Actief sinds 2004

Motorhome, Camper of Mobilhome verkopen in De Haan

Is het tijd om je mobilhome te verhandelen in De Haan? Spring aan boord voor een vlotte verkoop 🚅💨. Wij zorgen voor een betrouwbare en professionele service, en jij loopt weg met cash in je zak 💸. Geen hassles, geen stress, alleen voldoening gegarandeerd!

Ja, ik wil nu een bod Neen, contacteer mij
100% Betrouwbaarheid
Wij staan garant voor een marktconforme prijs.
100% Tevredenheid
Bij ons kan je rekenen op een betrouwbare service.
100% Snelle Service
Onze experts handelen alles af binnen één dag. Geen wachttijden!
Home » Auto Verkopen » Motorhome verkopen » Opkoper van Motorhomes in De Haan

2dehands motorhome aanbieden in De Haan

Waarom wachten? Verkoop je camper vandaag nog in De Haan met de hulp van Auto Opkoper MIKE. Wij bieden een snelle, eerlijke en transparante service binnen 8420.

Leef je in De Haan en ben je klaar om afscheid te nemen van je camper? Voor elke Hanenaar die zijn camper efficiënt en stressvrij wil verkopen, biedt Auto Opkoper MIKE een vlekkeloze service. Vergeet het eindeloze zoeken naar eerlijke garagehouders onder de 56 opties binnen je regio. Stap over op een geavanceerde verkoopmethode die uren en energie bespaart.

Auto Opkoper MIKE maakt het verkoopproces rechttoe rechtaan. Geen behoefte aan online advertenties of twijfelachtige kampeerautoveilingen. Vul het aanmeldingsformulier in met de details van je oude camper en Mike komt zelf langs om je camper te beoordelen. Bij een akkoord ontvang je direct geld.

Wil je je motorhome in De Haan verkopen, maar heb je geen tijd om 56 garages te bezoeken? Auto Opkoper MIKE biedt een snelle en betrouwbare oplossing. Jouw gemak is onze belangrijkste zorg.

Wij kopen elke motorhome in De Haan
Auto Opkoper MIKE, dé specialist in kampeerauto verkoop in regio 8420!
Ontvang een Bod

Gemiddeld een 5 op 5 uit 13 beoordelingen .

Image link
Uw Merk, Ons Bod!

Wij Kopen Alle Motorhomes, Campers en Mobilhomes

Bij Auto Opkoper Mike zijn alle kampeerautomerken welkom, van A tot Z.

Hoe Gaan we te Werk?

Jouw Motorhome Verkopen in 4 Eenvoudige Stappen

1. HET AANMELDEN

Online aanmelding van de camper.

2. DE AFSPRAAK

Het inplannen van een afspraak.

3. INSPECTIE

We komen het kampeerauto inspecteren.

4. HET AKKOORD

Cash geld of via overschrijving.

NU Motorhome Aanmelden
Uw Motorhome, Onze Zorg

Onze sterke punten op een rij

Ga zitten, ontspan, en wij regelen de verkoop van uw mobilhome snel en efficiënt.

Klaar voor een eerlijk bod? Klik hier! 👀
Persoonlijk
Direct contact en persoonlijke service bij de verkoop van uw camper.
Transparante Communicatie
Je wordt op de hoogte gehouden bij elke stap van het proces.
Professioneel
Deskundige waardebepaling door ervaren specialisten in kampeerauto inkoop.
Betrouwbaar Netwerk
Onze uitgebreide connecties garanderen de beste deal voor uw motorhome.
Score van 5 op 5

Ontdek wat klanten
vertellen!

De klanttevredenheid van onze klanten staat bij ons hoog in het vaandel.

“Als Auto Opkoper MIKE, struin ik de charmante straten van De Haan af, op zoek naar juweeltjes op wielen. Klanten waarderen de eerlijke prijzen en vlotte service die ik bied bij het opkopen van hun motorhomes en campers. Ze zijn verrast dat ik zelfs de kleinste details ken, van de vintage kampeerwagen die ooit op de Zeedijk stond, tot de camper die deelnam aan de jaarlijkse Trammelant. Ik zorg ervoor dat elke transactie zo soepel verloopt als de rit op de schilderachtige Koninklijke Baan. Bij Auto Opkoper MIKE, maken we de verkoop van uw mobiele woning een zorgeloze ervaring.”

MIKE – Motorhome Opkoper met 20 jaar ervaring

Voorbeeld van een Camperverkoop

Kies voor zekerheid, gemak en een uitstekende prijs!

Wil je je kampeerauto verkopen voor rond de €10.500? Overweeg je opties:

  • Zelf verkopen: Probeer zelf €10.000 te behalen via een online platform, met alle moeite van dien.
  • Verkoop aan AutoOpkoperMike: Krijg direct een vast bod van €9.250, zonder enig gedoe.
  • Onderhandelen met een dealer: Mik op een verkoopprijs van €9.000 door zelf te onderhandelen.

Hoewel AutoOpkoperMike misschien niet altijd het hoogste bod uitbrengt vergeleken met particuliere verkoop, biedt het wel ongeëvenaarde voordelen: geen keuring nodig, gratis ophaalservice, en een veilige plus razendsnelle afhandeling.

Image link
Waarom Auto Opkoper MIKE?

Wij regelen alles van A tot Z

Onmiddellijke Betaling
Ontvang onmiddellijk je betaling bij akkoord, contant of via bankoverschrijving.
Gratis Ophaling
Geniet van onze kosteloze ophaalservice in heel De Haan en omstreken.
Geen Keuring Nodig
Verkoop je Motorhome zonder de stress van een technische keuring.
Persoonlijke Service
Een service op maat, aangepast aan jouw unieke situatie als Hanenaar.
Maximale Waarde
Gegarandeerd de hoogste prijs voor je mobilhome, dankzij onze expertise.
Transparante Communicatie
Je wordt op de hoogte gehouden bij elke stap van het proces van de motorhome verkoop.
Image link
Volledige Ontzorging
Wij Regelen Alles
Vlotte Afhandeling
+20 Jaar Ervaring
Bespaar Heel Wat Tijd
Geen Kopzorgen
Maximale Waarde
Verkoop Eenvoudig in De Haan

Ontdek de charme van De Haan en verkoop je motorhome met gemak

Wanneer je besluit om je mobilhome te verkopen in De Haan, ontdek je de rijke geschiedenis en levenswijze die deze plaats te bieden heeft. Met attracties zoals Plage de Wenduine, Gilté / Mark, Wohnhaus von Albert Einstein, De Rotonde, Wenduine Spioenkop, Strand Vosseslag, Put van Vlissegem, Uit in Bredene, Familiepark De Sierk, Mong De Vos, Koninklijke Golf Club Oostende, Water-Taxi, Bunker , atlantic wall ww2, Vuurtoren van Blankenberge, Mozaïek embleem Stad Blankenberge , wapenschild, Duinbossen De Haan, Monument overleden soldaten, Huisje van Majutte, Duinwandeling van Blankenberge naar Harendijke en bekende straten zoals Stationsstraat, Kerkstraat, Zeedijk, Kapellestraat, Kerkplein, Koning Albertstraat, Koningin Astridlaan, Koningin Fabiolalaan, Koningin Paolalaan, Koningin Wilhelminalaan, Koningin Wilhelminastraat, is De Haan niet alleen een geweldige plaats om te leven, maar ook om te bezoeken. Of je nu een reis maakt naar het Oostende, Doux Séjour, Duinbossen De Haan voor een excursie of geniet van een maaltijd in een van de knusse restaurants, De Haan heeft voor elk wat wils. Auto Opkoper Mike begrijpt de emotionele waarde die jouw kampeerauto kan hebben door al deze herinneringen en biedt daarom een rechtvaardige, vlotte service om je kampeerauto te verkopen, zodat je je kunt focussen op het maken van nieuwe ervaringen.

Ontvang Een Bod
Ontdek de charme van De Haan en verkoop je camper met eenvoud
De Haan: Een levendig centrum voor cultuur en motorhome verkoop
De Haan: Cultuur & Motorhome verkoop

De Haan: Een bruisend centrum voor cultuur en camper verkoop

De Haan staat bekend om zijn levendige gemeenschap en gemeenschap, met podia zoals Concertgebouw Brugge, Ryelandtzaal, Werfstraat 108, 8000 Brugge, Magdalenazaal, Orgelzaal Stedelijk Conservatorium, Cactus Muziekcentrum, De Verlichte Geest, Snuffel Music Hall, muziekclub N9 – concertzaal, CC De Beuk en gastvrije bistro’s, waardoor het een geweldige locatie is voor zowel inwoners als bezoekers. De aanwezigheid van stopplaatsen maakt verplaatsen binnen en buiten de De Haan een eitje, ideaal voor diegenen die hun motorhome willen verkopen en overstappen op publiek transport of op zoek zijn naar een nieuwe kampeerauto. Met Auto Opkoper Mike is het verkopen van je camper in De Haan makkelijker dan ooit. Wij erkennen je tijd en bieden een spoedige, doeltreffende service, ook al woon je in de buurt van Vlissegem, Klemskerke, Wenduine, Nieuwmunster, Bredene, Stalhille, Houtave, Blankenberge, Uitkerke, Zuienkerke, Meetkerke, Zandvoorde, Stene, Oudenburg, Ettelgem, zodat je meer tijd kunt genieten aan het ervaren van alles wat De Haan te bieden heeft.

Ontvang Een Bod
Repareren of Direct Verkopen

Verkoopklaar maken van je motorhome in De Haan: repareren of direct verkopen?

Overweeg je jouw mobilhome te repareren alvorens te verkopen in De Haan? Het is essentieel om eerst inzicht te krijgen in de kosten verbonden aan de herstellingen. Daarvoor kun je terecht bij een lokale carrosseriebedrijf in De Haan, zoals Carrosserie Missiaen, Medard Garage, Bossche Autoschadebedrijf, Citroën Garage Demeyere, Carrosserie Vanmaekelbergh, Swerts Sébastien, Interauto, Aquablue, Tavernier Autobedrijf, Luyckx-Verhaeghe, Cocquyt, Coppin A., Garage Carrosserie Lauwyck, Garage Van Den Broecke, Carrosserie Eeckhout, Garage Carlo Deckx, Karel Lauwers, Snauwaert Autobedrijf, Pieters Auto’s, Dalle Carrosserie, waar je een offerte voor de benodigde herstelwerkzaamheden kunt aanvragen en je misschien moet reizen naar Wenduine, Klemskerke, Vlissegem, Harendijk, De Haan, Molenwijk, Mispelburg, Strooiendorp. Of, als alternatief, kun je jouw mobilhome meteen zonder zorgen verhandelen aan Mike, waarbij je direct een eerlijke prijs krijgt zonder de noodzaak voor voorafgaande herstelwerkzaamheden.

Ontvang Een Bod
Verkoopklaar maken van je motorhome in De Haan: Repareren of Direct Verkopen?
Je wagen aanbieden bij een garage in De Haan
Aanbieden bij De Haan Garagist

Je motorhome aanbieden bij een autobedrijf in De Haan

Overweeg je jouw camper te verkopen bij Garage Demuynck, Citroën Garage Demeyere, Cocquyt, Marrannes Garage, Caluwier Service Bvba, Bv Motors, Vd Cars Knokke-Heist, Devos Luc Autotechniek, Wintein Motors Company, Traen Noël, Medard Garage, Renault Official Dealers, Suzuki, Tavernier Autobedrijf, Okkasiecenter Van De Kust, Garage Kris Cappelle, Auttoo Autohandel, Andy Blomme, Garage-Karosserie ‘T Sas, Carbonez Garage in De Haan? Bedenk dat zij niet elk type camper accepteren, zoals defecte, oude, beschadigde, of voor export bestemde campers. De markt is vol, en zelfs goed onderhouden campers garanderen geen verkoop. Daar biedt Auto Opkoper MIKE een uitweg: wij kopen elke motorhome, ongeacht de staat. Ons proces is eenvoudig, met directe betaling en een transparante, snelle service. Vergeet de beperkingen en het gedoe bij garagisten; kies voor een zorgeloze verkoop met Mike, waar je altijd een eerlijke deal krijgt.

Ontvang Een Bod
Zorgeloze Verkoop in De Haan

Verkoop je kampeerauto in De Haan zonder zorgen om keuring

Overweeg je jouw camper te verkopen in De Haan en wil je het gedoe van een technische inspectie overslaan? Bij ons is dit absoluut mogelijk. Dit ontziet je niet alleen de inspanning en uitgaven die bij een controle komen kijken, maar ook zonder concessies te doen aan de verkoopwaarde van je motorhome. Indien je toch overweegt je camper te laten inspecteren, zijn er diverse inspectielocaties in en rond De Haan beschikbaar, waaronder: Autokeuring KM Oostende. Voor de meest recente informatie over werkuren, prijzen en andere relevante details, is het aan te raden de online bronnen van deze keuringsdiensten te raadplegen. Bedenk wel dat het keuringsproces uren in beslag neemt, de kans op een herkeuring bestaat, en je mogelijk hersteluitgaven moet dragen.

Ontvang Een Bod
Verkoop Je Mobilhome in De Haan Zonder Zorgen om Keuring

Bod ontvangen? Gratis en vrijblijvend!

Nog nooit is het zo gemakkelijk geweest om een mobilhome te verkopen. Vul het online verkoopformulier in en krijg dezelfde dag nog een gunstig hoge bod.