Actief sinds 2004

Auto verkopen in Antwerpen

Overweeg je om afscheid te nemen van je wagen in Antwerpen? Wij maken het proces vlekkeloos en voordelig 🛡️. Vertrouw op onze expertise en krijg de deal die je verdient zonder enige moeite van jouw kant 🏁.

Ja, ik wil nu een bod Neen, contacteer mij
100% Betrouwbaarheid
Wij staan garant voor een marktconforme prijs.
100% Tevredenheid
Bij ons kan je rekenen op een betrouwbare service.
100% Snelle Service
Onze experts handelen alles af binnen één dag. Geen wachttijden!
Home » Antwerpen » Auto Verkopen Antwerpen

Tweedehands wagen aanbieden in Antwerpen

Verkoop je wagen voor de maximale waarde in 2000. Auto Opkoper MIKE zorgt voor een vlotte afhandeling en directe betaling, zonder verborgen kosten.

Antwerpen biedt talloze mogelijkheden, ook als het aankomt op het verkopen van je auto. Als Antwerpenaar heb je toegang tot 625 garages en verkopers, maar geen enkele biedt de gemak en zekerheid zoals Auto Opkoper MIKE. Wij maken het proces van autoverkoop helder en duidelijk.

In de wereld van Auto Opkoper MIKE draait alles om directheid en gemak; geen behoefte aan internetplatforms of de onzekerheid van voertuigveilingen. Completeer gewoon ons formulier in met details over je oude auto, en wij nemen de verantwoordelijkheid op ons. Mike bezoekt je zelf voor een niet-bindende inspectie en doet ter plekke een rechtvaardig bod.

Bij akkoord is de verkoop onmiddellijk afgerond en ontvang je onmiddellijk je betaling. Onze benadering verzekert een vlotte, veilige verkoop zonder bijkomende lasten of complicaties. Met Auto Opkoper MIKE doorloop je zonder moeite het verkoopproces.

Wij kopen elk voertuig in Antwerpen
Auto Opkoper MIKE, dé specialist in autoverkoop in regio 2000!
Ontvang een Bod

Gemiddeld een 5 op 5 uit 11 beoordelingen .

Image link
Uw Merk, Ons Bod!

Wij Kopen Alle Merken

Bij Auto Opkoper Mike zijn alle automerken welkom, van A tot Z.

Hoe Gaan we te Werk?

Jouw Auto Verkopen in 4 Eenvoudige Stappen

1. HET AANMELDEN

Online aanmelding van het voertuig.

2. DE AFSPRAAK

Het inplannen van een afspraak.

3. INSPECTIE

We komen het voertuig inspecteren.

4. HET AKKOORD

Cash geld of via overschrijving.

NU Auto Aanmelden
Uw Auto, Onze Zorg

Onze sterke punten op een rij

Ga zitten, ontspan, en wij regelen de verkoop van uw auto snel en efficiënt.

Klaar voor een eerlijk bod? Klik hier! 👀
Persoonlijk
Direct contact en persoonlijke service bij de verkoop van uw voertuig.
Transparante Communicatie
Je wordt op de hoogte gehouden bij elke stap van het proces.
Professioneel
Deskundige waardebepaling door ervaren specialisten in auto inkoop.
Betrouwbaar Netwerk
Onze uitgebreide connecties garanderen de beste deal voor uw auto.
Score van 5 op 5

Ontdek wat klanten
vertellen!

De klanttevredenheid van onze klanten staat bij ons hoog in het vaandel.

In het hart van Antwerpen, waar de Schelde haar verhalen fluistert en de kasseien geschiedenis ademen, vindt men een unieke oplossing voor iedereen die zijn auto wil verkopen. Auto opkoper MIKE heeft zich ontpopt als lokale expert in 2000 Antwerpen, bekend om zijn betrouwbare service en eerlijke prijzen. Of je nu door de bruisende straten van het Zuid rijdt, langs de statige lanen van Zurenborg wandelt of je bevindt in de schaduw van het majestueuze MAS; Mike is jouw go-to persoon. Hij combineert lokale expertise met een passie voor auto's die zorgt voor een vlotte en transparante afhandeling. Voor wie zijn voertuig wilt verkopen zonder zorgen, biedt Auto Opkoper MIKE niet alleen gemoedsrust maar ook een kans om afscheid te nemen van je geliefde wagen wetende dat deze in goede handen terechtkomt. In Antwerpen weet men: als het tijd is om je auto te verkopen, dan is er maar één adres waar deskundigheid en vertrouwen samenkomen bij Mike.

MIKE – Auto Opkoper met 20 jaar ervaring

Voorbeeld van een Autoverkoop

Kies voor zekerheid, gemak en een uitstekende prijs!

Wil je je auto verkopen voor rond de €10.500? Overweeg je opties:

  • Zelf verkopen: Probeer zelf €10.000 te behalen via een online platform, met alle moeite van dien.
  • Verkoop aan AutoOpkoperMike: Krijg direct een vast bod van €9.250, zonder enig gedoe.
  • Onderhandelen met een dealer: Mik op een verkoopprijs van €9.000 door zelf te onderhandelen.

Hoewel AutoOpkoperMike misschien niet altijd het hoogste bod uitbrengt vergeleken met particuliere verkoop, biedt het wel ongeëvenaarde voordelen: geen keuring nodig, gratis ophaalservice, en een veilige plus razendsnelle afhandeling.

Image link
Waarom Auto Opkoper MIKE?

Wij regelen alles van A tot Z

Onmiddellijke Betaling
Ontvang onmiddellijk je betaling bij akkoord, contant of via bankoverschrijving.
Gratis Ophaling
Geniet van onze kosteloze ophaalservice in heel Antwerpen en omstreken.
Geen Keuring Nodig
Verkoop je auto zonder de stress van een technische keuring.
Persoonlijke Service
Een service op maat, aangepast aan jouw unieke situatie als Antwerpenaar.
Maximale Waarde
Gegarandeerd de hoogste prijs voor je auto, dankzij onze expertise.
Transparante Communicatie
Je wordt op de hoogte gehouden bij elke stap van het proces van de autoverkoop.
Image link
Volledige Ontzorging
Wij Regelen Alles
Vlotte Afhandeling
+20 Jaar Ervaring
Bespaar Heel Wat Tijd
Geen Kopzorgen
Maximale Waarde
Verkoop Eenvoudig in Antwerpen

Ontdek de charme van Antwerpen en verkoop je bolide met gemak

Wanneer je besluit om je auto te verkopen in Antwerpen, ontdek je de rijke verleden en cultuur die deze plaats te bieden heeft. Met bezienswaardigheden zoals Discover-Antwerpen, Walking in Antwerp, Paleis op de Meir, Make Antwerp Great Again-city tours – Local guide, Groenplaats, Vlaaikensgang, Scheldekaai Zuid, Stripmuur Suske en Wiske, Make Antwerp great again city tours, Free Walking Tours of Antwerp, Belgium Food Tours – Best of Antwerp Tour, Het Peerdeken, Jan Scheirs – Street Art – Graffiti Lux, Esculturas de rinoceronte y camellos, Segway Antwerpen, Godin Minerva, Lange Nieuwstraat, Stripmuur Nero, Monument Vrede en beroemde straten zoals Kleine Beerstraat, Kipdorp, Korte Gasthuisstraat, Korte Nieuwstraat, Korte Schippersstraat, Korte Steenstraat, Korte Tuinstraat, Korte Vlierstraat, Korte Wapper, Korte Zilverstraat, Korte Zwartstraat, is Antwerpen niet alleen een geweldige locatie om te leven, maar ook om te verkennen. Of je nu een ritje maakt naar het Antwerpen-Zuid, Antwerpen-Berchem, Antwerpen-Luchtbal, Station Antwerpen-Centraal, Antwerpen-Noorderdokken, Mortsel-Deurnesteenweg, Station Antwerpen-Berchem, Ekeren, Station antwerpen centraal, Antwerpen-Centraal voor een excursie of eet in een van de sfeervolle restaurants, Antwerpen heeft voor elk wat wils. Auto Opkoper Mike begrijpt de emotionele betekenis die jouw wagen kan hebben door al deze ervaringen en biedt daarom een eerlijke, vlotte service om je voertuig te verkopen, zodat je je kunt richten op het maken van nieuwe herinneringen.

Ontvang Een Bod
Ontdek de charme van Antwerpen en verkoop je wagen met eenvoud
Antwerpen: Een levendig centrum voor cultuur en voertuig verkoop
Antwerpen: Cultuur & Autoverkoop

Antwerpen: Een levendig centrum voor cultuur en voertuig verkoop

Antwerpen staat bekend om zijn dynamische gemeenschap en samenleving, met podia zoals Koningin Elisabethzaal, AMUZ (Festival van Vlaanderen – Antwerpen), Trix, Elisabeth Center Antwerp, De Roma, Costa concertzaal, Arenberg, Ex Ancienne Belgique Concert Hall, Openlucht Podium Zuid vernieuwde kaaien, Gracia en gastvrije eethuizen, waardoor het een ideale plek is voor zowel bewoners als gasten. De aanwezigheid van Centraal Station Perron 1, Antwerpen Centraal Station perron 10, Central Park Offices, Centraal Station perron 7, Antwerpen Station Zuid, Antwerpen Centraal Station perron 11, Antwerpen Station Dam, Antwerpen Station Luchtbal, Antwerpen Noorderplaats, Braeckmans / Anna Maria, Antwerpen Centraal Station perron 10, Central Park Offices, Centraal Station perron 7, Antwerpen Station Zuid, Antwerpen Centraal Station perron 11, Antwerpen Station Dam, Antwerpen Station Luchtbal, Antwerpen Noorderplaats, Braeckmans / Anna Maria maakt verplaatsen binnen en buiten de Antwerpen een fluitje van een cent, ideaal voor diegenen die hun wagen willen verkopen en overstappen op publiek transport of op zoek zijn naar een nieuwe wagen. Met Auto Opkoper Mike is het verkopen van je voertuig in Antwerpen simpeler dan ooit. Wij respecteren je tijd en bieden een snelle, doeltreffende service ook al woon je in de buurt van Berchem , Borgerhout, Merksem, Burcht, Hoboken, Zwijndrecht, Wilrijk, Deurne, zodat je meer tijd kunt besteden aan het beleven van alles wat Antwerpen te bieden heeft.

Ontvang Een Bod
Repareren of Direct Verkopen

Verkoopklaar maken van je voertuig in Antwerpen: repareren of direct verkopen?

Overweeg je jouw voertuig te repareren alvorens te verkopen in Antwerpen? Het is essentieel om eerst inzicht te krijgen in de kosten verbonden aan de reparaties. Daarvoor kun je terecht bij een lokale carrosseriebedrijf in Antwerpen, zoals Karel Lauwers, Carrosserie Mlk, Perfect Car, Carrosserie Krivand, Garage Carlo Deckx, Auto’s Maes, Alle Bedrijven Van Autorepairgroup.Be, Garage Gysens, Citroën Gman – Antwerpen, Carrosserie Cryns, Autorepairgroup.Be, Carrosserie Libert, Robert Van Mele, Carlos, Garage2018, Carrosserie Van Gansen, Body Repair Restorations, Carrosserie Streep, Z&M, Car-Art, waar je een offerte voor de benodigde herstelwerkzaamheden kunt aanvragen en je misschien moet verplaatsen naar Mechelen, Brasschaat, Mol, Geel, Lier, Turnhout, Kapellen, Schoten, Zwijndrecht, Brecht, Mortsel, Kontich, Kalmthout, Hoboken, Westerlo, Herentals. Of, als alternatief, kun je jouw wagen meteen zonder zorgen verkopen aan Mike, waarbij je direct een eerlijke prijs krijgt zonder de noodzaak voor voorafgaande reparaties.

Ontvang Een Bod
Verkoopklaar maken van je voertuig in Antwerpen: Repareren of Direct Verkopen?
Je wagen aanbieden bij een garagehouder in Antwerpen
Aanbieden bij Antwerpen Garagist

Je wagen aanbieden bij een garage in Antwerpen

Overwegen je auto te verkopen bij Depannage Van Den Bosch, Jan Willemsens – Specialist In Alfa Romeo En Fiat, Garage Verdonck Bvba, Garage Van Bortel, Garage Carlo Deckx, Quality Autoservice, Garage Desmedt, Karel Lauwers, Tcd Performance, Gavaro, Groszek Robert, Carrosserieherstellingen Fashion Car, Stabirem, Perfect Car, Verstappen, Nissan, Beerens Haven, Piessens Racing Shop, Dn Trailers, Carrosserie Mlk in Antwerpen? Bedenk dat zij niet elk type wagen accepteren, zoals defecte, oude, beschadigde, of voor export bestemde voertuigen. De markt is vol, en zelfs goed onderhouden karren garanderen geen verkoop. Daar biedt Auto Opkoper MIKE een uitweg: wij kopen elke auto, ongeacht de staat. Ons proces is eenvoudig, met directe betaling en een transparante, snelle service. Vergeet de beperkingen en het gedoe bij garages; kies voor een zorgeloze verkoop met Mike, waar je altijd een eerlijke deal krijgt.

Ontvang Een Bod
Zorgeloze Verkoop in Antwerpen

Verkoop je voertuig in Antwerpen zonder zorgen om keuring

Overweeg je jouw auto te aanbieden in Antwerpen en wil je het omslachtige van een technische keuring overslaan? Bij ons is dit volledig mogelijk. Dit ontziet je niet alleen de moeite en uitgaven die bij een controle komen kijken, maar ook zonder concessies te doen aan de prijs van je voertuig. Indien je toch overweegt je voertuig te laten keuren, zijn er diverse inspectielocaties in en rond Antwerpen beschikbaar, waaronder: Autokeuring Antwerpen-Noorderlaan. Voor de meest actuele informatie over openingstijden, tarieven en andere relevante details, is het aan te raden de online bronnen van deze inspectiecentra te raadplegen. Bedenk wel dat het keuringsproces tijd in beslag neemt, de kans op extra inspecties bestaat, en je mogelijk hersteluitgaven moet betalen.

Ontvang Een Bod
Verkoop Je Auto in Antwerpen Zonder Zorgen om Keuring

Bod ontvangen? Gratis en vrijblijvend!

Nog nooit is het zo gemakkelijk geweest om een auto te verkopen. Vul het online verkoopformulier in en krijg dezelfde dag nog een gunstig hoge bod.