geen Kopzorgen
Maximale Waarde
Verkoop Eenvoudig in Herstappe

Ontdek de charme van Herstappe en verkoop je kampeerwagen met gemak

Wanneer je besluit om je camper te verkopen in Herstappe, ontdek je de rijke geschiedenis en cultuur die deze locatie te bieden heeft. Met attracties zoals springkastelen en attracties, EUROPEAN FLIGHT SIMULATOR, Winterland Hasselt, Alden Biesen, Herstappeltombe, Helsheaven – zwevende kapel, Watervallen van Coo, Montagne de Bueren, Begijnekruis, Romeinse muur, Grot van Comblain, Plopsa Coo, Uitzicht over Sint-Truiden Bloesemroute, Reading between the lines, Perron, Tramway Touristique de l’Aisne A.S.B.L. en iconische straten zoals Kerkstraat, Kerkplein, Kerkhofstraat, Kerkstraatje, Kerkpad, Kerkweg, Kerkdreef, Kerkhoflaan., is Herstappe niet alleen een geweldige plaats om te verblijven, maar ook om te verkennen. Of je nu een reis maakt naar het Hasselt, Maastricht, Eijsden, Maastricht Randwyck, Valkenburg, Diepenbeek, Alken, Haspenhoeve Bed & Breakfast, Nuth, Chevremont voor een uitstapje of dineert in een van de sfeervolle bistro’s, Herstappe heeft voor elk wat wils. Auto Opkoper Mike begrijpt de emotionele waardevol die jouw kampeerauto kan hebben door al deze ervaringen en biedt daarom een eerlijke, snelle service om je motorhome te verkopen, zodat je je kunt focussen op het maken van nieuwe herinneringen.

Ontvang Een Bod
Ontdek de charme van Herstappe en verkoop je camper met gemak
Herstappe: Een levendig centrum voor cultuur en camper verkoop
Herstappe: Cultuur & Motorhome verkoop

Herstappe: Een bruisend centrum voor cultuur en motorhome verkoop

Herstappe staat bekend om zijn bruisende cultuur en gemeenschap, met muziekzalen zoals Muziekodroom, Fabrik, Zaal Concordia en gezellige bistro’s, waardoor het een perfecte plek is voor zowel bewoners als toeristen. De aanwezigheid van haltes maakt navigeren binnen en buiten de Herstappe een fluitje van een cent, ideaal voor diegenen die hun motorhome willen verkopen en switchen op OV of op zoek zijn naar een nieuwe camper. Met Auto Opkoper Mike is het verkopen van je kampeerauto in Herstappe eenvoudiger dan ooit. Wij waarderen je tijd en bieden een snelle, efficiënte service, ook al woon je in de buurt van Lauw, Odeur, Crisnée, Rutten, Thys, Villers-l’Evêque, Otrange, Othée, Kemexhe, Fize-le-Marsal, Diets-Heur, Xhendremael, Koninksem, Hognoul, Vechmaal, zodat je meer tijd kunt besteden aan het genieten van alles wat Herstappe te bieden heeft.

Ontvang Een Bod
Repareren of Direct Verkopen

Verkoopklaar maken van je motorhome in Herstappe: repareren of direct verkopen?

Overweeg je jouw kampeerauto te herstellen alvorens te verhandelen in Herstappe? Het is essentieel om eerst inzicht te krijgen in de kosten verbonden aan de herstellingen. Daarvoor kun je terecht bij een lokale reparatiewerkplaats in Herstappe, zoals Beliën Carrosserie & Tankstation, Carrosserie Patrick Cardinaels Nv, Karel Lauwers, Garage Carlo Deckx, Carrosserie Eeckhout, Garage Van Den Broecke, Garage Carrosserie Lauwyck, Garage Robert, Plevoets Carrosserie, Truck & Trailer Richt Service, Stalmans Carrosserie, Carrosserie Verbieren – Van De Weyer, Auto’s Maes, Vereecken Robert Garage-Carrosserie, Tac N.V., Arcari, Carrosserie Centrum, Mav St-Vincent, Petitjean, Carrosserie Krivand, waar je een offerte voor de benodigde herstellingen kunt aanvragen en je misschien moet verplaatsen naar Lauw, Piringen, Widooie, Haren, Jesseren. Of, als alternatief, kun je jouw mobilhome meteen zonder zorgen verkopen aan Mike, waarbij je direct een transparante prijs krijgt zonder de noodzaak voor voorafgaande reparaties.

Ontvang Een Bod
Verkoopklaar maken van je mobilhome in Herstappe: Repareren of Direct Verkopen?
Je wagen aanbieden bij een autobedrijf in Herstappe
Aanbieden bij Herstappe Garagist

Je motorhome aanbieden bij een garagist in Herstappe

Overweeg je jouw motorhome te verkopen bij Auto’s Ronny, Schrooten Autocenter, A.S.J.H., Truck- En Busservice, Briers Outdoor Life, Akp Industriebouw Nv, Nissan, De Lim, Garage De Wispelaere, Decaigny Selected Cars & Vans, Raes Autogroep, Vaneerdewegh | Garage En Total Tankstation, Haesen Nv, Wysmans Garage – Bosch Car Service, Garage Baeten, Schrooten Garage Nv, Garage Wellens, Garage Pauwels R&B, Garage Peppino Lommel, Garage Wuyts in Herstappe? Bedenk dat zij niet elk type camper accepteren, zoals defecte, oude, beschadigde, of voor export bestemde motorhomes. De markt is vol, en zelfs goed onderhouden mobilhomes garanderen geen verkoop. Daar biedt Auto Opkoper MIKE een uitweg: wij kopen elke motorhome, ongeacht de staat. Ons proces is eenvoudig, met directe betaling en een transparante, snelle service. Vergeet de beperkingen en het gedoe bij garagisten; kies voor een zorgeloze verkoop met Mike, waar je altijd een eerlijke deal krijgt.

Ontvang Een Bod
Zorgeloze Verkoop in Herstappe

Verkoop je kampeerauto in Herstappe zonder zorgen om keuring

Overweeg je jouw motorhome te verkopen in Herstappe en wil je het omslachtige van een technische inspectie overslaan? Bij ons is dit volledig mogelijk. Dit ontziet je niet alleen de inspanning en kosten die bij een controle komen kijken, maar ook zonder concessies te doen aan de verkoopwaarde van je mobilhome. Indien je toch overweegt je motorhome te laten keuren, zijn er diverse keuringsstations in en rond Herstappe beschikbaar, waaronder: Autokeuring Heers. Voor de meest actuele informatie over openingstijden, prijzen en andere relevante details, is het aan te raden de website van deze inspectiecentra te raadplegen. Bedenk wel dat het keuringsproces tijd in beslag neemt, de kans op extra inspecties bestaat, en je mogelijk reparatiekosten moet betalen.

Ontvang Een Bod
Verkoop Je Mobilhome in Herstappe Zonder Zorgen om Keuring

Bod ontvangen? Gratis en vrijblijvend!

Nog nooit is het zo gemakkelijk geweest om een kampeerauto te verkopen. Vul het online verkoopformulier in en krijg dezelfde dag nog een gunstig hoge bod.