Actief sinds 2004

Motorhome, Camper of Mobilhome verkopen in Destelbergen

Overweeg je om afscheid te nemen van je mobilhome in Destelbergen? Wij maken het proces eenvoudig en gunstig 🛡️. Vertrouw op onze ervaring en krijg de deal die je verdient zonder enige werk van jouw kant 🏁.

Ja, ik wil nu een bod Neen, contacteer mij
100% Betrouwbaarheid
Wij staan garant voor een marktconforme prijs.
100% Tevredenheid
Bij ons kan je rekenen op een betrouwbare service.
100% Snelle Service
Onze experts handelen alles af binnen één dag. Geen wachttijden!
Home » Auto Verkopen » Motorhome verkopen » Opkoper van Motorhomes in Destelbergen

2dehands motorhome aanbieden in Destelbergen

Sta je te popelen om je camper op de meest stressvrije manier te verkopen in Destelbergen? Auto Opkoper MIKE staat voor je klaar als de toonaangevende expert op het gebied van motorhome verkoop in de 9070 omgeving!

Destelbergen biedt talloze mogelijkheden, ook als het aankomt op het verkopen van je camper. Als Destelbergenaar heb je toegang tot 163 garages en verkopers, maar geen enkele biedt de eenvoud en zekerheid zoals Auto Opkoper MIKE. Wij maken het proces van camperverkoop transparant en duidelijk.

Auto Opkoper MIKE zorgt voor een vlot verkoopproces zonder publicaties of onzekere voertuigveilingen. Vul het formulier in met de details van je tweedehands camper, en Mike komt zelf langs om je camper te beoordelen. Bij een overeenkomst krijg je onmiddellijk betaling.

Ben je een Destelbergenaar met een oude camper die direct verkocht moet worden? Ontdek hoe je in Destelbergen je camper kunt verkopen zonder wachten. Auto Opkoper MIKE biedt onmiddellijke aankopen zonder dat je 163 verschillende garages hoeft te bezoeken. Efficiëntie en gemak staan bij ons voorop.

Wij kopen elke motorhome in Destelbergen
Auto Opkoper MIKE, dé specialist in kampeerauto verkoop in regio 9070!
Ontvang een Bod

Gemiddeld een 5 op 5 uit 13 beoordelingen .

Image link
Uw Merk, Ons Bod!

Wij Kopen Alle Motorhomes, Campers en Mobilhomes

Bij Auto Opkoper Mike zijn alle kampeerautomerken welkom, van A tot Z.

Hoe Gaan we te Werk?

Jouw Motorhome Verkopen in 4 Eenvoudige Stappen

1. HET AANMELDEN

Online aanmelding van de camper.

2. DE AFSPRAAK

Het inplannen van een afspraak.

3. INSPECTIE

We komen het kampeerauto inspecteren.

4. HET AKKOORD

Cash geld of via overschrijving.

NU Motorhome Aanmelden
Uw Motorhome, Onze Zorg

Onze sterke punten op een rij

Ga zitten, ontspan, en wij regelen de verkoop van uw mobilhome snel en efficiënt.

Klaar voor een eerlijk bod? Klik hier! 👀
Persoonlijk
Direct contact en persoonlijke service bij de verkoop van uw camper.
Transparante Communicatie
Je wordt op de hoogte gehouden bij elke stap van het proces.
Professioneel
Deskundige waardebepaling door ervaren specialisten in kampeerauto inkoop.
Betrouwbaar Netwerk
Onze uitgebreide connecties garanderen de beste deal voor uw motorhome.
Score van 5 op 5

Ontdek wat klanten
vertellen!

De klanttevredenheid van onze klanten staat bij ons hoog in het vaandel.

Als Auto Opkoper MIKE, ben ik trots op mijn reputatie in Destelbergen, Oost-Vlaanderen, als de betrouwbare en eerlijke opkoper van motorhomes en campers. Klanten waarderen de snelle, eenvoudige en transparante verkoopervaring. Ze zijn verbaasd als ze hun geliefde kampeerwagen langs de rustige Schelde zien rijden, wetende dat ze een eerlijke prijs hebben gekregen. Met de verkoop van meer dan 100 voertuigen in het afgelopen jaar alleen al in Destelbergen, is het duidelijk dat de mensen van Oost-Vlaanderen vertrouwen hebben in Auto Opkoper MIKE. Zoals een klant onlangs zei: ‘Bij MIKE, is verkopen net zo ontspannend als kamperen'.

MIKE – Motorhome Opkoper met 20 jaar ervaring

Voorbeeld van een Camperverkoop

Kies voor zekerheid, gemak en een uitstekende prijs!

Wil je je kampeerauto verkopen voor rond de €10.500? Overweeg je opties:

  • Zelf verkopen: Probeer zelf €10.000 te behalen via een online platform, met alle moeite van dien.
  • Verkoop aan AutoOpkoperMike: Krijg direct een vast bod van €9.250, zonder enig gedoe.
  • Onderhandelen met een dealer: Mik op een verkoopprijs van €9.000 door zelf te onderhandelen.

Hoewel AutoOpkoperMike misschien niet altijd het hoogste bod uitbrengt vergeleken met particuliere verkoop, biedt het wel ongeëvenaarde voordelen: geen keuring nodig, gratis ophaalservice, en een veilige plus razendsnelle afhandeling.

Image link
Waarom Auto Opkoper MIKE?

Wij regelen alles van A tot Z

Onmiddellijke Betaling
Ontvang onmiddellijk je geld bij akkoord, contant of via bankoverschrijving.
Gratis Ophaling
Geniet van onze kosteloze ophaalservice in heel Destelbergen en omstreken.
Geen Keuring Nodig
Verkoop je Motorhome zonder de zorgen van een technische keuring.
Persoonlijke Service
Een service op maat, aangepast aan jouw unieke situatie als Destelbergenaar.
Maximale Waarde
Gegarandeerd de hoogste prijs voor je mobilhome, dankzij onze expertise.
Transparante Communicatie
Je wordt op de hoogte gehouden bij elke stap van het proces van de motorhome verkoop.
Image link
Volledige Ontzorging
Wij Regelen Alles
Vlotte Afhandeling
+20 Jaar Ervaring
Bespaar Heel Wat Tijd
Geen Kopzorgen
Maximale Waarde
Verkoop Eenvoudig in Destelbergen

Ontdek de charme van Destelbergen en verkoop je camper met eenvoud

Wanneer je besluit om je mobilhome te verkopen in Destelbergen, ontdek je de rijke verleden en tradities die deze plaats te bieden heeft. Met attracties zoals Standbeeld Reynaert en Bruun, De Kollebloem, Damvallei, Natuurpunt Damvallei, Vredesmonument Groenpool Gentbrugge, Schandpaal, In memoriam wo, Korenmarkt, In memoriam, Geboortebos, Hazenest, Reinaertpark, Pomp van ’t Zand, Admiraalpark en iconische straten zoals Heirbaan, Kerkplein, Kerkdreef, Kerkheide, Kerkhoflaan, Kerkveldstraat, Kerkakkerstraat, is Destelbergen niet alleen een geweldige locatie om te verblijven, maar ook om te bezoeken. Of je nu een reis maakt naar het Station Melle, Gent-Dampoort, Station Gent-Sint-Pieters voor een excursie of dineert in een van de sfeervolle bistro’s, Destelbergen heeft voor elk wat wils. Auto Opkoper Mike begrijpt de emotionele waarde die jouw kampeerauto kan hebben door al deze momenten en biedt daarom een transparante, vlotte service om je motorhome te verkopen, zodat je je kunt focussen op het maken van nieuwe ervaringen.

Ontvang Een Bod
Ontdek de charme van Destelbergen en verkoop je mobilhome met eenvoud
Destelbergen: Een bruisend centrum voor kunst en motorhome verkoop
Destelbergen: Cultuur & Motorhome verkoop

Destelbergen: Een levendig centrum voor kunst en kampeerauto verkoop

Destelbergen staat bekend om zijn levendige gemeenschap en maatschappij, met podia zoals MIRY Concertzaal, Handelsbeurs, Vanakam vzw, De Centrale, SAI, Vooruit, Trefpunt Concertzaal, Noordstarfonds, Theaterplatform Gent, Club Telex en uitnodigende eethuizen, waardoor het een geweldige plek is voor zowel bewoners als bezoekers. De aanwezigheid van haltes maakt reizen binnen en buiten de Destelbergen een eitje, ideaal voor diegenen die hun camper willen verkopen en switchen op OV of op zoek zijn naar een nieuwe mobilhome. Met Auto Opkoper Mike is het verkopen van je kampeerauto in Destelbergen eenvoudiger dan ooit. Wij erkennen je tijd en bieden een spoedige, effectieve service, ook al woon je in de buurt van Heusden, Gentbrugge, Laarne, Melle, Sint-Amandsberg, Ledeberg, zodat je meer tijd kunt genieten aan het ervaren van alles wat Destelbergen te bieden heeft.

Ontvang Een Bod
Repareren of Direct Verkopen

Verkoopklaar maken van je mobilhome in Destelbergen: repareren of direct verkopen?

Overweeg je jouw kampeerauto te opknappen alvorens te verkopen in Destelbergen? Het is essentieel om eerst inzicht te krijgen in de kosten verbonden aan de herstelwerkzaamheden. Daarvoor kun je terecht bij een lokale garage in Destelbergen, zoals Autoschadebedrijf Van Den Broecke, Carrosserie Lasseel, Carrosserie Mlk, Carrosserie Eeckhout, La Carrossierie Enfantine, De Meester Philippe Yvonne, Tausic Zeljko, Carrosserie Bijloke, Carrosserie Criel & Zoon, Memocars, Auto-Nova-Motors, Garage Goetmaekere, Aquablue, Eddy Van Wonterghem, Garage Haeghens, De Coninck Gabriel, Garage Bonne Patrick, Garage Van Den Broecke, Garage Carlo Deckx, Garage Carrosserie Lauwyck, waar je een offerte voor de benodigde herstelwerkzaamheden kunt aanvragen en je misschien moet verplaatsen naar Heusden, Haanhout, Krabbenberg, Klaverken, Vissershoek, Veldekens, Achtendries, Eenbeek Einde, Gouden Hand, Molenhoek, Molenhoek, Mellehoek, Magerstraat, Klein Gent, Kleinbergen, Hullendries. Of, als alternatief, kun je jouw motorhome meteen zonder zorgen afstaan aan Mike, waarbij je direct een eerlijke prijs krijgt zonder de noodzaak voor voorafgaande herstellingen.

Ontvang Een Bod
Verkoopklaar maken van je motorhome in Destelbergen: Repareren of Direct Verkopen?
Je wagen aanbieden bij een autobedrijf in Destelbergen
Aanbieden bij Destelbergen Garagist

Je motorhome aanbieden bij een autobedrijf in Destelbergen

Overweeg je jouw mobilhome te verkopen bij Garage Desmedt, Eddy Van Wonterghem, Garage Goetmaekere, Nissan, Autocenter Stevens, Nissan Gent, Vandegeuchte, Matthys Carrosserie, Dn Trailers, Carrosserie Mlk, Midas, Auto 5, Renault Official Dealers, Volvo, Midas, Auto 5, Opel Garage Deleersnyder Gent, Ciac Nv, Garage Haeghens, Crimaco in Destelbergen? Bedenk dat zij niet elk type kampeerauto accepteren, zoals defecte, oude, beschadigde, of voor export bestemde motorhomes. De markt is vol, en zelfs goed onderhouden motorhomes garanderen geen verkoop. Daar biedt Auto Opkoper MIKE een uitweg: wij kopen elke camper, ongeacht de staat. Ons proces is eenvoudig, met directe betaling en een transparante, snelle service. Vergeet de beperkingen en het gedoe bij reparatiebedrijven; kies voor een zorgeloze verkoop met Mike, waar je altijd een eerlijke deal krijgt.

Ontvang Een Bod
Zorgeloze Verkoop in Destelbergen

Verkoop je camper in Destelbergen zonder zorgen om keuring

Overweeg je jouw kampeerauto te aanbieden in Destelbergen en wil je het proces van een technische keuring overslaan? Bij ons is dit geheel mogelijk. Dit ontziet je niet alleen de moeite en uitgaven die bij een controle komen kijken, maar ook zonder concessies te doen aan de prijs van je kampeerauto. Indien je toch overweegt je mobilhome te laten keuren, zijn er diverse inspectielocaties in en rond Destelbergen beschikbaar, waaronder: SBAT Autokeuring. Voor de meest recente informatie over werkuren, tarieven en andere relevante details, is het aan te raden de online bronnen van deze keuringsdiensten te raadplegen. Bedenk wel dat het keuringsproces uren in beslag neemt, de kans op extra inspecties bestaat, en je mogelijk reparatiekosten moet dragen.

Ontvang Een Bod
Verkoop Je Motorhome in Destelbergen Zonder Zorgen om Keuring

Bod ontvangen? Gratis en vrijblijvend!

Nog nooit is het zo gemakkelijk geweest om een mobilhome te verkopen. Vul het online verkoopformulier in en krijg dezelfde dag nog een gunstig hoge bod.