Actief sinds 2004

Motorhome, Camper of Mobilhome verkopen in Bilzen

Heb je plannen om je mobilhome te verhandelen en woon je in Bilzen? Perfect! 🎯 Bij ons krijg je direct een rechtvaardige prijs en handelen we alles snel af 🌪️💨. Zeg vaarwel tegen je oude camper en motorhome en hallo tegen een goede deal!

Ja, ik wil nu een bod Neen, contacteer mij
100% Betrouwbaarheid
Wij staan garant voor een marktconforme prijs.
100% Tevredenheid
Bij ons kan je rekenen op een betrouwbare service.
100% Snelle Service
Onze experts handelen alles af binnen één dag. Geen wachttijden!
Home » Auto Verkopen » Motorhome verkopen » Opkoper van Motorhomes in Bilzen

Oude mobilhome verkopen in Bilzen

Ben je klaar om afscheid te nemen van je motorhome in Bilzen en zoek je een betrouwbare partner in 3740? Ontdek de top service van Auto Opkoper MIKE voor een zorgeloze verkoop.

Bilzen biedt talloze mogelijkheden, ook als het aankomt op het verkopen van je camper. Als bilzenaar heb je toegang tot 249 garages en verkopers, maar geen enkele biedt de gemak en veiligheid zoals Auto Opkoper MIKE. Wij maken het proces van camperverkoop helder en zonder verborgen kosten.

Auto Opkoper MIKE maakt het van de hand doen van je mobilhome in Bilzen vlot. Geen gedoe met internetplatforms, maar een directe verkoop. Vul het formulier in met de details van je tweedehands motorhome en Mike komt zelf langs voor een beoordeling. Bij een akkoord krijg je onmiddellijk geld.

Verkoop je occasie kampeerauto in Bilzen zonder zorgen. Auto Opkoper MIKE zorgt voor een vlekkeloze afhandeling en de beste prijs. Jouw tevredenheid is gegarandeerd.

Wij kopen elke motorhome in Bilzen
Auto Opkoper MIKE, dé specialist in kampeerauto verkoop in regio 3740!
Ontvang een Bod

Gemiddeld een 5 op 5 uit 13 beoordelingen .

Image link
Uw Merk, Ons Bod!

Wij Kopen Alle Motorhomes, Campers en Mobilhomes

Bij Auto Opkoper Mike zijn alle kampeerautomerken welkom, van A tot Z.

Hoe Gaan we te Werk?

Jouw Motorhome Verkopen in 4 Eenvoudige Stappen

1. HET AANMELDEN

Online aanmelding van de camper.

2. DE AFSPRAAK

Het inplannen van een afspraak.

3. INSPECTIE

We komen het kampeerauto inspecteren.

4. HET AKKOORD

Cash geld of via overschrijving.

NU Motorhome Aanmelden
Uw Motorhome, Onze Zorg

Onze sterke punten op een rij

Ga zitten, ontspan, en wij regelen de verkoop van uw mobilhome snel en efficiënt.

Klaar voor een eerlijk bod? Klik hier! 👀
Persoonlijk
Direct contact en persoonlijke service bij de verkoop van uw camper.
Transparante Communicatie
Je wordt op de hoogte gehouden bij elke stap van het proces.
Professioneel
Deskundige waardebepaling door ervaren specialisten in kampeerauto inkoop.
Betrouwbaar Netwerk
Onze uitgebreide connecties garanderen de beste deal voor uw motorhome.
Score van 5 op 5

Ontdek wat klanten
vertellen!

De klanttevredenheid van onze klanten staat bij ons hoog in het vaandel.

Als Auto Opkoper MIKE, ben ik trots op mijn werk in het prachtige Bilzen, het hart van Limburg. Hier, tussen de historische gebouwen en groene heuvels, ervaren klanten de verkoop van hun motorhomes en campers als een fluitje van een cent. Met een blik op het majestueuze kasteel van Alden Biesen, vertellen ze over de eerlijke prijzen en de efficiënte service die ze van mij ontvangen. Ze waarderen hoe ik hen begeleid doorheen het hele proces, van de eerste inspectie tot de finale handdruk. In Bilzen, is Auto Opkoper MIKE niet zomaar een bedrijf, het is een vertrouwde naam.

MIKE – Motorhome Opkoper met 20 jaar ervaring

Voorbeeld van een Camperverkoop

Kies voor zekerheid, gemak en een uitstekende prijs!

Wil je je kampeerauto verkopen voor rond de €10.500? Overweeg je opties:

  • Zelf verkopen: Probeer zelf €10.000 te behalen via een online platform, met alle moeite van dien.
  • Verkoop aan AutoOpkoperMike: Krijg direct een vast bod van €9.250, zonder enig gedoe.
  • Onderhandelen met een dealer: Mik op een verkoopprijs van €9.000 door zelf te onderhandelen.

Hoewel AutoOpkoperMike misschien niet altijd het hoogste bod uitbrengt vergeleken met particuliere verkoop, biedt het wel ongeëvenaarde voordelen: geen keuring nodig, gratis ophaalservice, en een veilige plus razendsnelle afhandeling.

Image link
Waarom Auto Opkoper MIKE?

Wij regelen alles van A tot Z

Onmiddellijke Betaling
Ontvang onmiddellijk je geld bij akkoord, contant of via bankoverschrijving.
Gratis Ophaling
Geniet van onze kosteloze ophaalservice in heel Bilzen en omstreken.
Geen Keuring Nodig
Verkoop je Motorhome zonder de zorgen van een technische keuring.
Persoonlijke Service
Een service op maat, aangepast aan jouw unieke situatie als bilzenaar.
Maximale Waarde
Gegarandeerd de hoogste prijs voor je mobilhome, dankzij onze expertise.
Transparante Communicatie
Je wordt op de hoogte gehouden bij elke stap van het proces van de motorhome verkoop.
Image link
Volledige Ontzorging
Wij Regelen Alles
Vlotte Afhandeling
+20 Jaar Ervaring
Bespaar Heel Wat Tijd
Geen Kopzorgen
Maximale Waarde
Verkoop Eenvoudig in Bilzen

Ontdek de charme van Bilzen en verkoop je kampeerauto met eenvoud

Wanneer je besluit om je mobilhome te verkopen in Bilzen, ontdek je de rijke verleden en levenswijze die deze plaats te bieden heeft. Met bezienswaardigheden zoals Railbike Limburg Munsterbilzen, Kasteel Zangerheide, Herdenkingsmonument, Perroen, Munsterbos, Watertoren Bilzen, Maria beeld, KinderRijck, Het papmenneke, Visvijver, Kerk eigenbilzen, WO 2 monument, Tankmonument Mopertingen, Zonnewijzer, Veldwegje, Haenenbos, R.A.F. Oorlogsmonument, Kluis van Vrijhern, Park Haffmans en beroemde straten zoals Kerkstraat, Markt, Stationsstraat, Koning Albertstraat, Koningin Astridlaan, Bosstraat, Kasteelstraat, Koning Boudewijnlaan, Sint-Jansplein, is Bilzen niet alleen een geweldige plek om te leven, maar ook om te ontdekken. Of je nu een tocht maakt naar het Bilzen, Diepenbeek, Genk, Hasselt, Maastricht voor een excursie of geniet van een maaltijd in een van de sfeervolle eethuizen, Bilzen heeft voor elk wat wils. Auto Opkoper Mike begrijpt de emotionele waardevol die jouw mobilhome kan hebben door al deze herinneringen en biedt daarom een transparante, efficiënte service om je camper te verkopen, zodat je je kunt richten op het maken van nieuwe herinneringen.

Ontvang Een Bod
Ontdek de charme van Bilzen en verkoop je motorhome met gemak
Bilzen: Een bruisend centrum voor cultuur en mobilhome verkoop
Bilzen: Cultuur & Motorhome verkoop

Bilzen: Een bruisend centrum voor cultuur en camper verkoop

Bilzen staat bekend om zijn bruisende gemeenschap en gemeenschap, met concertzalen zoals Zaal Concordia, Zaal Esperanza, Beversheem en uitnodigende restaurants, waardoor het een geweldige plek is voor zowel inwoners als bezoekers. De aanwezigheid van stopplaatsen maakt verplaatsen binnen en buiten de Bilzen een makkie, ideaal voor diegenen die hun kampeerauto willen verkopen en overstappen op publiek transport of op zoek zijn naar een nieuwe mobilhome. Met Auto Opkoper Mike is het verkopen van je mobilhome in Bilzen makkelijker dan ooit. Wij waarderen je tijd en bieden een spoedige, efficiënte service, ook al woon je in de buurt van Bilzen, Martenslinde, Munsterbilzen, Waltwilder, Hoelbeek, Beverst, Hoeselt, Rijkhoven, Romershoven, Mopertingen, Kleine-Spouwen, Eigenbilzen, Grote-Spouwen, Spouwen, Schalkhoven, Rosmeer, Werm, zodat je meer tijd kunt doorbrengen aan het ervaren van alles wat Bilzen te bieden heeft.

Ontvang Een Bod
Repareren of Direct Verkopen

Verkoopklaar maken van je motorhome in Bilzen: repareren of direct verkopen?

Overweeg je jouw motorhome te herstellen alvorens te verkopen in Bilzen? Het is essentieel om eerst inzicht te krijgen in de kosten verbonden aan de reparaties. Daarvoor kun je terecht bij een lokale reparatiewerkplaats in Bilzen, zoals Beliën Carrosserie & Tankstation, Carrosserie Patrick Cardinaels Nv, Garage Robert, Alle Bedrijven Van Autorepairgroup.Be, Autorepairgroup.Be, Hailsolutions, Impact-Car-Repair, Carrosserie Garage Biesmans, Carrosserie Vanspauwen, Jans Carrosserie Constructie, Auto Wax, Jrs-Jans & Co, Carrosserie Garage Biesmans, Total Car Repair, Belemans Roel Marcel, Aerts Carrosserie, Carrosserie Autoschade Fastré, Carrosserie Flasch, Toon Milissen, Martens Kim, waar je een offerte voor de benodigde herstellingen kunt aanvragen en je misschien moet gaan naar Martenslinde, Mopertingen, Rosmeer, Hees, Eigenbilzen, Grote-Spouwen, Kleine-Spouwen, Rijkhoven, Munsterbilzen, Waltwilder. Of, als alternatief, kun je jouw kampeerauto meteen zonder zorgen verhandelen aan Mike, waarbij je direct een eerlijke prijs krijgt zonder de noodzaak voor voorafgaande herstellingen.

Ontvang Een Bod
Verkoopklaar maken van je camper in Bilzen: Repareren of Direct Verkopen?
Je wagen aanbieden bij een garagist in Bilzen
Aanbieden bij Bilzen Garagist

Je motorhome aanbieden bij een garage in Bilzen

Overweeg je jouw kampeerauto te verkopen bij Auto’s Ronny, Nissan, Di Nitto Genk, Autocenter Tongeren, Mobielcenter, Auto 5, Bosch Car Service, Renault Official Dealers, Volvo, Mercedes-Benz, Garage Vanhees, Beckers G Garage, Smets Garage, Auto 5, Driesen, Autohandel Lambrichts – Claesen, Oset, Group Pashuysen Automotive Genk, Garage Jacobs, Renault Lanaken in Bilzen? Bedenk dat zij niet elk type camper accepteren, zoals defecte, oude, beschadigde, of voor export bestemde motorhomes. De markt is vol, en zelfs goed onderhouden campers garanderen geen verkoop. Daar biedt Auto Opkoper MIKE een uitweg: wij kopen elke kampeerauto, ongeacht de staat. Ons proces is eenvoudig, met directe betaling en een transparante, snelle service. Vergeet de beperkingen en het gedoe bij garagisten; kies voor een zorgeloze verkoop met Mike, waar je altijd een eerlijke deal krijgt.

Ontvang Een Bod
Zorgeloze Verkoop in Bilzen

Verkoop je kampeerauto in Bilzen zonder zorgen om keuring

Overweeg je jouw camper te aanbieden in Bilzen en wil je het omslachtige van een technische keuring overslaan? Bij ons is dit absoluut mogelijk. Dit ontziet je niet alleen de inspanning en kosten die bij een keuring komen kijken, maar ook zonder concessies te doen aan de prijs van je mobilhome. Indien je toch overweegt je camper te laten keuren, zijn er diverse keuringsstations in en rond Bilzen beschikbaar, waaronder: Autokeuring As. Voor de meest actuele informatie over openingstijden, tarieven en andere relevante details, is het aan te raden de online bronnen van deze inspectiecentra te bekijken. Bedenk wel dat het keuringsproces tijd in beslag neemt, de kans op een herkeuring bestaat, en je mogelijk hersteluitgaven moet dragen.

Ontvang Een Bod
Verkoop Je Motorhome in Bilzen Zonder Zorgen om Keuring

Bod ontvangen? Gratis en vrijblijvend!

Nog nooit is het zo gemakkelijk geweest om een kampeerauto te verkopen. Vul het online verkoopformulier in en krijg dezelfde dag nog een gunstig hoge bod.