Actief sinds 2004

Motorhome, Camper of Mobilhome verkopen in Essen

Wil je snel van je mobilhome af in Essen zonder hassles? Wij staan klaar! 🚀 Vertrouw op onze onmiddellijke en transparante service en krijg direct cash 💰 voor je camper en motorhome. Geen problemen, geen verrassingen!

Ja, ik wil nu een bod Neen, contacteer mij
100% Betrouwbaarheid
Wij staan garant voor een marktconforme prijs.
100% Tevredenheid
Bij ons kan je rekenen op een betrouwbare service.
100% Snelle Service
Onze experts handelen alles af binnen één dag. Geen wachttijden!
Home » Auto Verkopen » Motorhome verkopen » Opkoper van Motorhomes in Essen

2dehands kampeerauto aanbieden in Essen

Zoek je een betrouwbare motorhome opkoper in Essen en de 2910 regio? Met meer dan 20 jaar ervaring, biedt Auto Opkoper MIKE een top service voor het verkopen van je mobilhome op de meest vlotte manier.

Wil je als Essenaar je mobilhome in Essen verkopen? Kies voor de expert in de regio, Auto Opkoper MIKE, voor een efficiënte en eerlijke verkoop. Onze expertise staat voor je klaar.

Auto Opkoper MIKE maakt het verkopen van je motorhome eenvoudig. Geen behoefte aan publicaties of onzekere kampeerautoveilingen. Vul simpelweg het aanmeldingsformulier in met de bijzonderheden van je 2dehands camper en Mike komt persoonlijk langs om je camper te evalueren. Bij een akkoord ontvang je onmiddellijk geld.

Zoek je naar een eenvoudige manier om je mobilhome te verkopen in Essen? Auto Opkoper MIKE staat bekend als de vriendelijke en veilige keuze voor elke Essenaar. Met heel wat tevreden klanten in onze geschiedenis, garanderen wij een eerlijke en transparante afhandeling. Jouw comfort is onze belangrijkste zorg.

Wij kopen elke motorhome in Essen
Auto Opkoper MIKE, dé specialist in kampeerauto verkoop in regio 2910!
Ontvang een Bod

Gemiddeld een 5 op 5 uit 13 beoordelingen .

Image link
Uw Merk, Ons Bod!

Wij Kopen Alle Motorhomes, Campers en Mobilhomes

Bij Auto Opkoper Mike zijn alle kampeerautomerken welkom, van A tot Z.

Hoe Gaan we te Werk?

Jouw Motorhome Verkopen in 4 Eenvoudige Stappen

1. HET AANMELDEN

Online aanmelding van de camper.

2. DE AFSPRAAK

Het inplannen van een afspraak.

3. INSPECTIE

We komen het kampeerauto inspecteren.

4. HET AKKOORD

Cash geld of via overschrijving.

NU Motorhome Aanmelden
Uw Motorhome, Onze Zorg

Onze sterke punten op een rij

Ga zitten, ontspan, en wij regelen de verkoop van uw mobilhome snel en efficiënt.

Klaar voor een eerlijk bod? Klik hier! 👀
Persoonlijk
Direct contact en persoonlijke service bij de verkoop van uw camper.
Transparante Communicatie
Je wordt op de hoogte gehouden bij elke stap van het proces.
Professioneel
Deskundige waardebepaling door ervaren specialisten in kampeerauto inkoop.
Betrouwbaar Netwerk
Onze uitgebreide connecties garanderen de beste deal voor uw motorhome.
Score van 5 op 5

Ontdek wat klanten
vertellen!

De klanttevredenheid van onze klanten staat bij ons hoog in het vaandel.

“Als Auto Opkoper MIKE, ben ik uw betrouwbare partner in Essen, de groene parel van Antwerpen. Met mijn jarenlange ervaring en lokale kennis, zorg ik voor een vlotte en eerlijke verkoop van uw motorhome of camper. Klanten in Essen waarderen de transparantie en snelheid waarmee ik werk. Van de rustige straten van Wildert tot de levendige dorpskern van Essen-centrum, ik kom overal. Een recente klant merkte op: ‘Mike maakte de verkoop van onze kampeerwagen zo eenvoudig als een wandeling in het prachtige Karrenmuseum.' Verkoop uw motorhome aan Auto Opkoper MIKE, waar de verkoop net zo aangenaam is als het reizen zelf.”

MIKE – Motorhome Opkoper met 20 jaar ervaring

Voorbeeld van een Camperverkoop

Kies voor zekerheid, gemak en een uitstekende prijs!

Wil je je kampeerauto verkopen voor rond de €10.500? Overweeg je opties:

  • Zelf verkopen: Probeer zelf €10.000 te behalen via een online platform, met alle moeite van dien.
  • Verkoop aan AutoOpkoperMike: Krijg direct een vast bod van €9.250, zonder enig gedoe.
  • Onderhandelen met een dealer: Mik op een verkoopprijs van €9.000 door zelf te onderhandelen.

Hoewel AutoOpkoperMike misschien niet altijd het hoogste bod uitbrengt vergeleken met particuliere verkoop, biedt het wel ongeëvenaarde voordelen: geen keuring nodig, gratis ophaalservice, en een veilige plus razendsnelle afhandeling.

Image link
Waarom Auto Opkoper MIKE?

Wij regelen alles van A tot Z

Onmiddellijke Betaling
Ontvang onmiddellijk je geld bij akkoord, contant of via bankoverschrijving.
Gratis Ophaling
Geniet van onze kosteloze ophaalservice in heel Essen en omstreken.
Geen Keuring Nodig
Verkoop je Motorhome zonder de zorgen van een technische keuring.
Persoonlijke Service
Een service op maat, aangepast aan jouw unieke situatie als Essenaar.
Maximale Waarde
Gegarandeerd de hoogste prijs voor je kampeerauto, dankzij onze expertise.
Transparante Communicatie
Je wordt op de hoogte gehouden bij elke stap van het proces van de motorhome verkoop.
Image link
Volledige Ontzorging
Wij Regelen Alles
Vlotte Afhandeling
+20 Jaar Ervaring
Bespaar Heel Wat Tijd
Geen Kopzorgen
Maximale Waarde
Verkoop Eenvoudig in Essen

Ontdek de charme van Essen en verkoop je motorhome met eenvoud

Wanneer je besluit om je motorhome te verkopen in Essen, ontdek je de rijke geschiedenis en cultuur die deze plek te bieden heeft. Met bezienswaardigheden zoals Essen kerkstrat 64, ‘T Pagadderke, De Rommeshoef, Buurtspeelplein ’t Statieboske, Hoeve De Brug, Hondenweide Wildertse Duintjes, Jeroen Voeten Tuinen, Heuvelhal, Bakkersmolen, De Vroente, Bomen en plantencentrum Luyckx, Motorhomes Noorderkempen, De Bosrust, BVG, Kiekenhoeve, Springparadijs en beroemde straten zoals Kerkstraat, Kerkplein, Kerkhofstraat, Kerkstraatje, Kerkweg, Kerkpad, Kerkdreef, Kerkheide, Kerkakkerstraat, is Essen niet alleen een geweldige locatie om te wonen, maar ook om te ontdekken. Of je nu een ritje maakt naar het Wildert, Essen, Station Antwerpen-Centraal voor een uitstapje of eet in een van de gezellige bistro’s, Essen heeft voor elk wat wils. Auto Opkoper Mike begrijpt de emotionele waardevol die jouw motorhome kan hebben door al deze ervaringen en biedt daarom een rechtvaardige, vlotte service om je kampeerauto te verkopen, zodat je je kunt richten op het maken van nieuwe ervaringen.

Ontvang Een Bod
Ontdek de charme van Essen en verkoop je camper met gemak
Essen: Een levendig centrum voor kunst en motorhome verkoop
Essen: Cultuur & Motorhome verkoop

Essen: Een levendig centrum voor kunst en motorhome verkoop

Essen staat bekend om zijn bruisende maatschappij en samenleving, met podia zoals Koningin Elisabethzaal, AMUZ (Festival van Vlaanderen – Antwerpen), Elisabeth Center Antwerp, Trix, Costa concertzaal, Arenberg, De Roma, Ex Ancienne Belgique Concert Hall, Openlucht Podium Zuid vernieuwde kaaien, Antwerps Sportpaleis en gezellige bistro’s, waardoor het een ideale plaats is voor zowel residenten als gasten. De aanwezigheid van stations maakt reizen binnen en buiten de Essen een eitje, ideaal voor diegenen die hun motorhome willen verkopen en switchen op openbaar vervoer of op zoek zijn naar een nieuwe camper. Met Auto Opkoper Mike is het verkopen van je motorhome in Essen eenvoudiger dan ooit. Wij waarderen je tijd en bieden een snelle, efficiënte service, ook al woon je in de buurt van Kalmthout, Wuustwezel, Kapellen, Loenhout, Stabroek, Zandvliet, Berendrecht, zodat je meer tijd kunt genieten aan het genieten van alles wat Essen te bieden heeft.

Ontvang Een Bod
Repareren of Direct Verkopen

Verkoopklaar maken van je mobilhome in Essen: repareren of direct verkopen?

Overweeg je jouw camper te repareren alvorens te van de hand doen in Essen? Het is essentieel om eerst inzicht te krijgen in de kosten verbonden aan de reparaties. Daarvoor kun je terecht bij een lokale garage in Essen, zoals Karel Lauwers, Carrosserie Krivand, Perfect Car, Auto’s Maes, Skoda-Vanden Bergh & Ansoms Bvba, Dennis Dent Repair, Carrosseriebedrijf Essen, Vrints Carrosserie, Carrosserie Cassiers, Carrosserie Cassiers, Gommeren Joannes, Van Hooydonk Wilfried Josephus, Cargo Service, Quality Autoservice, Francken, Carrosserie E.C.B., Garage Van Bortel, Garage Jan Loos, Garage Van Trier, Garage Palinckx, waar je een offerte voor de benodigde reparaties kunt aanvragen en je misschien moet verplaatsen naar Venitiaanseheide, De Donk, Vissenheuvel, Essen-Hoek, Zandstraat, Wildert, Den Heuvel, Bredestraat, Moerkant, Kretenberg, Schriek, Schanker, Peerdenhoek, Horendonk. Of, als alternatief, kun je jouw mobilhome meteen zonder zorgen verhandelen aan Mike, waarbij je direct een rechtvaardige prijs krijgt zonder de noodzaak voor voorafgaande herstelwerkzaamheden.

Ontvang Een Bod
Verkoopklaar maken van je kampeerauto in Essen: Repareren of Direct Verkopen?
Je wagen aanbieden bij een garagehouder in Essen
Aanbieden bij Essen Garagist

Je motorhome aanbieden bij een garagist in Essen

Overweeg je jouw motorhome te verkopen bij Garage Van Bortel, Quality Autoservice, Garage Desmedt, Karel Lauwers, Tcd Performance, Stabirem, Gavaro, Perfect Car, Verstappen, Nissan, Francken, Garage S.W.A., Dn Trailers, Auto’s Maes, Suzuki, Bosch Car Service, Renault Official Dealers, Garage Jan Loos, Carrosserie E.C.B., Jos Kerstens in Essen? Bedenk dat zij niet elk type mobilhome accepteren, zoals defecte, oude, beschadigde, of voor export bestemde motorhomes. De markt is vol, en zelfs goed onderhouden mobilhomes garanderen geen verkoop. Daar biedt Auto Opkoper MIKE een uitweg: wij kopen elke mobilhome, ongeacht de staat. Ons proces is eenvoudig, met directe betaling en een transparante, snelle service. Vergeet de beperkingen en het gedoe bij garages; kies voor een zorgeloze verkoop met Mike, waar je altijd een eerlijke deal krijgt.

Ontvang Een Bod
Zorgeloze Verkoop in Essen

Verkoop je motorhome in Essen zonder zorgen om keuring

Overweeg je jouw camper te verkopen in Essen en wil je het proces van een technische inspectie overslaan? Bij ons is dit absoluut mogelijk. Dit bespaart je niet alleen de moeite en kosten die bij een controle komen kijken, maar ook zonder concessies te doen aan de prijs van je mobilhome. Indien je toch overweegt je mobilhome te laten inspecteren, zijn er diverse inspectielocaties in en rond Essen beschikbaar, waaronder: Autokeuring Antwerpen-Noorderlaan. Voor de meest actuele informatie over werkuren, prijzen en andere relevante details, is het aan te raden de website van deze inspectiecentra te raadplegen. Bedenk wel dat het keuringsproces tijd in beslag neemt, de kans op een herkeuring bestaat, en je mogelijk hersteluitgaven moet dragen.

Ontvang Een Bod
Verkoop Je Kampeerauto in Essen Zonder Zorgen om Keuring

Bod ontvangen? Gratis en vrijblijvend!

Nog nooit is het zo gemakkelijk geweest om een motorhome te verkopen. Vul het online verkoopformulier in en krijg dezelfde dag nog een gunstig hoge bod.