Actief sinds 2004

Bestelwagen verkopen in Brasschaat

Ja, ik wil nu een bod Neen, contacteer mij

Denk je eraan om je busje te verhandelen in Brasschaat? Je bent op de perfecte plaats beland! 📍 Als ervaren busje opkoper garanderen wij een snelle en doeltreffende service 🚐💨, en bieden we je de beste prijs voor je bestelwagen 💶👍.

100% Betrouwbaarheid
Wij staan garant voor een marktconforme prijs.
100% Tevredenheid
Bij ons kan je rekenen op een betrouwbare service.
100% Snelle Service
Onze experts handelen alles af binnen één dag. Geen wachttijden!
Home » Auto Verkopen » Bestelwagen verkopen » Bestelwagen Verkopen Brasschaat

Occasie camionette verkopen in Brasschaat

Ben je klaar om afscheid te nemen van je busje en zoek je een betrouwbare partner in 2930? Ontdek de ongeëvenaarde service van Auto Opkoper MIKE voor een zorgeloze verkoop.

Zoek je naar een eenvoudige manier om je bestelwagen te verhandelen in Brasschaat? Auto Opkoper MIKE staat bekend als de vriendelijke en veilige keuze voor elke Brasschatenaar. Met heel wat tevreden klanten in onze geschiedenis, garanderen wij een transparante en duidelijke afhandeling. Jouw comfort is onze belangrijkste zorg.

Auto Opkoper MIKE maakt het verkoopproces voor jou uiterst rechttoe rechtaan: geen behoefte aan online publicaties of onzekere autoveilingen, maar een rechtstreekse verkoop. Completeer eenvoudig het aanmeldingsformulier in met de bijzonderheden van je 2dehands bestelauto, en Mike komt persoonlijk langs om je bestelauto te beoordelen. Bij een overeenkomst krijg je onmiddellijk betaling.

Het is werkelijk zo simpel! Je bereikt niet online talloze voertuigkopers, maar je hebt direct contact met één geverifieerde koper die ervoor zorgt dat je vlug en zonder risico je bestelauto verkoopt, zonder enige bijkomende kosten. Met Auto Opkoper MIKE verhandel je je bestelauto direct en zonder omwegen.

Wij kopen elk bestelauto in Brasschaat
Auto Opkoper MIKE, dé specialist in bestelwagenverkoop in regio 2930!
Ontvang een Bod

Gemiddeld een 5 op 5 uit 11 beoordelingen .

Image link
Uw Merk, Ons Bod!

Wij Kopen Alle Merken

Bij Auto Opkoper Mike zijn alle automerken welkom, van A tot Z.

Hoe Gaan we te Werk?

Jouw Bestelwagen Verkopen in 4 Eenvoudige Stappen

1. HET AANMELDEN

Online aanmelding van de bestelauto.

2. DE AFSPRAAK

Het inplannen van een afspraak.

3. INSPECTIE

We komen de bestelauto inspecteren.

4. HET AKKOORD

Cash geld of via overschrijving.

NU Bestelwagen Aanmelden
Uw Bestelwagen, Onze Zorg

Onze sterke punten op een rij

Ga zitten, ontspan, en wij regelen de verkoop van uw auto snel en efficiënt.

Klaar voor een eerlijk bod? Klik hier! 👀
Persoonlijk
Direct contact en persoonlijke service bij de verkoop van uw bestelauto.
Transparante Communicatie
Je wordt op de hoogte gehouden bij elke stap van het proces.
Professioneel
Deskundige waardebepaling door ervaren specialisten in auto inkoop.
Betrouwbaar Netwerk
Onze uitgebreide connecties garanderen de beste deal voor uw auto.

Auto Opkoper MIKE is al jaren een vertrouwd gezicht in het mooie Brasschaat, een stad die bekend staat om haar groene omgeving en het historische Kasteel van Brasschaat. In deze prachtige stad, gelegen in de provincie Antwerpen, is MIKE expert in het opkopen van bestelwagens.
In de schaduw van de iconische Sint-Antoniuskerk, koopt MIKE bestelwagens van alle merken, ongeacht het bouwjaar of de staat waarin de bestelwagen zich bevindt. Van de robuuste Mercedes-Benz Sprinter tot de compacte Volkswagen Caddy, en van de betrouwbare Ford Transit tot de ruime Peugeot Boxer, geen enkel merk is ons vreemd.
Zelfs als de bestelwagen al vele kilometers op de teller heeft staan of al jaren dienst doet in de straten van Brasschaat, is dat voor Auto Opkoper MIKE geen probleem. Hij weet de waarde van elke bestelwagen te waarderen.
MIKE is een bekend gezicht in de lokale gemeenschap. Hij is vaak te vinden bij de lokale voetbalclub, waar hij de bestelwagens van de lokale handelaars opkoopt. Met zijn vriendelijke benadering en eerlijke prijzen, heeft hij het vertrouwen van de inwoners van Brasschaat gewonnen.
Dus, als u in Brasschaat of omgeving woont en u wilt uw bestelwagen verkopen, neem dan contact op met Auto Opkoper MIKE. Hij zorgt voor een snelle en eerlijke afhandeling.

Score van 5 op 5

Ontdek wat klanten
vertellen!

De klanttevredenheid van onze klanten staat bij ons hoog in het vaandel.

Als Auto Opkoper MIKE, ben ik trots op mijn reputatie als de betrouwbare bestelwagen opkoper van Brasschaat, de groene parel van Antwerpen. Klanten waarderen de eerlijke prijzen die ik bied, gebaseerd op jaren van ervaring en grondige kennis van de lokale markt. Ik ben bekend om mijn snelle en efficiënte service, of het nu een camionette van de Kerkedreef of een bestelwagen van de Bredabaan is. Mijn klanten zeggen vaak: ‘Met Auto Opkoper MIKE is het verkopen van onze bestelwagen net zo ontspannend als een wandeling in het prachtige Brasschaat Park'. Dat is omdat ik de verkoop zo eenvoudig mogelijk maak, met directe betaling en gratis ophaling. Het is geen wonder dat ik in 2020 meer dan 200 bestelwagens in Brasschaat alleen al heb opgekocht. Dus als je je bestelwagen wilt verkopen, denk dan aan Auto Opkoper MIKE de favoriete keuze van de Brasschaatse bestelwagen eigenaren.

MIKE – Auto Opkoper met 20 jaar ervaring

Voorbeeld van een bestelwagenverkoop

Kies voor zekerheid, gemak en een uitstekende prijs!

Wil je je busje verkopen voor rond de €10.500? Overweeg je opties:

  • Zelf verkopen: Probeer zelf €10.000 te behalen via een online platform, met alle moeite van dien.
  • Verkoop aan AutoOpkoperMike: Krijg direct een vast bod van €9.250, zonder enig gedoe.
  • Onderhandelen met een dealer: Mik op een verkoopprijs van €9.000 door zelf te onderhandelen.

Hoewel AutoOpkoperMike misschien niet altijd het hoogste bod uitbrengt vergeleken met particuliere verkoop, biedt het wel ongeëvenaarde voordelen: geen keuring nodig, gratis ophaalservice, en een veilige plus razendsnelle afhandeling.

Image link
Waarom Auto Opkoper MIKE?

Wij regelen alles van A tot Z

Onmiddellijke Betaling
Ontvang direct je geld bij akkoord, contant of via bankoverschrijving.
Gratis Ophaling
Geniet van onze kosteloze ophaalservice in heel Brasschaat en omstreken.
Geen Keuring Nodig
Verkoop je auto zonder de stress van een technische keuring.
Persoonlijke Service
Een service op maat, aangepast aan jouw unieke situatie als Brasschatenaar.
Maximale Waarde
Gegarandeerd de hoogste prijs voor je busje, dankzij onze expertise.
Transparante Communicatie
Je wordt op de hoogte gehouden bij elke stap van het proces van de bestelwagenverkoop.
Image link
Volledige Ontzorging
Wij Regelen Alles
Vlotte Afhandeling
+20 Jaar Ervaring
Bespaar Heel Wat Tijd
Geen Kopzorgen
Maximale Waarde
Verkoop Eenvoudig in Brasschaat

Ontdek de charme van Brasschaat en verkoop je camionette met gemak

Bij het verkopen van je busje in Brasschaat, krijg je de kans om de rijke geschiedenis en cultuur van deze locatie te ervaren. Met attracties zoals Site Gunfire Brasschaat, Springrid Bvba, De Uitlegger, Peerdsbos, De Inslag | Agentschap voor Natuur en Bos, Kinderboerderij Mikerf, Spoorfietsen – Kempens Landschap, Little Italy, Aralea vzw, Monument Ontploffing Fort Van Brasschaat, Den Uitlegger, VOC Brasschaat – Kapellen, Mikhof, Klein Schietveld, Brusselse Bossen, Maatwerkbedrijf Noordheuvel Antwerpen – Brasschaat, Blotevoetenpad, Mariapark en kruisweg, Buste Willy Vandersteen en iconische straten zoals Koningin Astridlaan, Koning Boudewijnlaan, Koning Albertlaan, Koning Leopoldlaan, Koningin Elisabethlaan, Koningin Fabiolalaan, Koningin Paolalaan, Koningin Mathildalaan, is Brasschaat niet alleen een geweldige plek om te leven, maar ook een interessante plek om te bezoeken. Of je nu een trip maakt naar het Sint-Mariaburg, Ekeren, Station Antwerpen-Centraal, Antwerpen-Luchtbal, Antwerpen-Noorderdokken, Kapellen, Antwerpen-Zuid, Antwerpen-Berchem, Mortsel-Deurnesteenweg, Brasschaat Kattekensberg voor een excursie of dineert in een van de gezellige restaurants, Brasschaat biedt voor ieder wat wils. Auto Opkoper Mike begrijpt de emotionele waardevolle herinneringen van jouw camionette en de ervaringen die ermee verbonden zijn. Daarom bieden wij een eerlijke en vlotte service om je camionette te verkopen, zodat jij je kunt focussen op het maken van nieuwe ervaringen.

Ontvang Een Bod
Ontdek de charme van Brasschaat en verkoop je bestelwagen met gemak
Brasschaat: Een levendig centrum voor kunst en camionette verkoop
Brasschaat: Cultuur & bestelwagenverkoop

Brasschaat: Een levendig centrum voor cultuur en bestelwagen verkoop

Brasschaat staat bekend om zijn levendige gemeenschap en maatschappij, met concertzalen zoals Koningin Elisabethzaal, Middagconcerten Van Antwerpen VZW, AMUZ (Festival van Vlaanderen – Antwerpen), Trix, Costa concertzaal, Elisabeth Center Antwerp, De Roma, Cultuurcentrum Deurne, Openlucht Podium Zuid vernieuwde kaaien, KAS vzw en uitnodigende restaurants. Hierdoor is het een perfecte plek voor zowel bewoners als bezoekers. De aanwezigheid van haltes maakt verplaatsen binnen en buiten Brasschaat een fluitje van een cent, wat ideaal is voor diegenen die hun camionette willen verkopen en overstappen op publiek transport of op zoek zijn naar een nieuwe bestelwagen. Met Auto Opkoper Mike is het verkopen van je camionette in Brasschaat eenvoudiger dan ooit. Wij waarderen je tijd en bieden een snelle, effectieve service, ook al woon je in de buurt van Kapellen, Sint-Job-in-’t-Goor, zodat je meer tijd kunt doorbrengen aan het beleven van alles wat Brasschaat te bieden heeft.

Ontvang Een Bod
Repareren of Direct Verkopen

Verkoopklaar maken van je camionette in Brasschaat: repareren of direct verkopen?

Overweeg je jouw bestelwagen te repareren alvorens te verkopen in Brasschaat? Het is essentieel om eerst inzicht te krijgen in de kosten verbonden aan de herstelwerkzaamheden. Daarvoor kun je terecht bij een lokale carrosseriebedrijf in Brasschaat, zoals Karel Lauwers, Carrosserie Mlk, Carrosserie Krivand, Perfect Car, Carrosserie Laurens, Auto’s Maes, Carrosserie Rietje Nv/Garage Rietje/Rietje Waasland, Postiaux, Debou Pascal, Gc 2000, Carrosserie Noord, Dmc Multimerk Carrosserie Antwerpen, Carrosserie, Acc 2, Carrosserie De Backer, Troost, D & C, Carrosserie Frankie, Eibo Cars, Quality Autoservice, waar je een schatting voor de benodigde reparaties kunt aanvragen en je misschien moet verplaatsen naar Lage Kaart, Hoge Kaart, Withof, Het Zand, Den Hoek, Maria-ter-Heide, Rustoord, Oudegracht, Bethania. Of, als alternatief, kun je jouw bestelwagen meteen zonder zorgen verkopen aan Mike, waarbij je direct een rechtvaardige prijs krijgt zonder de noodzaak voor eerder uitgevoerde herstelwerkzaamheden.

Ontvang Een Bod
Verkoopklaar maken van je busje in Brasschaat: Repareren of Direct Verkopen?
Je wagen aanbieden bij een garagehouder in Brasschaat
Aanbieden bij Brasschaat Garagist

Je wagen aanbieden bij een garagist in Brasschaat

Overwegen je kar te verkopen bij Garage Van Bortel, Quality Autoservice, Garage Desmedt, Karel Lauwers, Tcd Performance, Stabirem, Gavaro, Perfect Car, Verstappen, Garage Verdonck Bvba, Garage Cassiers Michel, Dn Trailers, Auto’s Maes, Carrosserie Mlk, Mercedes-Benz, Auto 5, Gman, Bosch Car Service, Suzuki, Renault Official Dealers in Brasschaat? Bedenk dat zij niet elk type mobiel accepteren, zoals defecte, oude, beschadigde, of voor export bestemde voertuigen. De markt is vol, en zelfs goed onderhouden auto’s garanderen geen verkoop. Daar biedt Auto Opkoper MIKE een uitweg: wij kopen elke auto, ongeacht de staat. Ons proces is eenvoudig, met directe betaling en een transparante, snelle service. Vergeet de beperkingen en het gedoe bij garagisten; kies voor een zorgeloze verkoop met Mike, waar je altijd een eerlijke deal krijgt.

Ontvang Een Bod
Zorgeloze Verkoop in Brasschaat

Verkoop je bestelwagen in Brasschaat zonder zorgen om keuring

Overweeg je jouw bestelwagen te aanbieden in Brasschaat en wil je het proces van een technische keuring overslaan? Bij ons is dit geheel mogelijk. Dit bespaart je niet alleen de moeite en uitgaven die bij een inspectie komen kijken, maar ook zonder concessies te doen aan de verkoopwaarde van je transportmiddel. Indien je toch overweegt je voertuig te laten controleren, zijn er diverse keuringsstations in en rond Brasschaat beschikbaar, waaronder: Autokeuring Brasschaat. Voor de meest recente informatie over openingstijden, prijzen en andere relevante details, is het aan te raden de online bronnen van deze inspectiecentra te bekijken. Bedenk wel dat het keuringsproces tijd in beslag neemt, de kans op extra inspecties bestaat, en je mogelijk hersteluitgaven moet betalen.

Ontvang Een Bod
Verkoop Je camionette in Brasschaat Zonder Zorgen om Keuring

Bod ontvangen? Gratis en vrijblijvend!

Nog nooit is het zo gemakkelijk geweest om een bestelwagen te verkopen. Vul het online verkoopformulier in en ontvang dezelfde dag nog een gunstig hoog bod.