Actief sinds 2004

Motorhome, Camper of Mobilhome verkopen in Avelgem

Is het tijd om je mobilhome te verkopen in Avelgem? Spring aan boord voor een directe verkoop 🚅💨. Wij zorgen voor een veilige en betrouwbare service, en jij loopt weg met cash in je zak 💸. Geen problemen, geen stress, alleen voldoening gegarandeerd!

Ja, ik wil nu een bod Neen, contacteer mij
100% Betrouwbaarheid
Wij staan garant voor een marktconforme prijs.
100% Tevredenheid
Bij ons kan je rekenen op een betrouwbare service.
100% Snelle Service
Onze experts handelen alles af binnen één dag. Geen wachttijden!
Home » Auto Verkopen » Motorhome verkopen » Opkoper van Motorhomes in Avelgem

Oude mobilhome aanbieden in Avelgem

Ontvang de beste deal voor je oude mobilhome in Avelgem en 8580. Verkoop nu direct, eenvoudig en zonder moeite.

Verkoop je occasie motorhome in Avelgem zonder zorgen. Auto Opkoper MIKE zorgt voor een vlekkeloze afhandeling en de beste prijs. Jouw tevredenheid is gegarandeerd.

Vermijd het gedoe van online advertenties en onzekere voertuigveilingen met Auto Opkoper MIKE. Vul het formulier in met de specificaties van je tweedehands camper en Mike komt persoonlijk langs voor een beoordeling. Bij een overeenkomst krijg je onmiddellijk geld.

Wil je je kampeerauto in Avelgem verkopen, maar heb je geen tijd om 126 garages te bezoeken? Auto Opkoper MIKE biedt een directe en betrouwbare oplossing. Jouw comfort is onze belangrijkste zorg.

Wij kopen elke motorhome in Avelgem
Auto Opkoper MIKE, dé specialist in kampeerauto verkoop in regio 8580!
Ontvang een Bod

Gemiddeld een 5 op 5 uit 13 beoordelingen .

Image link
Uw Merk, Ons Bod!

Wij Kopen Alle Motorhomes, Campers en Mobilhomes

Bij Auto Opkoper Mike zijn alle kampeerautomerken welkom, van A tot Z.

Hoe Gaan we te Werk?

Jouw Motorhome Verkopen in 4 Eenvoudige Stappen

1. HET AANMELDEN

Online aanmelding van de camper.

2. DE AFSPRAAK

Het inplannen van een afspraak.

3. INSPECTIE

We komen het kampeerauto inspecteren.

4. HET AKKOORD

Cash geld of via overschrijving.

NU Motorhome Aanmelden
Uw Motorhome, Onze Zorg

Onze sterke punten op een rij

Ga zitten, ontspan, en wij regelen de verkoop van uw mobilhome snel en efficiënt.

Klaar voor een eerlijk bod? Klik hier! 👀
Persoonlijk
Direct contact en persoonlijke service bij de verkoop van uw camper.
Transparante Communicatie
Je wordt op de hoogte gehouden bij elke stap van het proces.
Professioneel
Deskundige waardebepaling door ervaren specialisten in kampeerauto inkoop.
Betrouwbaar Netwerk
Onze uitgebreide connecties garanderen de beste deal voor uw motorhome.
Score van 5 op 5

Ontdek wat klanten
vertellen!

De klanttevredenheid van onze klanten staat bij ons hoog in het vaandel.

“Als Auto Opkoper MIKE in het prachtige Avelgem, West-Vlaanderen, bied ik u een vlotte en zorgeloze verkoop van uw motorhome of camper. Klanten waarderen het gemak en de snelheid waarmee ik hun mobilhomes opkoop. Ze genieten van de rust aan de oevers van de Schelde, terwijl ik de administratieve rompslomp regel. De lokale anekdote gaat dat ik een camper sneller opkoop dan dat men een pint kan drinken in café 't Pleintje. Dat is de snelheid en service die u verdient. Verkoop vandaag nog uw kampeerwagen aan Auto Opkoper MIKE, uw betrouwbare partner in Avelgem.”

MIKE – Motorhome Opkoper met 20 jaar ervaring

Voorbeeld van een Camperverkoop

Kies voor zekerheid, gemak en een uitstekende prijs!

Wil je je kampeerauto verkopen voor rond de €10.500? Overweeg je opties:

  • Zelf verkopen: Probeer zelf €10.000 te behalen via een online platform, met alle moeite van dien.
  • Verkoop aan AutoOpkoperMike: Krijg direct een vast bod van €9.250, zonder enig gedoe.
  • Onderhandelen met een dealer: Mik op een verkoopprijs van €9.000 door zelf te onderhandelen.

Hoewel AutoOpkoperMike misschien niet altijd het hoogste bod uitbrengt vergeleken met particuliere verkoop, biedt het wel ongeëvenaarde voordelen: geen keuring nodig, gratis ophaalservice, en een veilige plus razendsnelle afhandeling.

Image link
Waarom Auto Opkoper MIKE?

Wij regelen alles van A tot Z

Onmiddellijke Betaling
Ontvang direct je betaling bij akkoord, contant of via bankoverschrijving.
Gratis Ophaling
Geniet van onze kosteloze ophaalservice in heel Avelgem en omstreken.
Geen Keuring Nodig
Verkoop je Motorhome zonder de zorgen van een technische keuring.
Persoonlijke Service
Een service op maat, aangepast aan jouw unieke situatie als Avelgemnaar.
Maximale Waarde
Gegarandeerd de hoogste prijs voor je motorhome, dankzij onze expertise.
Transparante Communicatie
Je wordt op de hoogte gehouden bij elke stap van het proces van de motorhome verkoop.
Image link
Volledige Ontzorging
Wij Regelen Alles
Vlotte Afhandeling
+20 Jaar Ervaring
Bespaar Heel Wat Tijd
Geen Kopzorgen
Maximale Waarde
Verkoop Eenvoudig in Avelgem

Ontdek de charme van Avelgem en verkoop je mobilhome met gemak

Wanneer je besluit om je camper te verkopen in Avelgem, ontdek je de rijke verleden en cultuur die deze locatie te bieden heeft. Met attracties zoals MOU – Museum Oudenaarde en de Vlaamse Ardennen, Openbare pomp, Centrum Ronde van Vlaanderen, Oorlogsmonument Oudenaarde, Archeologische site Ename, Bos ’t Ename, Ravelijn Liedtspark, Langemeersen, Vierschaar, Avonturenpark The Seven Summits, Abdij Maagdendale, ’t Spei, Schandpaal, Huis Beaucarne, Recreatiedomein Donk Oudenaarde, Flanders Flight Training Center, Domaine de Donkvijvers, Louise Mariekaai, Volkegembos, de kapel van Kerselare en iconische straten zoals Kerkstraat, Nieuwstraat, Kortrijkstraat, Sint-Pietersstraat, Sint-Amandsstraat, Kerkhove, Kastanjelaan, Zuiderlaan, Kasteelstraat., is Avelgem niet alleen een geweldige plek om te leven, maar ook om te verkennen. Of je nu een reis maakt naar het Anzegem Station, Harelbeke, Bissegem, Izegem, Station Wevelgem, Kortrijk Station, B&B Ter Poele, ’t Bed & de Tafel, Gavere-Asper, Voormalige Sint-Amelbergakerk Bossuit voor een uitstapje of geniet van een maaltijd in een van de sfeervolle bistro’s, Avelgem heeft voor elk wat wils. Auto Opkoper Mike begrijpt de emotionele waarde die jouw motorhome kan hebben door al deze ervaringen en biedt daarom een rechtvaardige, snelle service om je kampeerauto te verkopen, zodat je je kunt richten op het maken van nieuwe herinneringen.

Ontvang Een Bod
Ontdek de charme van Avelgem en verkoop je mobilhome met gemak
Avelgem: Een bruisend centrum voor kunst en motorhome verkoop
Avelgem: Cultuur & Motorhome verkoop

Avelgem: Een bruisend centrum voor kunst en camper verkoop

Avelgem staat bekend om zijn dynamische maatschappij en maatschappij, met podia zoals OC Kappaert, Concertzaal (CC De Ververij), Concertstudio Kortrijk, De Kreun, OC De Coorenaar, De Verlichte Geest, MIRY Concertzaal, Spikkerelle, Orgelzaal Stedelijk Conservatorium, Handelsbeurs en uitnodigende restaurants, waardoor het een geweldige plaats is voor zowel residenten als toeristen. De aanwezigheid van stations maakt navigeren binnen en buiten de Avelgem een eitje, ideaal voor diegenen die hun motorhome willen verkopen en overschakelen op OV of op zoek zijn naar een nieuwe motorhome. Met Auto Opkoper Mike is het verkopen van je motorhome in Avelgem eenvoudiger dan ooit. Wij erkennen je tijd en bieden een snelle, doeltreffende service, ook al woon je in de buurt van Heestert, Kluisbergen, Waarmaarde, Escanaffles, Ruien, Outrijve, Orroir, Otegem, Tiegem, Moen, Ingooigem, Kaster, Kerkhove, Bossuit, Berchem, Amougies, Mont-de-l’Enclus, Kwaremont, zodat je meer tijd kunt besteden aan het beleven van alles wat Avelgem te bieden heeft.

Ontvang Een Bod
Repareren of Direct Verkopen

Verkoopklaar maken van je kampeerauto in Avelgem: repareren of direct verkopen?

Overweeg je jouw camper te repareren alvorens te verkopen in Avelgem? Het is essentieel om eerst inzicht te krijgen in de kosten verbonden aan de herstelwerkzaamheden. Daarvoor kun je terecht bij een lokale garage in Avelgem, zoals Carrosserie Missiaen, Carrosserie Mlk, Medard Garage, Carrosserie Lasseel, Autoschadebedrijf Van Den Broecke, Citroën Garage Demeyere, Carrosserie Peter Demeyere, Carrosserie Jo, Carrosserie Verhoye, Garage Mullie, Aquablue, Interauto, Garage Goetmaekere, Baert Nv-Opel Garage, Lemaitre Jacques, Luyckx-Verhaeghe, Cocquyt, Eddy Van Wonterghem, Garage Debue, Garage Van Den Broecke, waar je een offerte voor de benodigde herstellingen kunt aanvragen en je misschien moet reizen naar Bossuit, Waarmaarde, Outrijve, Kerkhove, Waffelstraat, Dries, Merkegemhoek, Langestraat, Kaphoek, Hollendries, Tenhove, Rugge, Raaptorf. Of, als alternatief, kun je jouw kampeerauto meteen zonder zorgen verkopen aan Mike, waarbij je direct een rechtvaardige prijs krijgt zonder de noodzaak voor voorafgaande herstellingen.

Ontvang Een Bod
Verkoopklaar maken van je mobilhome in Avelgem: Repareren of Direct Verkopen?
Je wagen aanbieden bij een autobedrijf in Avelgem
Aanbieden bij Avelgem Garagist

Je motorhome aanbieden bij een autobedrijf in Avelgem

Overweeg je jouw camper te verkopen bij Garage Desmedt, Citroën Garage Demeyere, Caluwier Service Bvba, Cocquyt, Marrannes Garage, Devos Luc Autotechniek, Bv Motors, Vd Cars Knokke-Heist, Eddy Van Wonterghem, Garage Dumont, Garage Dewolf, Medard Garage, Garage Demuynck, Garage Goetmaekere, Traen Noël, Carrosserie Mlk, Dn Trailers, Baert Nv-Opel Garage, Garage Haedens Hendrik, Garage Vlieghe in Avelgem? Bedenk dat zij niet elk type mobilhome accepteren, zoals defecte, oude, beschadigde, of voor export bestemde motorhomes. De markt is vol, en zelfs goed onderhouden motorhomes garanderen geen verkoop. Daar biedt Auto Opkoper MIKE een uitweg: wij kopen elke camper, ongeacht de staat. Ons proces is eenvoudig, met directe betaling en een transparante, snelle service. Vergeet de beperkingen en het gedoe bij garages; kies voor een zorgeloze verkoop met Mike, waar je altijd een eerlijke deal krijgt.

Ontvang Een Bod
Zorgeloze Verkoop in Avelgem

Verkoop je mobilhome in Avelgem zonder zorgen om keuring

Overweeg je jouw kampeerauto te verkopen in Avelgem en wil je het omslachtige van een technische keuring overslaan? Bij ons is dit absoluut mogelijk. Dit bespaart je niet alleen de inspanning en kosten die bij een keuring komen kijken, maar ook zonder concessies te doen aan de prijs van je mobilhome. Indien je toch overweegt je camper te laten inspecteren, zijn er diverse inspectielocaties in en rond Avelgem beschikbaar, waaronder: Autokeuring KM Zwevegem. Voor de meest actuele informatie over werkuren, tarieven en andere relevante details, is het aan te raden de online bronnen van deze inspectiecentra te raadplegen. Bedenk wel dat het keuringsproces uren in beslag neemt, de kans op extra inspecties bestaat, en je mogelijk hersteluitgaven moet betalen.

Ontvang Een Bod
Verkoop Je Motorhome in Avelgem Zonder Zorgen om Keuring

Bod ontvangen? Gratis en vrijblijvend!

Nog nooit is het zo gemakkelijk geweest om een motorhome te verkopen. Vul het online verkoopformulier in en krijg dezelfde dag nog een gunstig hoge bod.