Actief sinds 2004

Motorhome, Camper of Mobilhome verkopen in Bree

Overweeg je om te verkopen van je mobilhome in Bree? Wij maken het proces eenvoudig en winstgevend 🛡️. Vertrouw op onze kennis en krijg de deal die je verdient zonder enige inspanning van jouw kant 🏁.

Ja, ik wil nu een bod Neen, contacteer mij
100% Betrouwbaarheid
Wij staan garant voor een marktconforme prijs.
100% Tevredenheid
Bij ons kan je rekenen op een betrouwbare service.
100% Snelle Service
Onze experts handelen alles af binnen één dag. Geen wachttijden!
Home » Auto Verkopen » Motorhome verkopen » Opkoper van Motorhomes in Bree

Tweedehands mobilhome aanbieden in Bree

Zoek je een betrouwbare motorhome opkoper in Bree en de 3960 regio? Met meer dan 20 jaar ervaring, biedt Auto Opkoper MIKE een ongeëvenaarde service voor het verkopen van je camper op de meest soepele manier.

Verkoop je 2dehands motorhome in Bree zonder zorgen. Auto Opkoper MIKE zorgt voor een vlekkeloze afhandeling en de beste prijs. Jouw tevredenheid is gegarandeerd.

Auto Opkoper MIKE maakt het verkoopproces voor jou uiterst eenvoudig: geen behoefte aan online publicaties of onzekere kampeerautoveilingen, maar een directe verkoop. Vul eenvoudig het aanmeldingsformulier in met de specificaties van je occasie motorhome, en Mike komt persoonlijk langs om je camper te inspecteren. Bij een overeenkomst krijg je direct betaling.

Bij instemming is de verkoop onmiddellijk voltooid en ontvang je meteen je betaling. Onze benadering verzekert een snelle, veilige verkoop zonder bijkomende lasten of complicaties. Met Auto Opkoper MIKE doorloop je zonder moeite het verkoopproces.

Wij kopen elke motorhome in Bree
Auto Opkoper MIKE, dé specialist in kampeerauto verkoop in regio 3960!
Ontvang een Bod

Gemiddeld een 5 op 5 uit 13 beoordelingen .

Image link
Uw Merk, Ons Bod!

Wij Kopen Alle Motorhomes, Campers en Mobilhomes

Bij Auto Opkoper Mike zijn alle kampeerautomerken welkom, van A tot Z.

Hoe Gaan we te Werk?

Jouw Motorhome Verkopen in 4 Eenvoudige Stappen

1. HET AANMELDEN

Online aanmelding van de camper.

2. DE AFSPRAAK

Het inplannen van een afspraak.

3. INSPECTIE

We komen het kampeerauto inspecteren.

4. HET AKKOORD

Cash geld of via overschrijving.

NU Motorhome Aanmelden
Uw Motorhome, Onze Zorg

Onze sterke punten op een rij

Ga zitten, ontspan, en wij regelen de verkoop van uw mobilhome snel en efficiënt.

Klaar voor een eerlijk bod? Klik hier! 👀
Persoonlijk
Direct contact en persoonlijke service bij de verkoop van uw camper.
Transparante Communicatie
Je wordt op de hoogte gehouden bij elke stap van het proces.
Professioneel
Deskundige waardebepaling door ervaren specialisten in kampeerauto inkoop.
Betrouwbaar Netwerk
Onze uitgebreide connecties garanderen de beste deal voor uw motorhome.
Score van 5 op 5

Ontdek wat klanten
vertellen!

De klanttevredenheid van onze klanten staat bij ons hoog in het vaandel.

Als Auto Opkoper MIKE, weet ik dat de inwoners van Bree, in het prachtige Limburg, hun vrijheid waarderen. Ik zie hoe ze genieten van het open landschap, de rust van de Zuid-Willemsvaart en de gezelligheid van de lokale markt. Daarom begrijp ik hoe belangrijk hun motorhome, mobilhome, kampeerwagen of camper voor hen is. Ik zorg ervoor dat de verkoop van hun geliefde voertuig een positieve ervaring is, met eerlijke prijzen en een vlotte afhandeling. Bij mij krijg je de waarde die je verdient, zodat je met een gerust hart je volgende avontuur tegemoet kunt gaan.

MIKE – Motorhome Opkoper met 20 jaar ervaring

Voorbeeld van een Camperverkoop

Kies voor zekerheid, gemak en een uitstekende prijs!

Wil je je kampeerauto verkopen voor rond de €10.500? Overweeg je opties:

  • Zelf verkopen: Probeer zelf €10.000 te behalen via een online platform, met alle moeite van dien.
  • Verkoop aan AutoOpkoperMike: Krijg direct een vast bod van €9.250, zonder enig gedoe.
  • Onderhandelen met een dealer: Mik op een verkoopprijs van €9.000 door zelf te onderhandelen.

Hoewel AutoOpkoperMike misschien niet altijd het hoogste bod uitbrengt vergeleken met particuliere verkoop, biedt het wel ongeëvenaarde voordelen: geen keuring nodig, gratis ophaalservice, en een veilige plus razendsnelle afhandeling.

Image link
Waarom Auto Opkoper MIKE?

Wij regelen alles van A tot Z

Onmiddellijke Betaling
Ontvang direct je geld bij akkoord, contant of via bankoverschrijving.
Gratis Ophaling
Geniet van onze kosteloze ophaalservice in heel Bree en omstreken.
Geen Keuring Nodig
Verkoop je Motorhome zonder de zorgen van een technische keuring.
Persoonlijke Service
Een service op maat, aangepast aan jouw unieke situatie als Breeënaar.
Maximale Waarde
Gegarandeerd de hoogste prijs voor je kampeerauto, dankzij onze expertise.
Transparante Communicatie
Je wordt op de hoogte gehouden bij elke stap van het proces van de motorhome verkoop.
Image link
Volledige Ontzorging
Wij Regelen Alles
Vlotte Afhandeling
+20 Jaar Ervaring
Bespaar Heel Wat Tijd
Geen Kopzorgen
Maximale Waarde
Verkoop Eenvoudig in Bree

Ontdek de charme van Bree en verkoop je mobilhome met gemak

Wanneer je besluit om je kampeerauto te verkopen in Bree, ontdek je de rijke geschiedenis en levenswijze die deze locatie te bieden heeft. Met hoogtepunten zoals Natuurpunt Bree, vzw Rijtuigmuseum Bree, De Luysen – Mariahof, Sint Maartensheide, Kempen~Broek, FarmFun, Kerk Tongerlo, Park Itterdal, Busstation Bree, Hof van den Deken, NOOITmeerGRASMAAIEN.be, Coninx / Rik, Stadhuis Bree, Camping Kempenheuvel, Tuinwerken 2b, Deepak Nachtwinkel Bree, Duinengordel, Kamphoeve De Melkweg, Evro&co, De Zig en beroemde straten zoals Grote Markt, Kerkstraat, Koning Albertstraat, Koningin Astridstraat, Marktstraat, Marktplein, Kloosterstraat, Kerkplein, Kasteelstraat., is Bree niet alleen een geweldige plek om te wonen, maar ook om te verkennen. Of je nu een ritje maakt naar het Weert, Overpelt, Susteren voor een excursie of eet in een van de knusse restaurants, Bree heeft voor elk wat wils. Auto Opkoper Mike begrijpt de emotionele waarde die jouw kampeerauto kan hebben door al deze momenten en biedt daarom een rechtvaardige, efficiënte service om je camper te verkopen, zodat je je kunt richten op het maken van nieuwe ervaringen.

Ontvang Een Bod
Ontdek de charme van Bree en verkoop je motorhome met eenvoud
Bree: Een levendig centrum voor cultuur en kampeerauto verkoop
Bree: Cultuur & Motorhome verkoop

Bree: Een levendig centrum voor kunst en camper verkoop

Bree staat bekend om zijn bruisende maatschappij en gemeenschap, met podia zoals De Kouter, De’st-Roy Rock, Harmoniezaal K.H. Onder Ons Oudsbergen en uitnodigende eethuizen, waardoor het een geweldige plek is voor zowel residenten als toeristen. De aanwezigheid van stations maakt verplaatsen binnen en buiten de Bree een fluitje van een cent, ideaal voor diegenen die hun motorhome willen verkopen en overschakelen op publiek transport of op zoek zijn naar een nieuwe camper. Met Auto Opkoper Mike is het verkopen van je camper in Bree eenvoudiger dan ooit. Wij erkennen je tijd en bieden een snelle, effectieve service, ook al woon je in de buurt van Gerdingen, Beek, Reppel, Bocholt, Wijshagen, Tongerlo, Opitter, Ellikom, Neerglabbeek, Gruitrode, Grote-Brogel, Meeuwen-Gruitrode, Kaulille, Meeuwen, Neeroeteren, Peer, Kleine-Brogel, Opoeteren, Kinrooi, Molenbeersel, zodat je meer tijd kunt genieten aan het beleven van alles wat Bree te bieden heeft.

Ontvang Een Bod
Repareren of Direct Verkopen

Verkoopklaar maken van je camper in Bree: repareren of direct verkopen?

Overweeg je jouw mobilhome te repareren alvorens te van de hand doen in Bree? Het is essentieel om eerst inzicht te krijgen in de kosten verbonden aan de reparaties. Daarvoor kun je terecht bij een lokale carrosseriebedrijf in Bree, zoals Beliën Carrosserie & Tankstation, Carrosserie Patrick Cardinaels Nv, Carrosseriebedrijf Noord-Limburg – Blockken Meeuwen, Bosmans G, Carrosserie Jacques, Carrosserie Joey Massart, Toyota St. Truiden, Carrosserie Modern, Gijsen Leon, Nardozza Claudio, Lsp (Leurs Spray Paint), Sebring Motors, Schrooten Hendrik Joannes, Carrosserie Vanderveken, Paesmans, Garage Vanbussel Bree, Plessers Roger, Karel Lauwers, Garage Carlo Deckx, Carrosserie Eeckhout, waar je een offerte voor de benodigde herstellingen kunt aanvragen en je misschien moet verplaatsen naar Gerdingen, Opitter, Tongerlo, Beek, Bocholt, Gruitrode. Of, als alternatief, kun je jouw motorhome meteen zonder zorgen verhandelen aan Mike, waarbij je direct een eerlijke prijs krijgt zonder de noodzaak voor voorafgaande herstelwerkzaamheden.

Ontvang Een Bod
Verkoopklaar maken van je kampeerauto in Bree: Repareren of Direct Verkopen?
Je wagen aanbieden bij een garagist in Bree
Aanbieden bij Bree Garagist

Je motorhome aanbieden bij een garagehouder in Bree

Overweeg je jouw camper te verkopen bij Auto’s Ronny, Schrooten Garage Nv, Garage Winters, Garage Willy Brouns Bvba, Renault Official Dealers, Chrysler, Mercedes-Benz, Jeep, Suzuki, Bedrijfs – En Personenwagens Ulenaers Albert, A&M Bree, Paesmans, Garage Vanbussel Bree, Garage Modern, Ab-Weltjens, Autobedrijf Gielkens, Garage Driesen, Service Center Hermans, Leyssen Beheer, Citroen Schrooten Garage in Bree? Bedenk dat zij niet elk type motorhome accepteren, zoals defecte, oude, beschadigde, of voor export bestemde campers. De markt is vol, en zelfs goed onderhouden mobilhomes garanderen geen verkoop. Daar biedt Auto Opkoper MIKE een uitweg: wij kopen elke kampeerauto, ongeacht de staat. Ons proces is eenvoudig, met directe betaling en een transparante, snelle service. Vergeet de beperkingen en het gedoe bij garagisten; kies voor een zorgeloze verkoop met Mike, waar je altijd een eerlijke deal krijgt.

Ontvang Een Bod
Zorgeloze Verkoop in Bree

Verkoop je motorhome in Bree zonder zorgen om keuring

Overweeg je jouw mobilhome te verkopen in Bree en wil je het omslachtige van een technische inspectie overslaan? Bij ons is dit geheel mogelijk. Dit ontziet je niet alleen de inspanning en uitgaven die bij een controle komen kijken, maar ook zonder concessies te doen aan de prijs van je camper. Indien je toch overweegt je motorhome te laten keuren, zijn er diverse inspectielocaties in en rond Bree beschikbaar, waaronder: Autokeuring As. Voor de meest actuele informatie over werkuren, tarieven en andere relevante details, is het aan te raden de website van deze inspectiecentra te bekijken. Bedenk wel dat het keuringsproces tijd in beslag neemt, de kans op een herkeuring bestaat, en je mogelijk reparatiekosten moet dragen.

Ontvang Een Bod
Verkoop Je Camper in Bree Zonder Zorgen om Keuring

Bod ontvangen? Gratis en vrijblijvend!

Nog nooit is het zo gemakkelijk geweest om een motorhome te verkopen. Vul het online verkoopformulier in en krijg dezelfde dag nog een gunstig hoge bod.