Home » Auto Verkopen » Audi verkopen
Actief sinds 2004

Audi Verkopen? Spoedig en Ongecompliceerd

Neem afscheid van onnodige complicaties: verkoop je Audi met spoed en ontvang de beste prijs.

Ben je van plan om je Audi te verkopen? Overweeg dan eens de diensten van Auto Opkoper MIKE. Ongeacht de staat, model of bouwjaar van je Audi, Auto Opkoper MIKE biedt een snelle, veilige en transparante manier om je wagen van de hand te doen. Als gerespecteerde Audi handelaar in België, staat Auto Opkoper MIKE garant voor een eerlijke marktwaarde en een vlotte verkoopprocedure. Door de jaren heen hebben zij zowel particulieren als bedrijven geholpen met het verkopen van hun Audi voertuig, en dit met een uitstekende klantenservice en tevredenheid als resultaat.
Bij Auto Opkoper MIKE is het verkopen van je Audi een eenvoudig en stressvrij proces. Je hoeft je geen zorgen te maken over het onderhandelen van de prijs of het vinden van een betrouwbare koper. Auto Opkoper MIKE regelt alles, inclusief de administratieve rompslomp, zodat jij je kunt concentreren op wat echt belangrijk is. Je kunt zelfs de waarde van je Audi online laten bepalen op hun website. Hierdoor krijg je een realistisch beeld van wat je Audi waard is op de Belgische markt, en kun je met een gerust hart je tweedehands Audi verkopen. Ga voor een veilige, snelle en transparante verkoop van je Audi met Auto Opkoper MIKE.

Wij kopen jouw Audi
Audi verkopen aan een auto opkoper
Auto Opkoper MIKE, dé deskundige in de aankoop van Audi personenauto’s, suv’s, sportauto’s, elektrische auto’s, plug-in hybriden, bedrijfswagens, …
Ontvang een waardebepaling

Gemiddeld een 5 op 5 uit 11 beoordelingen .

Image link
Uw Audi, Ons Bod!

Wij Kopen Alle Audi modellen

Als je op zoek bent naar een betrouwbare auto opkoper, dan is Auto Opkoper MIKE de beste keuze voor jou. Wij kopen verschillende modellen en types van Audi, zoals Personenauto’s, SUV’s, Sportauto’s, Elektrische auto’s, Plug-in hybriden en Bedrijfswagens.
Of het nu gaat om de populaire modellen zoals de A1, A3, A4, A5, A6, A7, A8 of de SUV modellen zoals Q2, Q3, Q5, Q7, Q8, wij zijn geïnteresseerd. We houden ook van de sportieve variaties zoals de R8, S3, S4, S5, S6, S7, S8, SQ5, SQ7, SQ8, TT, RS3, RS4, RS5, RS6, RS7, RSQ8, en TT RS.
Ben je eigenaar van een elektrische of plug-in hybride zoals de e-tron, e-tron GT, Q4 e-tron, Q5 Sportback, Q7 e-tron, Q8 Sportback, of A6 e-tron, dan kopen wij die ook graag op. Auto Opkoper MIKE biedt je een eerlijke prijs voor je Audi. Neem vandaag nog contact met ons op!

Hoe Gaan we te Werk?

Jouw Audi Verkopen in 4 Eenvoudige Stappen

1. HET AANMELDEN

Online aanmelding van het voertuig.

2. DE AFSPRAAK

Het inplannen van een afspraak.

3. INSPECTIE

We komen het voertuig inspecteren.

4. HET AKKOORD

Cash geld of via overschrijving.

NU Audi Aanmelden
Uw Voertuig, Onze Zorg

Onze sterke punten op een rij

Ga zitten, ontspan, en wij regelen de verkoop van uw voertuig snel en efficiënt.

Klaar voor een eerlijk bod? Klik hier! 👀
Persoonlijk
Direct contact en persoonlijke service bij de verkoop van uw voertuig.
Transparante Communicatie
Je wordt op de hoogte gehouden bij elke stap van het proces.
Professioneel
Deskundige waardebepaling door ervaren specialisten in auto inkoop.
Betrouwbaar Netwerk
Onze uitgebreide connecties garanderen de beste deal voor uw voertuig.
Score van 5 op 5

Ontdek wat klanten
vertellen!

De klanttevredenheid van onze klanten staat bij ons hoog in het vaandel.

Bij Auto Opkoper MIKE kopen wij alle modellen van Audi, ongeacht de staat, het merk of model. We zijn gespecialiseerd in Audi autohandel en bieden een eerlijke Audi marktwaarde. Of je nu een tweedehands Audi A3 of een Audi Q7 met motorproblemen hebt, wij nemen het over. Zelfs als jouw Audi specifieke defecten heeft of bestemd is voor export, zijn we geïnteresseerd. De verkoop van jouw Audi was nog nooit zo eenvoudig. We begrijpen dat de waarde van jouw Audi belangrijk voor je is, en daarom garanderen we een marktconforme Audi verkoopprijs. Onze ervaring in de Belgische Audi handel en kennis van de Audi marktwaarde, verzekert je van een soepel verkoopproces. Of je nu een particuliere Audi verkoop doet of een online Audi verkoop overweegt, we bieden een snelle en betrouwbare Audi verkoopservice. Dus, als je overweegt om jouw Audi in België te verkopen, denk dan aan ons. Bij Auto Opkoper MIKE is de waarde van jouw Audi en jouw tevredenheid onze prioriteit.

MIKE – Auto Opkoper met 20 jaar ervaring

Voorbeeld van een Autoverkoop

Kies voor zekerheid, gemak en een uitstekende prijs!

Wil je je auto verkopen voor rond de €10.500? Overweeg je opties:

  • Zelf verkopen: Probeer zelf €10.000 te behalen via een online platform, met alle moeite van dien.
  • Verkoop aan AutoOpkoperMike: Krijg direct een vast bod van €9.250, zonder enig gedoe.
  • Onderhandelen met een dealer: Mik op een verkoopprijs van €9.000 door zelf te onderhandelen.

Hoewel AutoOpkoperMike misschien niet altijd het hoogste bod uitbrengt vergeleken met particuliere verkoop, biedt het wel ongeëvenaarde voordelen: geen keuring nodig, gratis ophaalservice, en een veilige plus razendsnelle afhandeling.

Image link
Waarom Auto Opkoper MIKE?

Wij regelen alles van A tot Z

Onmiddellijke Betaling
Ontvang direct je geld bij akkoord, contant of via bankoverschrijving.
Gratis Ophaling
Geniet van onze kosteloze ophaalservice in heel Boechout en omstreken.
Geen Keuring Nodig
Verkoop je Audi zonder de stress van een technische keuring.
Persoonlijke Service
Een service op maat, aangepast aan jouw unieke situatie als Boechoutenaar.
Maximale Waarde
Gegarandeerd de hoogste prijs voor je Audi, dankzij onze expertise.
Transparante Communicatie
Je wordt op de hoogte gehouden bij elke stap van het proces van de autoverkoop.
Image link
Volledige Ontzorging
Wij Regelen Alles
Vlotte Afhandeling
+20 Jaar Ervaring
Bespaar Heel Wat Tijd
Geen Kopzorgen
Maximale Waarde
Meer dan Audi's

Wij kopen niet alleen Audi modellen, maar ook andere merken.

Bij Auto Opkoper MIKE beperken we ons niet enkel tot het opkopen van wagens van het merk Audi AG. Kijk, in ons vak draait alles om diversiteit en daarom zijn we ook geïnteresseerd in andere merken. Ben je bijvoorbeeld van plan om je BMW, Mercedes-Benz, Lexus, Jaguar, Infiniti, Porsche, Volvo of Land Rover te verkopen? Dan staan wij paraat om je hierbij te helpen.
Onze jarenlange ervaring en oprechte passie voor auto’s zorgen ervoor dat we een eerlijke prijs bieden voor je wagen, ongeacht het merk of model. Het belangrijkste voor ons is dat jij, onze klant, tevreden bent. Daarom doen we er alles aan om je verkoopproces zo vlot en zorgeloos mogelijk te laten verlopen.
Heb je een auto te koop? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Bij Auto Opkoper MIKE staan we steeds klaar om je van dienst te zijn. Jouw tevredenheid is immers onze grootste beloning!

Ontvang Een Bod
Ons inkoopprogramma omvat niet enkel Audi 's, maar strekt zich ook uit tot een breed scala aan andere merken.
Wat heeft een impact op de waardeschatting van een Audi?
Waarde bepalen van Audi's

Wat heeft invloed op de waardebeoordeling van een Audi?

De waardebepaling van je Audi is afhankelijk van verschillende factoren. Het model of de uitvoering heeft een grote invloed, maar ook de algemene staat van je wagen speelt mee. Dit betekent dat zowel het interieur en exterieur, als de mechanische staat van het voertuig een rol spelen.
Een andere belangrijke factor is de kilometerstand. Dit betekent het totaal aantal kilometers dat je Audi heeft gereden. Hoe hoger de kilometerstand, hoe lager over het algemeen de waarde van de wagen.
Een realistische prijszetting is cruciaal. Een te hoge vraagprijs kan potentiële kopers afschrikken, terwijl een te lage prijs je mogelijk geld kost. Bij Auto Opkoper MIKE gaan we altijd voor een eerlijke en correcte prijsbepaling, op basis van een grondige analyse van je voertuig. Op deze manier weet je zeker dat je het maximale uit je Audi haalt.

Ontvang Een Bod
Hoe een Audi verkopen?

Welke procedures zijn er om een Audi te te koop aanbieden?

Er zijn verschillende methoden om je Audi te verkopen. Je kan het bijvoorbeeld op een advertentiesite zetten zoals 2dehands.be. Maak aantrekkelijke foto’s van je wagen, schrijf een duidelijke omschrijving en zorg voor een correcte prijs. Het nadeel is dat dit wat tijd en moeite kost. Je kan je Audi ook bij een autodealer inruilen als je een nieuwe wagen koopt. De dealer zal je wagen wel aan de lage kant taxeren, want hij moet er zelf ook nog iets aan verdienen. Een andere optie is om je wagen te verkopen aan een professionele auto opkoper. Zij bieden vaak een correcte prijs en regelen de administratie voor je. Voordelen van het verkopen aan een opkoper zoals Auto Opkoper MIKE zijn dat het snel gaat, je geen tijd verliest met het plaatsen van advertenties en onderhandelen, en je meteen geld in handen krijgt.

Ontvang Een Bod
Welke technieken zijn er om een Audi te markt brengen?
Wat zijn de factoren bij de transactie van een Audi?
Audi Verkoopoverwegingen

Wat zijn de aandachtspunten bij de verkoop van een Audi?

Bij het verkopen van je Audi zijn er enkele belangrijke overwegingen te maken. Eerst en vooral, zorg je ervoor dat je wagen in een zo goed mogelijke staat is. Maak hem grondig schoon en voer, indien nodig, kleine reparaties uit. Een goed onderhouden Audi zal altijd meer opleveren! Vervolgens is het belangrijk om een correcte prijs vast te stellen. Vergelijk prijzen van gelijkaardige wagens en hou rekening met de kilometerstand en de algemene staat van je auto. Eens je klaar bent om te verkopen, kan ‘Auto Opkoper MIKE’ je helpen. Wij kopen je Audi over, ongeacht de staat en kilometerstand. We garanderen een vlotte, zorgeloze verkoop en een eerlijke prijs. Zo vermijd je de stress en het tijdsverlies van een particuliere verkoop. Vertrouw op ‘Auto Opkoper MIKE’ voor de verkoop van je Audi!

Ontvang Een Bod
Audi verkopen zonder keuring?

Audi van de hand doen zonder controle? Plus- en minpunten op een rij.

Wil jij jouw Audi verkopen zonder gedoe? Met Auto Opkoper MIKE vermijd je al het moeilijke werk en onnodige kosten. Het verkopen van een auto is namelijk niet zo simpel als het lijkt. Vooral als je de wagen aan een particulier wilt verkopen. In dat geval ben je wettelijk verplicht om de auto eerst te laten keuren. En dat brengt niet alleen veel tijdsverlies met zich mee, maar vaak ook extra kosten.
Wat als je Audi wordt afgekeurd? Dan moet je naar de garage om de nodige herstellingen te laten uitvoeren, en dat kan flink in de kosten lopen. Bovendien moet je dan opnieuw naar de keuring, wat nog meer tijd kost.
Bij Auto Opkoper MIKE verkoop je jouw Audi zonder keuring, snel en tegen een eerlijke prijs. Wij nemen alle risico’s en kosten op ons. Zo kan jij zonder zorgen jouw auto verkopen. Geen gedoe, geen tijdsverlies, geen extra kosten. Simpel en gemakkelijk. Dat is de service van Auto Opkoper MIKE.

Ontvang Een Bod
Audi te koop aanbieden zonder inspectie? Pros en cons op een rij.

Bod ontvangen? Gratis en vrijblijvend!

Nog nooit is het zo gemakkelijk geweest om een Audi te verkopen. Vul het online verkoopformulier in en krijg dezelfde dag nog een gunstig hoge bod.