Actief sinds 2004

Auto verkopen in Kontich

Overweeg je om afscheid te nemen van je wagen in Kontich? Wij maken het proces vlekkeloos en voordelig 🛡️. Vertrouw op onze expertise en krijg de deal die je verdient zonder enige moeite van jouw kant 🏁.

Ja, ik wil nu een bod Neen, contacteer mij
100% Betrouwbaarheid
Wij staan garant voor een marktconforme prijs.
100% Tevredenheid
Bij ons kan je rekenen op een betrouwbare service.
100% Snelle Service
Onze experts handelen alles af binnen één dag. Geen wachttijden!
Home » Antwerpen » Auto Verkopen Kontich

Occasie voertuig aanbieden in Kontich

Zoek je een betrouwbare en ervaren auto opkoper in 2550? Met meer dan 20 jaar ervaring, biedt Auto Opkoper MIKE een ongeëvenaarde service voor het verkopen van je voertuig op de meest efficiënte manier.

Kontich biedt talloze mogelijkheden, ook als het aankomt op het verkopen van je auto. Als Kontichenaar heb je toegang tot 140 garages en autohandelaren, maar geen enkele biedt de eenvoud en veiligheid zoals Auto Opkoper MIKE. Wij maken het proces van autoverkoop helder en zonder verborgen kosten.

Auto Opkoper MIKE maakt het verkoopproces voor jou uiterst ongecompliceerd: geen behoefte aan online advertenties of onzekere autoveilingen, maar een rechtstreekse verkoop. Vul eenvoudig het formulier in met de specificaties van je oude voertuig, en Mike komt zelf langs om je wagen te beoordelen. Bij een overeenkomst ontvang je direct betaling.

Ga je in met ons bod, dan wordt de deal ter plekke bevestigd en ontvang je meteen uitbetaald. Opteer voor Auto Opkoper MIKE voor een spoedige en gegarandeerde verkoopervaring vrij van extra kosten.

Wij kopen elk voertuig in Kontich
Auto Opkoper MIKE, dé specialist in autoverkoop in regio 2550!
Ontvang een Bod

Gemiddeld een 5 op 5 uit 11 beoordelingen .

Image link
Uw Merk, Ons Bod!

Wij Kopen Alle Merken

Bij Auto Opkoper Mike zijn alle automerken welkom, van A tot Z.

Hoe Gaan we te Werk?

Jouw Auto Verkopen in 4 Eenvoudige Stappen

1. HET AANMELDEN

Online aanmelding van het voertuig.

2. DE AFSPRAAK

Het inplannen van een afspraak.

3. INSPECTIE

We komen het voertuig inspecteren.

4. HET AKKOORD

Cash geld of via overschrijving.

NU Auto Aanmelden
Uw Auto, Onze Zorg

Onze sterke punten op een rij

Ga zitten, ontspan, en wij regelen de verkoop van uw auto snel en efficiënt.

Klaar voor een eerlijk bod? Klik hier! 👀
Persoonlijk
Direct contact en persoonlijke service bij de verkoop van uw voertuig.
Transparante Communicatie
Je wordt op de hoogte gehouden bij elke stap van het proces.
Professioneel
Deskundige waardebepaling door ervaren specialisten in auto inkoop.
Betrouwbaar Netwerk
Onze uitgebreide connecties garanderen de beste deal voor uw auto.
Score van 5 op 5

Ontdek wat klanten
vertellen!

De klanttevredenheid van onze klanten staat bij ons hoog in het vaandel.

In het hart van 2550 Kontich, waar de wegen verhalen vertellen van reizen en avonturen, staat auto opkoper MIKE bekend als expert in het veld. Of je nu door de schilderachtige straten van Waarloos rijdt of langs de historische contouren van Kontich-Centrum navigeert, één ding blijft onveranderd: de betrouwbaarheid en professionaliteit waarmee MIKE jouw voertuig transformeert van een bezit naar kapitaal. Met jarenlange ervaring onder zijn riem biedt hij niet alleen eerlijke prijzen maar ook een service die zo soepel is als de rit over Altenastraat op een rustige zondagochtend. Voor bewoners rondom Pierstraat of Mechelsesteenweg die overwegen hun auto te verkopen, is er geen veiliger haven dan bij deze lokale autoriteit. Auto opkoper MIKE belichaamt alles wat men zoekt: transparantie, snelheid en lokale expertise recht uit het hart van 2550 Kontich.

MIKE – Auto Opkoper met 20 jaar ervaring

Voorbeeld van een Autoverkoop

Kies voor zekerheid, gemak en een uitstekende prijs!

Wil je je auto verkopen voor rond de €10.500? Overweeg je opties:

  • Zelf verkopen: Probeer zelf €10.000 te behalen via een online platform, met alle moeite van dien.
  • Verkoop aan AutoOpkoperMike: Krijg direct een vast bod van €9.250, zonder enig gedoe.
  • Onderhandelen met een dealer: Mik op een verkoopprijs van €9.000 door zelf te onderhandelen.

Hoewel AutoOpkoperMike misschien niet altijd het hoogste bod uitbrengt vergeleken met particuliere verkoop, biedt het wel ongeëvenaarde voordelen: geen keuring nodig, gratis ophaalservice, en een veilige plus razendsnelle afhandeling.

Image link
Waarom Auto Opkoper MIKE?

Wij regelen alles van A tot Z

Onmiddellijke Betaling
Ontvang onmiddellijk je betaling bij akkoord, contant of via bankoverschrijving.
Gratis Ophaling
Geniet van onze kosteloze ophaalservice in heel Kontich en omstreken.
Geen Keuring Nodig
Verkoop je auto zonder de stress van een technische keuring.
Persoonlijke Service
Een service op maat, aangepast aan jouw unieke situatie als Kontichenaar.
Maximale Waarde
Gegarandeerd de hoogste prijs voor je auto, dankzij onze expertise.
Transparante Communicatie
Je wordt op de hoogte gehouden bij elke stap van het proces van de autoverkoop.
Image link
Volledige Ontzorging
Wij Regelen Alles
Vlotte Afhandeling
+20 Jaar Ervaring
Bespaar Heel Wat Tijd
Geen Kopzorgen
Maximale Waarde
Verkoop Eenvoudig in Kontich

Ontdek de charme van Kontich en verkoop je bolide met eenvoud

Wanneer je besluit om je wagen te verkopen in Kontich, ontdek je de rijke geschiedenis en cultuur die deze plaats te bieden heeft. Met attracties zoals Airzone, Oude Spoorwegberm, Schandpaal, Barrevoetspad, Altena Park, archixplore, Moeras De sitter, Weyninckhove, Kapoenenbos, Pluysegembos, Natuurgebied Schapenhagen, Hondenloopzone Met Hondenzwemvijver, Park Zandbergen, Patersboske, Speelbos Hessepoelbeek, Grote Markt, DirtE19 Trails, Hof van Spruyt, Babbelse Plassen en beroemde straten zoals Kleine Bremstraat, Marktstraat, Koningin Astridlaan, Kerkhofstraat, Karel de Stoutelaan, Kapellestraat, Kastanjelaan, Koning Albertlaan., is Kontich niet alleen een geweldige locatie om te leven, maar ook om te bezoeken. Of je nu een tocht maakt naar het Kontich-Lint, Station Antwerpen-Centraal, Mortsel-Deurnesteenweg voor een daguitstap of dineert in een van de sfeervolle eethuizen, Kontich heeft voor elk wat wils. Auto Opkoper Mike begrijpt de emotionele waarde die jouw voertuig kan hebben door al deze herinneringen en biedt daarom een rechtvaardige, vlotte service om je auto te verkopen, zodat je je kunt richten op het maken van nieuwe ervaringen.

Ontvang Een Bod
Ontdek de charme van Kontich en verkoop je bolide met gemak
Kontich: Een levendig centrum voor cultuur en wagen verkoop
Kontich: Cultuur & Autoverkoop

Kontich: Een bruisend centrum voor cultuur en bolide verkoop

Kontich staat bekend om zijn levendige cultuur en samenleving, met podia zoals Magdalenazaal, AMUZ (Festival van Vlaanderen – Antwerpen), Koningin Elisabethzaal en gastvrije eethuizen, waardoor het een ideale plek is voor zowel bewoners als bezoekers. De aanwezigheid van Kontich Station, Chip & Dale, Kontich P+R Kontich, Kontich Reepkenslei, Kontich Vekenveld, Kontich Altenastraat, Reet Morenhoevestraat, Kontich Kerk, Kontich De Villermontstraat, Artsen J.Debruyne – S.Ilegems, Chip & Dale, Kontich P+R Kontich, Kontich Reepkenslei, Kontich Vekenveld, Kontich Altenastraat, Reet Morenhoevestraat, Kontich Kerk, Kontich De Villermontstraat, Artsen J.Debruyne – S.Ilegems maakt reizen binnen en buiten de Kontich een fluitje van een cent, ideaal voor diegenen die hun voertuig willen verkopen en overstappen op publiek transport of op zoek zijn naar een nieuwe bolide. Met Auto Opkoper Mike is het verkopen van je wagen in Kontich simpeler dan ooit. Wij respecteren je tijd en bieden een snelle, doeltreffende service ook al woon je in de buurt van Edegem, Waarloos, Lint, Aartselaar, Reet, Hove, Mortsel, Rumst, Wilrijk, Duffel, Boechout, zodat je meer tijd kunt besteden aan het genieten van alles wat Kontich te bieden heeft.

Ontvang Een Bod
Repareren of Direct Verkopen

Verkoopklaar maken van je bolide in Kontich: repareren of direct verkopen?

Overweeg je jouw wagen te repareren alvorens te verkopen in Kontich? Het is essentieel om eerst inzicht te krijgen in de kosten verbonden aan de reparaties. Daarvoor kun je terecht bij een lokale carrosseriebedrijf in Kontich, zoals Karel Lauwers, Carrosserie Mlk, Perfect Car, Carrosserie Krivand, Lavens Carrosserie, Auto’s Maes, Gman Carrosserie Kontich, Enzo Repair, Shogun Paintless Dent Repair, Exclusive Motors, Smart Car Repair, Carrosserie Cryns Antwerpen, Lcb/Lints Carrosseriebedrijf, Quality Autoservice, Garage Selleslaghs, Garage Michel, Garage Van Bortel, Garage Carlo Deckx, Carrosserie Eeckhout, Garage Van Den Broecke, waar je een offerte voor de benodigde herstelwerkzaamheden kunt aanvragen en je misschien moet verplaatsen naar Waarloos, Eiliboshoek, Boonwit, Driehoek, Keizershoek, Keizerenberg, Terbeek, Schrans, Pierstraat. Of, als alternatief, kun je jouw auto meteen zonder zorgen verkopen aan Mike, waarbij je direct een eerlijke prijs krijgt zonder de noodzaak voor voorafgaande reparaties.

Ontvang Een Bod
Verkoopklaar maken van je voertuig in Kontich: Repareren of Direct Verkopen?
Je wagen aanbieden bij een autobedrijf in Kontich
Aanbieden bij Kontich Garagist

Je wagen aanbieden bij een garage in Kontich

Overwegen je auto te verkopen bij Garage Van Bortel, Garage Van Roosenbroek, Quality Autoservice, Garage Desmedt, Karel Lauwers, Tcd Performance, Stabirem, Gavaro, Perfect Car, Verstappen, Vital Garage, Dn Trailers, Carrosserie Mlk, Auto’s Maes, Suzuki, Mercedes-Benz, Gman, Bosch Car Service, Midas, Volvo in Kontich? Bedenk dat zij niet elk type mobiel accepteren, zoals defecte, oude, beschadigde, of voor export bestemde voertuigen. De markt is vol, en zelfs goed onderhouden karren garanderen geen verkoop. Daar biedt Auto Opkoper MIKE een uitweg: wij kopen elke auto, ongeacht de staat. Ons proces is eenvoudig, met directe betaling en een transparante, snelle service. Vergeet de beperkingen en het gedoe bij garages; kies voor een zorgeloze verkoop met Mike, waar je altijd een eerlijke deal krijgt.

Ontvang Een Bod
Zorgeloze Verkoop in Kontich

Verkoop je voertuig in Kontich zonder zorgen om keuring

Overweeg je jouw auto te verkopen in Kontich en wil je het gedoe van een technische inspectie overslaan? Bij ons is dit absoluut mogelijk. Dit ontziet je niet alleen de moeite en uitgaven die bij een controle komen kijken, maar ook zonder concessies te doen aan de verkoopwaarde van je auto. Indien je toch overweegt je voertuig te laten inspecteren, zijn er diverse keuringsstations in en rond Kontich beschikbaar, waaronder: Autokeuring Kontich. Voor de meest actuele informatie over openingstijden, prijzen en andere relevante details, is het aan te raden de website van deze keuringsdiensten te raadplegen. Bedenk wel dat het keuringsproces uren in beslag neemt, de kans op een herkeuring bestaat, en je mogelijk reparatiekosten moet dragen.

Ontvang Een Bod
Verkoop Je Bolide in Kontich Zonder Zorgen om Keuring

Bod ontvangen? Gratis en vrijblijvend!

Nog nooit is het zo gemakkelijk geweest om een auto te verkopen. Vul het online verkoopformulier in en krijg dezelfde dag nog een gunstig hoge bod.